Ametlik valimiste/poliitika teema
Collapse
X
-
Re: Ametlik valimiste/poliitika teema
+1, kuigi VEK peaks õige variant olema.Algselt postitas Oliverk Vaata postitustREF+SDE+EVA
Comment
-
-
Ma ei näe kuidagi, et EKRE siia punti sobiks. Teised veel.Algselt postitas kallekusta Vaata postitustKESK+IRL+EKRE+EVA
Comment
-
Kas kuskil on juba tabelit, et mis tulemus oleks olnud ilma e valimiseta?
Comment
-
Tundub, et Võru bussijaamas pirukate müümine ei läinud asja ette.Algselt postitas privador Vaata postitustAunaste hävis...see nüüd küll üllatus...õnneks unibet ei lasknud mul max bette teha...
Comment
-
sulling on täitsa hea piff. näeb irl palju kenam välja kui fotodel ja lõhnab hästi. valiks isegi.Algselt postitas karupoeg Vaata postitustma valisin Sullingu ja lasin tervel perel sama teha. Mis punkti sa ta sellel skaalal asetaksid?
Comment
-
No teada oli, et IRLi ootab langus, aga et kohati nii hull, et ringkonna esinumber jääb alla 1000 hääle...Algselt postitas Fabulous Vaata postitustTundub, et Võru bussijaamas pirukate müümine ei läinud asja ette.
Kõik need pardid on ka suur loto, mõned lendavad ootamatult hästi (Talvik, Purga), mõned mitte. Mul on tädi aidanud korraldada Aunaste kirbuturge Pärnus ja tema on ka rääkinud üsna ülivõrretes Aunastest, pluss need suured tuurid Kagu-Eestis, mis IRL Aunastega tegi ja mida ka Pealtnägijas näitas. Väga eepiline läbikukkumine.
Pea samas mastaabis on tegelt ka sotside häving ja eriti see, et nemad kaotasid rohkem toetust kui Reform. Tänu sellele, et sotside jaoskonnas hääletajate toetus jäi ka nii madalaks, siis see e-häälte võltsimise kahtlus ka langes tugevalt.
Alles mõned päevad tagasi Indrek Saar praalis, et sotsidel ka reaalsed võimalused valimised võita. Vähemalt see panus läks pihta, et SDE edestab IRL-i.Last edited by erplander; 01.03.15, 22:19.
Comment
-
IRLi suurimaks ämbriks sai ikkagi eelmiste valimiste "kodukulud alla". Kuna see puudutas 100% rahvast ja IRL ei osanud ka lõpuks nimetada ühtegi kodukulu mis langes. Viimases hädas hakkasid juba mobiiltelefoni hinnapakkette kodukuludeks pidama.
Muuseas Aunaste sai oma 600 häälega riigikokku.
Comment
-
Sai, aga oodati 2k+ erakonna pooltMuuseas Aunaste sai oma 600 häälega riigikokku.
Ratas tegi ka tegelikult väga hea tulemuse raskes ringkonnas, kus Keski toetus suht väike
Purga wtf
Yoko Alender-ta võiks vist 5 korda aastas erakonda vahetada saaks ikka 3k haalt katte
Europarlamendi pardid ei kaota hääli, mida ma eeldasin Paet vs Vakra Toom vs Stalnuhhin, kes oli aastaid olnud ida-viru kunn
Pentus-Rosimannus ja Michal mõlemad vaatamata skandaalidele sellised haaltesaagid. Saan aru, et nad on populaarse partei ringkonna esinumbrid aga siiski...
Comment
Comment