majanduse offtopic

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • muruntau
    • Jan 2009
    • 4325

Re: majanduse offtopic

Firma tegemine maksab ka midagi, täpset summat ei tea, aga mõnisada tuleb lõivudeks tasuda. Seetõttu tõenäoliselt kantaksegi üles aruanne, et majandustegevust ei toimunud ja kõik. Palju odavam kui selle juba makstud raha tuulde laskmine. Endal ka üks selline passiivne firma.

Comment

• kallekusta
      Grinder
      • May 2012
      • 603

Algselt postitas pastilaa Vaata postitust
      ma kuulaks hea meelega pikaajalist plaani ja häid mõtteid. kahjuks on aga siin teemas nö opositsioonimeelsetel ainult jutt "eliidi lastest" ja ülbe isane ässamine. konstruktiivne kriitika on midagi muud - tuleb rohkem pingutada, kui veenev tahad olla.
      Siin piisab kui öelda ja ka põhjendada enda arvamust ja soosingut astmelise tulumaksu , ettevõtte tulumaksu osas või sotsiaalse võrdsuse kohta, kui teatud kontingent hakkab taga jalgade peal kirema ja süüdistama Savisaare ja Keskerakonna või sotside pooldamist ning Põhja Koreast rääkima.

Comment

• karupoeg
        Pokkerihai
        • Jun 2012
        • 3823

Algselt postitas kallekusta Vaata postitust
        Siin piisab kui öelda ja ka põhjendada enda arvamust ja soosingut astmelise tulumaksu , ettevõtte tulumaksu osas või sotsiaalse võrdsuse kohta, kui teatud kontingent hakkab taga jalgade peal kirema ja süüdistama Savisaare ja Keskerakonna või sotside pooldamist ning Põhja Koreast rääkima.
        selline retoorika on pigem sinule omane.

ja lihtsalt fyi. sa põhjendad oma arvamust äärmiselt halvasti.

Comment

• muruntau
          • Jan 2009
          • 4325

Pole päris see foorum, kus nende ideedega populaarsusvõistlust võidaks. Selle foorumi algne idee oli paremateks pokkerimängijateks saamine, enda teenistuse tõstmine. Arusaadav, et kui keegi tuleks ütleks, et kõrgemalt teenijad peaksid plekkima rohkem, siis see on siinsele mentaalsusele vastukarva.

Comment

• karupoeg
            Pokkerihai
            • Jun 2012
            • 3823

Algselt postitas muruntau Vaata postitust
            Firma tegemine maksab ka midagi, täpset summat ei tea, aga mõnisada tuleb lõivudeks tasuda. Seetõttu tõenäoliselt kantaksegi üles aruanne, et majandustegevust ei toimunud ja kõik. Palju odavam kui selle juba makstud raha tuulde laskmine. Endal ka üks selline passiivne firma.
            suur põhjus on ka sellel, et ühe äritegevuse raames on riskide jaotamise nimel tehtud mitu firmat. A la hotellil maja kuulub ühele firmale, inventar teisele ning kolmas lihtsalt rendib kogu kupatust ning seal toimub ka peamine äritegevus. vb mitte päris nii labaselt, aga põhimõtteliselt ning reaalsuses ka suuremas ulatuses. Seega selline statistika ei ole võrdeline inimeste arvuga.

Kunagi oli Neinar Seli kohta artikkel, kus tal oli vist 39 (?) ettevõtet ning ta ise ka ei mäletanud, millega kõik tegevad, kuid vastused olid stiilis: "antud firmale kuulub autopark", "antud firmale kinnisvara" "tegemist on emafirmaga" jne-jne

Comment

• kallekusta
              Grinder
              • May 2012
              • 603

Algselt postitas karupoeg Vaata postitust

Sotsiaalministeeriumi arvates ka ei ole selles, et pooltel elanikel on hambad halvas seisus süüdi mitte hambaravi kättesaamatus nende jaoks , vaid see et ei pesta 2 korda päevas hambaid.

Comment

• pastilaa
                kuum poiss
                • Apr 2009
                • 7518

just nimelt. olen muide kallekusta ise ka sotse valinud lüllaltki tihti. ka rohelisi, irl. mitte kunagi RE ja KE. sa lahmid ja sildistad - ma loeks korralikku sisukat juttu hea meelega. isast sisutut ininat ainult ei taha. astmelise tulumaksuga on väga keerulised lood - lihtne on see panna, aga kuna ise ka väikeettevõtte omanik, siis lihtsalt tähendaks see seda, et hakkaksin maksma väiksemat palka ja kasutama muid seaduslikke vahendeid raha kättesaamiseks enda ettevõttest jne. see on üleüldse vale illusioon, et kõrget palka saavad inimesed teenivad kõige rohkem. sellise asja mõju ei pruugi suurt võitu anda. tulumaksuvaba miinimumi tõstmine KORDADES kõrgemaks, oleks mu meelest esimene asi, mida tegema peaks.

