Filmide arutelu [NB: Sarjadel eraldi teema, link esimeses postituses]

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Codecci
    Luuramas Naisteturniire
    • Nov 2008
    • 7574

Re: Filmid ja sarjad

Wow, inimestele 2+2 's meeldib uus Kiired ja Vihased: http://forumserver.twoplustwo.com/63...-time-1031359/

Siis peab vist isegi vaatama minema, tundub, et see osa kõlbab ka vaatamiseks 16+

Comment

• Potsataja
      õilishing
      • Oct 2008
      • 5270

Kiired ja Vihased on mulle alati meeldinud aga mina imestan, kuidas Saladused saab 16+ meeldida

Esimene TS oli juba eelmine nädal väljas aga see on ülivilets variant.

Comment

• qbj0hn
        Auk on auk. FAKT!
        • Nov 2008
        • 7091

Algselt postitas Potsataja Vaata postitust
        Kiired ja Vihased on mulle alati meeldinud aga mina imestan, kuidas Saladused saab 16+ meeldida
        Lol.
        Ma arvan, et alla 16 ei saa arugi millest seal räägib enamus saadetes ja see on indeed hea sari.

Comment

• nomerlot
          Klubi Liige
          • Sep 2009
          • 2233

vaatan, et hollywood hoiab filmiplakatite pealt kokku, võtavad peotäie filme ja vahetavad ainult numbrit igal aastal (kiiredvihased, saag, kariibipiraadid)
          Ma saan aru, miks hollywood seda teeb, aga ei saa aru, miks inimesed selle eest maksavad.

Comment

• Potsataja
            õilishing
            • Oct 2008
            • 5270

Nomerlot, mitme sarja mitut osa sa oma elu jooksul oled vaadanud ja miks sa seda ikka edasi teed ?

Comment

• nomerlot
              Klubi Liige
              • Sep 2009
              • 2233

Algselt postitas Potsataja Vaata postitust
              Nomerlot, mitme sarja mitut osa sa oma elu jooksul oled vaadanud ja miks sa seda ikka edasi teed ?
              Sarja episoodide läbiv story on üldiselt tervikuks kirjutatud ehk järjepidevus on loogiline. Filmide järgedega on nii, et vaadatakse, kui kassaga hititakse, siis imetakse enamasti pastakast väikeste muutusteg sama film uuesti välja. Väike vahe.

Comment

• 2ssapaar
                Õpihimuline Mängur
                • Nov 2008
                • 423

siin teemas kindlasti mainitud juba, kuid vaatan praegu sarja The Wire. Peab ütlema lihtsalt bravo! Pole isegi veel 4. hooajani jõudnud. Räägitakse, et see kõige parem.

Comment

• ussdoktor
                  Julm Donk
                  • Apr 2011
                  • 76

Algselt postitas 2ssapaar Vaata postitust
                  siin teemas kindlasti mainitud juba, kuid vaatan praegu sarja The Wire. Peab ütlema lihtsalt bravo! Pole isegi veel 4. hooajani jõudnud. Räägitakse, et see kõige parem.
                  The Wire on nuts jah, nii täiuslikult tervikut sarja pole vist enne tehtud. Mul ei unune kunagi see ~5 minutiline stseen, mis koosnes vaid kahest sõnast, mother ja fuck.

vaata siit:

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

aga tegelikult tulin siia teemasse üldse promoma sellist sarja nagu "Trailer Park Boys"

Tehtud "The Office" stiilis dokumentaalina. Kahest sõbrast, üks lollim kui teine ja paadunud pätid, kes on ei tea mitu korda vangis istunud ning mõtlevad alati vangist vabanedes uusi skeeme välja, et raha teenida ning need skeemid pole peaaegu kunagi legaalsed. Tüübid ei näita mingeid märke nagu see millega nad tegelevad on vale vaid, et seadused on lihtsalt nende ajude nussimiseks ja vangla on paratamatu kui vahele jääd.
                  Mõnus huumor käib vahetpidamata, tegelased on väga kinod ja hästi välja mängitud.
                  Üks sellistest sarjadest, et algul tundub lamp, kuid mida rohkem vaadata seda rohkem hakkab meeldima ning lõpuks leiab see oma koha lemmikute seas. Puhas kuld komöödia sarjades.

Kindlasti tasub visata pilk peale igaühel kes armastab tarka huumorit, mis tundub lihtsa ja rumalana.

Comment

• k2snakalle
                    Pokkerihai
                    • Dec 2008
                    • 2545

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
                    Wow, inimestele 2+2 's meeldib uus Kiired ja Vihased: http://forumserver.twoplustwo.com/63...-time-1031359/

Siis peab vist isegi vaatama minema, tundub, et see osa kõlbab ka vaatamiseks 16+
                    Mulle on ka alati kiired ja vihased meeldinud.
                    Esimene osa oli hea (sest no selline uus värk ikkagi). Teine osa oli puhas BS.. kolmas oli väheke midagi teistsugust ja täiesti vaadatav. Neljas oli esimese vääriline peaaegu ja viiendat täna õhtul vaatama :)

Comment

• KristjanRawk
                      Klubi Liige
                      • Feb 2009
                      • 1133

game of thrones on lihtsalt nuts

Comment

• k2snakalle
                        Pokkerihai
                        • Dec 2008
                        • 2545

Niih viies osa nüüd vaadatud. Kvafitseerub rohkem mingi röövi/action/shooting filmi alla kui Kiirete ja vihaste triloloogiasse.
                        Parem kui teine osa, aga halvem kui kõik ülejäänud. Rahast kahju ei hakanud, sest näitlejad olid vanad tuttavad ja vin diesel lihtsalt sobib perfektselt oma rolli.
                        Teist korda vaatama ei läheks nagu siiamaani mul kombeks olnud kiirete ja vihaste puhul. Mulle väga ei meeldinud, sest läksin siiski racingut vaatama, mitte mingit röövifilmi. Päris palju oli vigu ka + väga palju oli ebaloogilisi kohti ühe filmi kohta.

Comment

• Muusik
                          Õpihimuline Mängur
                          • Dec 2008
                          • 378

Algselt postitas KristjanRawk Vaata postitust
                          game of thrones on lihtsalt nuts
                          jep, see on ainuke seriaal mida ma praegu täiega iga nädal ootan. liiga hea

Comment

• rohelinekonn
                            Klubi Liige
                            • Nov 2008
                            • 3808

soovitan enne raamatud läbi lugeda kui hakkate vaatama game of thronesi. Aga jah sari on hästi tehtud mulle meeldib kah

Comment

• toonesepp
                              Julm Donk
                              • Nov 2009
                              • 54

Lugege raamatuid hoopis pärast sarja, saab kaks korda ägedust.

Comment

• Potsataja
                                õilishing
                                • Oct 2008
                                • 5270

Algselt postitas k2snakalle Vaata postitust
                                Mulle on ka alati kiired ja vihased meeldinud.
                                Esimene osa oli hea (sest no selline uus värk ikkagi). Teine osa oli puhas BS.. kolmas oli väheke midagi teistsugust ja täiesti vaadatav. Neljas oli esimese vääriline peaaegu ja viiendat täna õhtul vaatama :)
                                Han on minu jaoks ülimalt eriline tegelaskuju, seega asetaks ma kolmanda ja neljanda osa vähemalt samale tasemele. Teine osa oli tõesti nõrgim lüli ja viienda vaatamisvõimalust pean ma veel mõned kuud ootama.

Comment

Working...