*** Detsembri Offtopik - See kuu võidavad kõik! ***

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • RudiTurbo
    Klubi Liige
    • Oct 2008
    • 4167

Re: *** Detsembri Offtopik - See kuu võidavad kõik! ***

Algselt postitas Uniquest
    Need Prima 6-max olid mu lemmikud ja sellel öisel sain kunagi vist 2. koha. Edu sulle!
    Hittisin 21 koha, no ei vea välja!
    Starsis öises 3$ rebuys sain ka ruttu überstacki, aga jäin mingi 760, 630 said raha.

Primas lõpus blindisin välja, Starsis mängisin veic loosemalt ja lihtsalt ei hittinud ühtegi floppi ning lõpux leidis mu AQ kohe AK üles.
    Trios elasin vähemalt kaks surma hetke üle, kui AK pidas Ace higha vastu 3 way all inis ja kui 88'ga all ini läxin ja lammas callis sama suure stackiga Q3s mind ära ja flop oli Q3, turn oli aga Jumalik 8.
    Aga no lõpus olin lauas jälle mingite hiigelstackidega ja midagi ei hittinud ja minul ei olnud lootustki kedagi bluffida v.a All ini liigutusega , aga all in bluffe mulle ei meeldi harrastada.

Comment

• -andres-
      Moderaator
      • Oct 2008
      • 4546

Mängin ise ka seda praegu, average suht.
      Aga lõpus, kui oli alla 4bb ja raha oli käes, miks any2 ei lükanud bb pealt, lasid end blindidel ära süüa lihtsalt. Double up or nothing ei oleks parem sellises olukorras? Kõrgemate rahadeni sa vastu ei peaks nagunii kui duubeldaksid oma ärasöödud 2 bb suurust stacki. Võibolla ajan segast, sest uni peal, aga loogika peaks ju sees olema :D.

Comment

• RudiTurbo
        Klubi Liige
        • Oct 2008
        • 4167

Algselt postitas -andres-
        Mängin ise ka seda praegu, average suht.
        Aga lõpus, kui oli alla 4bb ja raha oli käes, miks any2 ei lükanud bb pealt, lasid end blindidel ära süüa lihtsalt. Double up or nothing ei oleks parem sellises olukorras? Kõrgemate rahadeni sa vastu ei peaks nagunii kui duubeldaksid oma ärasöödud 2 bb suurust stacki. Võibolla ajan segast, sest uni peal, aga loogika peaks ju sees olema :D.
        Ma tean jah, tavaliselt suht nii teengi, aga ei olnud mul seal lõpus midagi, 64 olexin võinud muidugi lükata , olex full house saanud :D
        Viimasel ajal olen SNG'des seda Any2 harrastanud ja nii palju on nuts vastas olnud, et ma praegu ei suutnud ja jäin imet lootma :) Sest vahel on ka BB suuruse stackiga veel mingi come back tehtud kui viimasel hetkel hitid ja 4 calli tuleb vms :P Ega kaugel polnud see come back, 4 calli oli, kui ma lükkasin oma SB suuruse stacki sisse ja 88'ga tuli aint üx over ja gutshot , aga lõpus 102 sai flushi ;D

Sul on päris hea maailmavallutus stack seal hetkel, mul selle tourneyga nii olnud, et iga kord kui 15k'se stackiga saan selle ühe hea käe, mis mind kuskil 25k peale vähemalt tõstab , siis jõuan final table, täna seda ei juhtunud ja kõrgeim oli mu stack 21k väga hilises faasis ;D

EDIT: OMG, Taani TV2 kanalist tuleb mingi WANNABE TELETUPSU saade, tra see on veel haigem, lissalt wtf :D

Comment

• -andres-
          Moderaator
          • Oct 2008
          • 4546

> Game # 2,311,916,018 starting.
          > Dealing Hole Cards(10c 10h )
          > MGB77 called for 12,000
          > All-American folded
          > tophnlorn folded
          > --andres-- went all-in for 133,245
          > Hanten folded
          > MGB77 called for 127,245
          > Dealing the Flop(Ks Kh 2s )
          > Dealing the Turn(As )
          > Dealing the River(9s )
          > MGB77 wins 294,990 with Two Pair, Aces over Kings
          > --andres-- has left the tournament in 5th place, winning $123.84

Tegin ise paar korralikku suckouti, seega mis teha, abiks ikka.

Ja irw. Unibeti kandsin eile ~25 euri, kui nüüd neliku boonus ka laekub, siis peaks olema 260 euri, seega päevaga 235euri pole minu kohta paha :).

Comment

• gert23
            Klubi Liige
            • Oct 2008
            • 6695

Algselt postitas Marks111
            Sai siis tänane tai paketi turniir kinni pandud...
            mängisin enamuse turniiri niisama lahmides sest sõbrad tahtsid jooma minna ja oli kiire sinna minemisega aga kui 20 matsi alles hakkasin ilusti mängima.
            Hitthedeck-E
            jah ja ma olin ka üks kes sai :) Tänud sulle agressivse mängu eest kui me neljakes järel olime ning väiksemal stackil hingata ei lasknud.
            endal veits imelik tunne, sest turna algus panin samamoodi väga laia rangega ja tegin vähemalt 4 koledat suckouti. aga noh final table olin juba rahuneneud ja mängisin ainult 3 esimese koha peale.