Comment

• karupoeg
                  Pokkerihai
                  • Jun 2012
                  • 3823

Sotsiaalministeeriumi arvates ka ei ole selles, et pooltel elanikel on hambad halvas seisus süüdi mitte hambaravi kättesaamatus nende jaoks , vaid see et ei pesta 2 korda päevas hambaid.
                  anna mulle siiralt andeks, kallekusta. Võib olla lihtsalt ma läbi interneti ei mõista su pointi selgelt, kuid su näited on lihtsalt nii kehvad.

Hambaravi on alla 19 aastastele täiesti tasuta + hammaste heaolu on vägagi otseselt tulenev hammaste hooldamisest (loomulikult ka muud faktorid - a la geneetika). Hambapastat suudab vast iga inimene osta ning suhkrutarbimise (hammaste üks suurim kahjustaja) piiramine on puhtalt enda kätes

Comment

• kallekusta
                    Grinder
                    • May 2012
                    • 603

Algselt postitas pastilaa Vaata postitust
                    just nimelt. olen muide kallekusta ise ka sotse valinud lüllaltki tihti. ka rohelisi, irl. mitte kunagi RE ja KE. sa lahmid ja sildistad - ma loeks korralikku sisukat juttu hea meelega. isast sisutut ininat ainult ei taha. astmelise tulumaksuga on väga keerulised lood - lihtne on see panna, aga kuna ise ka väikeettevõtte omanik, siis lihtsalt tähendaks see seda, et hakkaksin maksma väiksemat palka ja kasutama muid seaduslikke vahendeid raha kättesaamiseks enda ettevõttest jne. see on üleüldse vale illusioon, et kõrget palka saavad inimesed teenivad kõige rohkem. sellise asja mõju ei pruugi suurt võitu anda. tulumaksuvaba miinimumi tõstmine KORDADES kõrgemaks, oleks mu meelest esimene asi, mida tegema peaks.
                    Räägid enda jutule vastu. Kui tulumaksu miinimum oleks 500 euri siis pastilaa teeniks 499 euri ja kasutaks samamoodi muid seaduslikke vahendeid raha kätte saamiseks.

Comment

• kallekusta
                      Grinder
                      • May 2012
                      • 603

karupoeg

Eestlane on olnud kartulirahvas juba aastakümneid ja tegelikult kahjustab kartul hambaid rohkem kui suhkur. Kartul ongi vaese inimese söök. Üks kevadel mulda ja kui trehvab siis sügisel 10 ülesse. Kui kahtled minu väites siis Pompei toob selguse.

Comment

• pastilaa
                        kuum poiss
                        • Apr 2009
                        • 7518

Räägid enda jutule vastu. Kui tulumaksu miinimum oleks 500 euri siis pastilaa teeniks 499 euri ja kasutaks samamoodi muid seaduslikke vahendeid raha kätte saamiseks.
                        see samm aitaks otseselt vaesusega võitlemist rohkem, kui astmeline tulumaks. see oli peamine iva.

Comment

• karupoeg
                          Pokkerihai
                          • Jun 2012
                          • 3823

karupoeg

Eestlane on olnud kartulirahvas juba aastakümneid ja tegelikult kahjustab kartul hambaid rohkem kui suhkur. Kartul ongi vaese inimese söök. Üks kevadel mulda ja kui trehvab siis sügisel 10 ülesse. Kui kahtled minu väites siis Pompei toob selguse.
                          vale.

edit: ja lisaks... mis su point jällegi on? sa vastasid minu väitele tuues oma sotsiaalministeeriumi näite. ma tõin välja, et hammaste heaolu tegelikult ka on inimeste endi kätes. Tahad öelda, et inimestel on halvad hambad, sest nad kartulirahvas ja söövad kartuleid ja nüüd peaks sotsiaalministeerium ravi kinni maksma? või kuhu sa jõuda tahad?
                          Last edited by karupoeg; 28.03.13, 21:25.

Comment

• Codecci
                            Luuramas Naisteturniire
                            • Nov 2008
                            • 7574

Kui astmeline tulumaks tuleb, siis karistatakse edukaid palgatöölisi ehk keskklassi - OÜ/AS võllid võtavad oma rahad dividendidena välja ja maksavad 21% ja seda ei saa oluliselt tõsta, muidu kolitakse firmad mujale riiki ja kannatab riik kõvasti rohkem kui võidab.

Kas olen asjadest üldiselt õigesti aru saanud?

Comment

• rahvavaenlane
                              Klubi Liige
                              • Dec 2009
                              • 3040

vale.

kui sa midagi tsiteerid siis kedagi ei huvita su ei-ja vastus. kuidagi võiks nagu põhjendada ka. ja see on sinu postitustes läbiv olnud.

Comment

• inward
                                Klubi Liige
                                • Sep 2009
                                • 6275

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
                                Kui astmeline tulumaks tuleb, siis karistatakse edukaid palgatöölisi ehk keskklassi - OÜ/AS võllid võtavad oma rahad dividendidena välja ja maksavad 21% ja seda ei saa oluliselt tõsta, muidu kolitakse firmad mujale riiki ja kannatab riik kõvasti rohkem kui võidab.

Kas olen asjadest üldiselt õigesti aru saanud?
                                See nii must ja valge kindlasti ei ole.

Comment

Working...