*** Detsembri Offtopik - See kuu võidavad kõik! ***

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: *** Detsembri Offtopik - See kuu võidavad kõik! ***

Algselt postitas Metsapull
    Tegin Hansapanga kontole väljamakse täna, trios näitab, et on vastuvõetud, kui kiiresti see raha panga arvele peaks jõudma?
    Oleneb. Olen saanud kahe tunniga, kui on läinud ka 20 tundi (miski puhkus oli TB-s). Reeglina alla 12 tunni.

Comment

• jrgn hell
      Klubi Liige
      • Oct 2008
      • 3328

kle, coddecci, sa e iviitsi nii arveldada, et kannan sulle starsi ja sa kanna mulle triosse, prooviks ka luckboxi selle tai asjal

mul oli seal mingi kampaania 5,6 euri järgi ja hakkasin duubedlama, aga sain JT käest suhu, oma AKga , talle rida, mulle kaks paari
      oleks ikka pidanud rulli minema

Comment

• ranka
        • Sep 2008
        • 36444

Algselt postitas arvamusliider
        Kas Tai paketti saab rahas võtta st 1000€ sulas? Jalkareisi eest vist saite täissumma, kes lunastasi pääsme?
        Kindlasti ärge minge ühtegi sateliit-turniiri mängima sellepeale, et saate paketi rahas võtta, sest reeglina pakette rahaks ei vahetata! Tolle Tai satika kohta ei oska midagi öelda, peate enne klienditoest uurima! Samuti tagantjärele mõeldes sain aru, et tegin räige vea, kui postitasin, et sain paketi rahana võtta. Oleksin pidanud tolle lihtsalt maha vaikima ning vaikselt nurga taga diili ära tegema - aga järgmine kord olen targem. Viga sellepärast, et nüüd iga vend arvabki, et igat paketti saab rahas võtta ja kui ei saagi, siis hakkab tooma ettekäändeks minu postitusi - "tema sai aga miks mina ei saa" ja see omakorda viib selleni, et TrioBet'il tulevikus ei ole huvi korraldada analoogseid promosid.

Teiseks Tai pakett on selles suhtes "ohtlik", et kui Te planeerisite võidu võtta rahas aga tuleb välja, et paketti ei saagi rahaks vahetada ning peate Tai'sse minema, siis €1000 eest ei saa Tais sittagi! See raha kulub puhtalt hotellile, sõitudele ja viisadele ning peate omapoolt kindlasti rohkem, kui €1000 lisama, et Tai-st maximum võtta. Ise arvaks, et kui lähete ilma elukaaslaseta, siis kogu reis võiks sinna 40-50 kilo kanti minna..

Comment

• privador
          Pokkerihai
          • Oct 2008
          • 3951

krdi pe-ses küll peaks olema kui selle paketi võidan.Ei suuda isegi sõpradega reisida rääkimata üksinda reisimisest...

Comment

• ranka
            • Sep 2008
            • 36444

Sellistes läbu urgastes nagu Tai ongi minuarvates üksi kõige parem reisida :) Siis võid teha, mida tahad ning pole miskeid tunnistajaid :)

Comment

• Tigrano
              Administraator
              • Oct 2008
              • 7614

Algselt postitas privador
              krdi pe-ses küll peaks olema kui selle paketi võidan.Ei suuda isegi sõpradega reisida rääkimata üksinda reisimisest...
              Seal leiad endale palju sõpru, kui $ liiga palju näitad ;D

Comment

• ranka
                • Sep 2008
                • 36444

Ükskord oli mingi jama selle bounty turniiriga triobetis, et võitja ei ilmunud järgmise nädala turniirile.
                Tundub, et täna tont nimega "slavka17" ei ole jälle reeglitega tutvunud. Mis triobet sellele lahenduseks pakkus, kui järgmine kord pidi juhtuma (esimene kord ei võetud süüd omaks ja lahendust ei leitud).
                Burget kirjutas pokerclub.ee foorumis: (http://www.pokerclub.ee/forum/viewto...=2220&start=15)

nonii, positiivne lahendus käes:
                järgmisel bounty turniirill on meie poolt välja pandud kaks bounty't. Üks, kes eelmise turniiri võitis ning see sama mängija kes pidi esialgne bounty olema.

P.S. See idee järgmise koha omanikule bounty staatus anda on meil olemas algusest peale, sest nii on kõige lihtsam asja organiseerida. Sellegipoolest äitäh hea soovituse eest :)

Loodetavasti on see meeldiv uudis ning üritame teha nii, et järgmistel kordadel asi paremini toimiks.