Comment

• Marek K.
              Klubi Liige
              • Oct 2008
              • 1477

Siia kirjuta kuhu me võiks klassiga veel minna võiks klassiga mina swedbanki. www.swedbank.ee

Comment

• Marks111
                Jube Noob
                • Nov 2008
                • 111

Algselt postitas gert23
                jah ja ma olin ka üks kes sai :) Tänud sulle agressivse mängu eest kui me neljakes järel olime ning väiksemal stackil hingata ei lasknud.
                endal veits imelik tunne, sest turna algus panin samamoodi väga laia rangega ja tegin vähemalt 4 koledat suckouti. aga noh final table olin juba rahuneneud ja mängisin ainult 3 esimese koha peale.
                Huvipärast küsin millena sa selle paketi välja võtad reisina või rahana?
                Ise arvatavasti võtan raha kui saab.

Comment

• gert23
                  Klubi Liige
                  • Oct 2008
                  • 6695

tegelikult kui aus olla siis käisin just märtsis Tais. võtan ka raha. Burget pokernesi foorumis ka mainis et see pole probleem.

Comment

• leits

tyra see detsember on ikka päris haiuge kuu
                    cash on nii null mis n ull -7BI ja ei saa üleesse. Axx fllop AK sisse, AT callib river T jne .. t2na mingi kõik Aid kaotanud mnii. kõik 70+$ potid olen kaotanud täna ... tra ajuvaba .. pange põlema see detsember

pole võimalik lihtsalt võüita. 2 audised on nii standardid. pf callitakse mu 4bet A7s obv tõmnbab flusho.

täna 5 bi alla ev ajuvaba

Comment

• timukasr
                      Vana Tegija
                      • Nov 2008
                      • 1099

Trah järjekordne laupäev Starsis, mõnus raisk:

[img width=675 height=457]http://www.timmu.planet.ee/pokker/dets13.png[/img]

+$434 ehk üle 4 buy-ini

Oleks sellist nalja igapäev.

Comment

• Uniquest
                        Grinder
                        • Oct 2008
                        • 615

Ai, mis jooks sel nädalavahetusel.... :)
                        Kahel 24+2 turnal osalesin FTP-s täna. Üks KO, sain miinimumcashi + 4-5 bounty-t. Ja teisel jälle finaallaud, jeeeee! 12,5k Guarantee oli see, 8-s koht, natuke rohkem sain kui eile, ~400$. Bankroll sai kõva boosti, nüüd saan mängida kõike peaaegu, mida enda meelest biidin momendil. Selles suhtes super seis.
                        Ja homse Baltic Championshipi pilet ka veel lahendamata. Parim pokkerinädalavahetus seni. :D

Comment

• Tigrano
                          Administraator
                          • Oct 2008
                          • 7614

Algselt postitas Uniquest
                          Ai, mis jooks sel nädalavahetusel.... :)
                          Kahel 24+2 turnal osalesin FTP-s täna. Üks KO, sain miinimumcashi + 4-5 bounty-t. Ja teisel jälle finaallaud, jeeeee! 12,5k Guarantee oli see, 8-s koht, natuke rohkem sain kui eile, ~400$. Bankroll sai kõva boosti, nüüd saan mängida kõike peaaegu, mida enda meelest biidin momendil. Selles suhtes super seis.
                          Ja homse Baltic Championshipi pilet ka veel lahendamata. Parim pokkerinädalavahetus seni. :D
                          Päris vimas, pead täna kiirelt veel mõned turnad tegema, kui juba selline minek

Comment

• Uniquest
                            Grinder
                            • Oct 2008
                            • 615

Algselt postitas Tigrano
                            Päris vimas, pead täna kiirelt veel mõned turnad tegema, kui juba selline minek
                            Suht väsinud ja pea paks praegu, aga homne Baltic Champs ootab kinni panemist veel ju. 8)

Comment

• Tigrano
                              Administraator
                              • Oct 2008
                              • 7614

Vähemalt cashi laudadest on Balti MV buy inn tagasi teenitud ja öö on veel pikk ees ja paistab, et fishe on kõik lauad täis, tuleb pikk tööpäev vist teha. Ranka oli ka alguses käpp, et teeme mõned pikemad sessid täna aga nüüd pani hoopis jooma peale

Comment

• Tigrano
                                Administraator
                                • Oct 2008
                                • 7614

Jäin magama ennem krt ja regularid on suutnud selle ajapeale pooled fishid tühjaks teha >:( Ennem oli nied kõvasti rohkem, nüüd regularid vaatavad vastu suurte stackidega.

Comment

Working...