Ma vaatasin sellist asja ka varem "Gossip Girl" http://www.imdb.com/title/tt0397442/
jaa ma tean, rohkem naiste seebikas või whatever, vaatasin kuna oli naise lemmiksari, aga enam pole me koos ja enam ei vaata ka, aga polnud paha. Feel free to call me pussy know :P
Old Dogs - alla keskmise komöödia imo. ei ülltata millegagi, naljad pigem kehvad.
The Men Who Stare at Goats - järjekordne halb komöödia. nagu ka Boxi ajal, suutsin ka siin 20min magada vahepeal.
pasa % näib aina kasvavat uute filmide seas.
Old Dogs - alla keskmise komöödia imo. ei ülltata millegagi, naljad pigem kehvad.
The Men Who Stare at Goats - järjekordne halb komöödia. nagu ka Boxi ajal, suutsin ka siin 20min magada vahepeal.
pasa % näib aina kasvavat uute filmide seas.
käid valedel eesmärkidel kinos
Mina suutsin terve twilghti vampiirifilmi saalis pysida oodates kuni läheb actioniks libahuntide ja vampiiride vahel aga sittagi - ainult mingi armu draama pask.
Aga kokkuvõttes jäin ikkagi täiega rahule tänu heale seltskonnale ja sisse smuugeldatud õllele. Ehk siis kui mõnusa grupiga kinno minna siis ei saa magama jääda.
Mina suutsin terve twilghti vampiirifilmi saalis pysida oodates kuni läheb actioniks libahuntide ja vampiiride vahel aga sittagi - ainult mingi armu draama pask.
Aga kokkuvõttes jäin ikkagi täiega rahule tänu heale seltskonnale ja sisse smuugeldatud õllele. Ehk siis kui mõnusa grupiga kinno minna siis ei saa magama jääda.
lol samahästi võid minna rahvusooper estoniasse ning sinna õlled sisse smuugeldada . Mis sest et ooper sinu jaoks pask on aga vähemalt oled mõnusa grupiga ja jood õlut . Kinos käiakse ikka filmi nautimise eesmärgil , baaris seltskonna + muude asjade nautimise eesmärgil .Kokkuvõtteks - kellel nüüd need valed eesmärgid on ikka ?
treiler oli jah naljakas, aga mulle tundus film väga igav. ei olnud häid nalju. kuidagi lihtsalt tehakse filme, ei panda pingutust sisse. naine ka võitles unega :)
kui nüüd järele mõelda, siis ongi twilght viimasel ajal nähtud filmidest parim film, lol.
kinos käin naisega ja filme vaatamas. ses mõttes et tahaks filmielamust saada ja kuna 100%autoga(eriti sellise ilmaga), siis naps on ka välistatud :)
lol samahästi võid minna rahvusooper estoniasse ning sinna õlled sisse smuugeldada . Mis sest et ooper sinu jaoks pask on aga vähemalt oled mõnusa grupiga ja jood õlut . Kinos käiakse ikka filmi nautimise eesmärgil , baaris seltskonna + muude asjade nautimise eesmärgil .Kokkuvõtteks - kellel nüüd need valed eesmärgid on ikka ?
lihtsalt räägin, et kui tõesti on oht kinos magama jääda siis tuleb ettenägelikult selleks valmis olla ja pead kellegi kaasa võtma kellega igav ei hakka.
Btw. sellised filmid nagu the man who stare at goats etc. ongi enamasti sellised kus kõik parimad/naljakamad kohad on treileris olemas niiet selle vaatamisest täiesti piisab. (ma ei ole näinud seda filmi veel, lihtsalt võtan sõna)
sa oledgi see tont kes tuleb kinno lakub seltskonnaga ja siis möliseb terve filmi ja rikub teiste filmi elamust?
sa oledgi see tont kes tuleb kinno lakub seltskonnaga ja siis möliseb terve filmi ja rikub teiste filmi elamust?
mkmm :D
see kukkus veits valesti välja. Mitte et tuled kinno kõva häälega mölisema ja popkorne loopima vaid et isegi igava filmi saab niimodi lõpuni vaadata et silm kinni ei vaju kui on hea seltskond.
Comment