Blogi: Leits - Egotrippija! [100NL FR]

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • RudiTurbo
    Klubi Liige
    • Oct 2008
    • 4167

Re: Leits - elu on lill

Eile ma tegin mõned päris sickid callid ka, võtsin AJ'iga ühe full stacki maha, aga olin squeezenud ka seal enne. Igatahes iga kord, kui ma võtan time banki ja lõpuks callida otsustan, siis on õige call, aga kui insta callin, siis on kohe, DOH, obv !

Comment

• leits

no mul pole v2ga mõelda 4bet flopis .. kas ma callin v ei kunnidega :1

Comment

• leits

4 bet peale saame J2o foldida...noo ometi mitte.. flop on J29 ja ässad kr2kitud jälle ongi. täna ässad .. -250 .. running hot

Comment

• leits

normaalne vana ... tõmban masti kokku .. laseb timebanki lõpuni ..paneb i have to call .obv nuts vennal .. p2ris v2he ajab see n2rvi...ma arvan, ma mingi -5bi ,.. hem ei tööta enam l ihsalt

Comment

• leits

200BB deep .. AA vs KK obv turn K ja ma surnud again ... **** minge te kõik munni. seal urkas ei ole võimalik võita. ***** ... 6 setti kõik kärkiti ... **** mul ei ole selle vitu kohta enam sõnu

ma ei imesta kui ma omme olen juba -10bi praeguse +8BI juures .. täiesti haige ... kõik drawd kõik auku ostud, kõik 2 outerid tõmmatakse kokkyu ... seal urkas ei ole võimalik võita ..

Comment

• leits

jäi -3BI täna, liiga rigged päev on, ma ei viidsi rohkem mängida ... kahju aga kuust ei kipu ikkagi head kuud tulema ... _:/
              Alla 3k vpp jäänud platiniumini ... aga noh kui raha ei tule peab rakeback pro olema :D loodame et õnn siiski pöördub ..

Comment

• RudiTurbo
                Klubi Liige
                • Oct 2008
                • 4167

Algselt postitas leits
                jäi -3BI täna, liiga rigged päev on, ma ei viidsi rohkem mängida ... kahju aga kuust ei kipu ikkagi head kuud tulema ... _:/
                Alla 3k vpp jäänud platiniumini ... aga noh kui raha ei tule peab rakeback pro olema :D loodame et õnn siiski pöördub ..
                Ma olen siis umbes 1500 VPP'd maas, ehk siis 7500 kätt maas. Krdi maniakk grinder!
                Täna ei julgenudki laudadesse minna, väsimus peal.

Comment

• leits

Nojah, need punktid punktideks, raha võiks ka siiski tulla ;D

Comment

• Tigrano
                    Administraator
                    • Oct 2008
                    • 7614

Algselt postitas leits
                    Nojah, need punktid punktideks, raha võiks ka siiski tulla ;D
                    Papp on kõige tähtsam ;D Siis tulevad, punnid, junnid, boonused, rakeback, mütsid, särgid jne

Comment

• leits

Täna oli väljaminekute päev siis. 2 arvet tuli üle kanda. 1) arve on siis amordid + muu padi, mis sinna juurde kuulub. 2) Uued suvepapud 225/55 R16 dunlop sp 9000 spordid siis. sain 1,7k tükist, muidu on ca 2.5k+ rehvi hind :) Midagi head siin raskes majanduslikus olukorras :D

Comment

• Tigrano
                        Administraator
                        • Oct 2008
                        • 7614

Algselt postitas leits
                        Täna oli väljaminekute päev siis. 2 arvet tuli üle kanda. 1) arve on siis amordid + muu padi, mis sinna juurde kuulub. 2) Uued suvepapud 225/55 R16 dunlop sp 9000 spordid siis. sain 1,7k tükist, muidu on ca 2.5k+ rehvi hind :) Midagi head siin raskes majanduslikus olukorras :D
                        Nüüd saad varsti mõnuga kimada jälle. Huvitav, kui kähku Sinu püss 100ni läheb ;D

Comment

• leits

Vähe .. mul on pere auto .. 8.1 vms DIISEL Ju ikkagi :D

Comment

• Tigrano
                            Administraator
                            • Oct 2008
                            • 7614

Algselt postitas leits
                            Vähe .. mul on pere auto .. 8.1 vms DIISEL Ju ikkagi :D
                            Hahahahah, läriseb ju ;D

Comment

• leho57
                              Grinder
                              • Nov 2008
                              • 664

majanduslikus olukorras mainin ära oma auto mootori remondiarve.... ca 26k eeki
                              tuleb kõvasti grindima hakata :D

Comment

• Tigrano
                                Administraator
                                • Oct 2008
                                • 7614

Algselt postitas leho57
                                majanduslikus olukorras mainin ära oma auto mootori remondiarve.... ca 26k eeki
                                tuleb kõvasti grindima hakata :D
                                Peab leitsi päeviku muutma ümber auto nurgaks ;D

Kogu need auto remondi peale kulutatavad hinnad näitavad ainult üht: kui hakkab kahju kulutada auto peale iga kuu 10k või aastas 50k remondi peale või rohkem, nagu leits, siis pigem omada mingit vanat stiilset autot, mille ülalpidamiskulud on odavad ja ta on ikkagi stiilne. Mõni vana mersu näiteks. Või siis mingi seat, millel ei ole üldse kulusi ja on üli ökonoomne igas mõttes aga ei ole stiilne. Aasta peale 10k eest parandad, siis on ka kõva sõna juba selliste autode puhul.

Nüüd aga uute puhul, mis lagunevad rohkem, kui vanad ;D, siis tõesti peab rahakotis juba midagi olema.

Comment

Working...