Filmide arutelu [NB: Sarjadel eraldi teema, link esimeses postituses]
Collapse
X
-
Re: Filmid ja sarjad
vaatasin just Source Code´i ja Memento ära.
mõlemad solid vaatamised aga memento on lihtsalt puhas kuld. peagi tuleb teist korda vaadata.
Comment
-
Ei ole ka eriti macho ja kangelaste stiilis filmide fänn aga Fast Five oli minu jaoks vägagi nauditav vaatamine. Soovitan.Algselt postitas Fabulous Vaata postitustVaatasin Fast Five ära. Nagu ma eeldasin, siis füüsikaga on endiselt võssa pandud.
Comment
-
Koreakad on ikka hullud. Vaatasin filmi "I saw the devil" ära. Liigagi verine ja kohati rõve film kättemaksust ning mis saab siis, kui vahendeid valimata mõrvariga samale pulgale langeda. Pane päris mitu korda pead kõrvale keerama. Lisaks teeb Oldboy peakangelast kehastanud Min-sik Choi superrolli.
Veel soovitan vaadata filmi Ajeossi. Veidi lihtsam ning mitte nii rõvedalt verine ja rohkema actioniga (ülimalt punane lõpubattle on lihtsalt wtf) kui eelnev, aga mitte põrmugi halvem.
Nendele kahele lisada juurde eelnevate aastate pärlid Memories of a Murder ning The Chaser ja meeldejääv vaatamine on mitmeks õhtuks garanteeritud.
Comment
-
Vaatasin Inceptioni ära. Ma ei tea, kas tegemist on plot-hole'ga või seda seletati ja ma ei pannud tähele, aga kuidas Saito teistega samal ajal üles ärkas? Ma ei mäleta küll, et sellest midagi räägitud oleks, kuidas limbo ajaliselt reaalsusesse suhtub.
Comment
-
See film oli juba nii "keeruline" ja su sõnastus veelgi. Selle aruteluga jõuad loogilise mõtlemise ajuvabaduse tipuni - sama nagu ei suuda mõista, et universumil on vanus ja enne seda ei olnud mitte midagi, isegi mitte aega.Algselt postitas Fabulous Vaata postitustVaatasin Inceptioni ära. Ma ei tea, kas tegemist on plot-hole'ga või seda seletati ja ma ei pannud tähele, aga kuidas Saito teistega samal ajal üles ärkas? Ma ei mäleta küll, et sellest midagi räägitud oleks, kuidas limbo ajaliselt reaalsusesse suhtub.
Comment
-
-
Ma vaatan ka Burn Notice´t tasapisi. Natuke häirib see liigne pehmus osades olukordades ja kust kurat ta raha võtab elamiseks ja muu stuffi jaoks, kui pidevalt vaeste ja nõrkade kaitseinglit mängib ?
Human Target oli minu jaoks igatahes usutavam. Lisaks oli Guerrero lihtsalt ülinuts karakter.Last edited by Potsataja; 23.08.11, 11:23.
Comment
Comment