Blogi: Leits - Egotrippija! [100NL FR]

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • leits

Re: Leits - elu on lill

Algselt postitas ranka
    Miks Te nendest juppidest, remondist ja küttest kogu aeg ulute? Ma ei osa ühtegi autot selleks, et talle juppe osta ja remontida. Samuti ei osta ma autot selleks, et olla ka moekas ning käia kursis bensiinliitri hinna ja odavate säästukaartidega. Ostan auto, et saada liikuda kiirelt punktist A punkti B. See liikumine nõuab kindlasti raga - kütusest ja tulevikus ka remonti - vastasel juhul ma ei liigu enam.

See on täiesti paratamatus, et iga sisepõlemismootor (loe: auto) vajab liikumiseks kütet, samuti iga asi, mis liigub see kulub ja mingi aeg vajab välja vahetamist jms. Niikaua, kui ma olen autot omanud, ei ole mul kunagi jäänud küte ostmata, kuna küte liiga kallis või mõni remont (või muu kulu - kindlustus näiteks) tegemata rahaliste probleemide tõttu. Kui peaksid tekkima rahaprobleemid või isegi mõtted, et jooksvad kulud on masinale on kallid ja vist ülejõukäivad ehk tekikvad järgmised mõtted: "lükkan esisilla remondi edasi järgmisse palgapäeva" või "proovin selle viie liitriga läbi ajda järgmise lastetoetuse päevani", siis peaks hakkama kupu all süttima üks tuluke, mis annab märku sellest, et antud sõiduriist ei ole mõeldud sinule.

Teine võimalus on muidugi olla tuntud "autopede", endal pappi nagu putru aga proovivad end läbi auto jube kõvaks teha - ala "ostsin eile oma fordile võtmehoidja, mis maksis 1k" või tra jälle esinduses läks 30k, kuna pandi tuttuus põhjavalgustus jms.
    Keegi ei olegi ulgunud :) Chill dude

Comment

• BuildUp
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 2547

See auto teema on üldse väga suhteline imo. Nagu ka inimesed mõtlevad erinevalt, ühele pole auto välimus ja mugavus absoluutselt oluline, peaasi et ühest sihtpunktist teise jõuaks. Teisele aga on välimus ja mugavus peamised. Ma ise näiteks kuulun ka sinna teise gruppi. Kui ma auto ostan, siis ma tahan, et auto oleks soliidse väljanägemisega ja mugav ning maineka nimega(BMW, Audi, MB, Lexus ja vb veel mõned kenamad mudelid - Mazda 6, Nissan Maxima QX). Kiadest ja Citröenidest ei arva midagi. Toyota põhi teemaks on ka enamjaolt maasturid, sedaanid ja lüükpärad on koledad.
      Samas sellega nõustun küll, et kui üle 100k kuus regulaarselt ei teeni, siis pole ka mõtet 10k kuus auto hoolduseks kulutada.

Lisaks alati kui hakata autot ostma, tuleks seda teha koos mõne mehhaaniku või auto asjapulgaga, kes tõesti jagab asja, sest see on tõesti jabur kui pead pärast sama palju või rohkemgi veel auto remondi peale kulutama. Tundub, et siin ongi paljud lihtsalt kas hinna või mõne muu kriteeriumi järgi auto endale soetanud, aga saanud mingi jubeda käki ning nüüd hakatakse süüdistama, et Audi on kehv jne jne.

Comment

• leits

ma ei whine .. ma panen kirja mis küik jupid l2ind liht kunagi hea arvutada mitu mojitot ma oleksin saanud :D

Comment

• Tigrano
          Administraator
          • Oct 2008
          • 7614

Selle arutelu saab kokku võtta ühe sõnaga: MERSU ;D

Comment

• leits

mersu on tohmanitele ...

Comment

• leits

Ja täna tuli meelde, et see kuu pean uued tagumised amordid telllima ... 6k siis .. ship it laki banana :)

Comment

• Tigrano
                Administraator
                • Oct 2008
                • 7614

Algselt postitas leits
                Ja täna tuli meelde, et see kuu pean uued tagumised amordid telllima ... 6k siis .. ship it laki banana :)
                Oh jah...

Comment

• leits

Obv saaks mingi hiina gang bang amordi ka 600 või 700 eest tükk ... aga ma arvan et see gang bang ei pea kaua lihtsalt vastu ... Minu valikus siis Bilsteinid .. kollased ja puha :D 4k amordid vist + mingid puksid ja + alla panek, ehk saab 6k hakkama .,... esinduse paska ei hakka alla panema, need kehvemad.

Comment

• Tigrano
                    Administraator
                    • Oct 2008
                    • 7614

Algselt postitas leits
                    Obv saaks mingi hiina gang bang amordi ka 600 või 700 eest tükk ... aga ma arvan et see gang bang ei pea kaua lihtsalt vastu ... Minu valikus siis Bilsteinid .. kollased ja puha :D 4k amordid vist + mingid puksid ja + alla panek, ehk saab 6k hakkama .,... esinduse paska ei hakka alla panema, need kehvemad.
                    Ma ei tea, aga minul oleks rahast juba kahju :)

Mul sõbral seat,millel nüüd pihustid läbi ja remont läheb 35k, mõttetu värk kõik ausalt ka, kahju lihtsalt.

Comment

• leits

35k säästuring .. ennem oli a4 2.5tdi .. sellele vahettai nukkasid jms paska, 57k oli remont
                      kui amordid vahetatud saab, siis küll rohkem vist midgai viga hetkel ei ole :D ptui ptui ptui yle vasaku õla ka .. kassiraiped magavad ommikuti auto peal .. see on kehva uudis ... keegi kuskil kummiboxis vms vendi ei tea? mul velgi fancyisid vaja suveks :D

Comment

• timukasr
                        Vana Tegija
                        • Nov 2008
                        • 1099

Sain täna leitsult set over set $50 :)

Comment

• ESTPatrick
                          Olümpsi Mägi Aivar
                          • Nov 2008
                          • 5572

Algselt postitas timukasr
                          raisk mina ei saanudki

Comment

• BuildUp
                            Pokkerihai
                            • Oct 2008
                            • 2547

Algselt postitas leits
                            35k säästuring .. ennem oli a4 2.5tdi .. sellele vahettai nukkasid jms paska, 57k oli remont
                            kui amordid vahetatud saab, siis küll rohkem vist midgai viga hetkel ei ole :D ptui ptui ptui yle vasaku õla ka .. kassiraiped magavad ommikuti auto peal .. see on kehva uudis ... keegi kuskil kummiboxis vms vendi ei tea? mul velgi fancyisid vaja suveks :D
                            Siin paistavad päris kenad veljed, päris hea hinnaga olevat.

Selline pleikar läheks vabalt alla http://www.veljemaailm.ee/?id=1391&product_id=482 8)

Comment

• leits

Algselt postitas timukasr
                              sa olidk isee kellel JJJ oli?

Comment

• leits

Ainuke mis alla l2heb on BMW originaal. uga buga pooldaja ei ole ... idee poolest otsin 18" mi velge eks n2is kas saab v ei, or 17, kuna 18 on nnüüüüüksu suur juba

Comment

Working...