Comment

• vsiu100
                  Moderaator
                  • Oct 2008
                  • 4253

Algselt postitas ranka
                  Kindlasti ärge minge ühtegi sateliit-turniiri mängima sellepeale, et saate paketi rahas võtta, sest reeglina pakette rahaks ei vahetata! Tolle Tai satika kohta ei oska midagi öelda, peate enne klienditoest uurima! Samuti tagantjärele mõeldes sain aru, et tegin räige vea, kui postitasin, et sain paketi rahana võtta. Oleksin pidanud tolle lihtsalt maha vaikima ning vaikselt nurga taga diili ära tegema - aga järgmine kord olen targem. Viga sellepärast, et nüüd iga vend arvabki, et igat paketti saab rahas võtta ja kui ei saagi, siis hakkab tooma ettekäändeks minu postitusi - "tema sai aga miks mina ei saa" ja see omakorda viib selleni, et TrioBet'il tulevikus ei ole huvi korraldada analoogseid promosid.

Teiseks Tai pakett on selles suhtes "ohtlik", et kui Te planeerisite võidu võtta rahas aga tuleb välja, et paketti ei saagi rahaks vahetada ning peate Tai'sse minema, siis €1000 eest ei saa Tais sittagi! See raha kulub puhtalt hotellile, sõitudele ja viisadele ning peate omapoolt kindlasti rohkem, kui €1000 lisama, et Tai-st maximum võtta. Ise arvaks, et kui lähete ilma elukaaslaseta, siis kogu reis võiks sinna 40-50 kilo kanti minna..
                  sellist summat on seal suht raske,aga mitte võimatu kulutada. käisin naise ja sõpradega 2 nädalat kohapeal selle aasta algul. naisega kahe peale oli kaasas 25k eeki kulutamiseks. kõik kohad sad käidud, sukeldumised, joogid, väljas söögid, rollerirent(10p, 500eek),ekskursioonid, ping pong showd jne. ostsime kohapeal suure lisakohvri, mis oli punnis riideid ja pisut tehnikat täis. iga õhtu jala- või üldmasaaz jne. jne. kohapeal ei kulu võrreldes teiste reisikohtadega(a la pariis :) )
                  kui huvi küsige tisko käest näiteks palju seal asjad maksavad. ta elas seal ju pikemalt. võin ka mõned hinnaklassid(toit,riided, lõbustused jne) anda.......

Comment

• doublemint65
                    Grinder
                    • Oct 2008
                    • 695

uba oli selles, et redis jõi ennast peedist täiesti kapsaks - kakerdas ringi, ise paljas nagu porgand ja nüüd on tal kurk haige

Comment

• jrgn hell
                      Klubi Liige
                      • Oct 2008
                      • 3328

keera p*rse ette ja äheb käiku ikka, nagu austraalias töökaaslase sõber purjus peaga prosti endale hotelli vedas ja võmba avastas, aga raha oli antud ja ise täis ka ja hommikul oli uhke ka veel olnud, aga see oli Balil

Comment

• ment52
                        Politseidokumendiga kusjuures!
                        • Oct 2008
                        • 1270

Algselt postitas doublemint65
                        uba oli selles, et sibul jõi ennast peedist täiesti kapsaks - kakerdas ringi, ise paljas nagu porgand ja nüüd on tal kurk haige
                        imo

Comment

• jrgn hell
                          Klubi Liige
                          • Oct 2008
                          • 3328

kuidas seda saab ära canceldada, et ei paku kogu aeg, et restart now ja restart later, jääbki seda ette viskama

Comment

• RudiTurbo
                            Klubi Liige
                            • Oct 2008
                            • 4167

Või peaksin lähtuma P.S., mille järgi eelmise nädala 2,3,4,5 koht, kes täna mängib on bounty.
                            Siis olexin mina bounty olnud ja ma juba surnud ;D

Comment

• jrgn hell
                              Klubi Liige
                              • Oct 2008
                              • 3328

süda jäi seisma, utg limp mina, tai turnal 22ga, sb tegi mingi minarisei ja ma callisn, floppasin seti nii et maas 3 teemanti, ta check, ma pot, ta shove ma call, tal naked Ace teemant, aga mul jäi püsima

Comment

• jrgn hell
                                Klubi Liige
                                • Oct 2008
                                • 3328

chipleader ka

Comment

Working...