*** MAI OFFTOPIC: Teenitakse uus! ***
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: *** MAI OFFTOPIC: Teenitakse uus! ***
Algselt postitas sm112 Vaata postitustIMO ei ole see neiu midagi erilist, võibolla päriselus on kenam, kui piltide pealt tundub. Ja minu silmis selline kuulsuste külje alla (ja/või ka voodisse) pugemine mitte ei tõsta, vaid kahandab kõvasti naise väärtust. Elu24 nimetab selliseid seltskonnatähtedeks, minu silmis on nad lähemal hoorale. Less than nothing to brag about.
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
Ainult kinnitab mu arvamust. Ise küll uhkust ei tunne, kui oma eksi kohta elu24-st loen. Pigem mõtlen, kuidas tulevikus selliste otsa sattumist vältida. Võibolla sellepärast olen ka veidi tundlikum sellise teema suhtes..
Kas kuulsused ei või siis olla normaalsed inimesed jne, iga tüdruk kes kõrval on, on kõrvale pugenud kuna ta on kuulsus, see võimalus et ta samalajal ka meeldiv (peo)kaaslane(kuulsus siis) on, on välistatud? Kõik kes kõrval = hoorad, sinu sõnastuse järgi vähemalt.
Comment
-
kes tv6 pokkeriturneed kommenteerivad mis hetkel käib?
Comment
-
Kuigi see vōib nii mōnegi kuulsusejanulise plika kohta paika pidada, siis selllele vaatamata maailm ei ole kaugeltki nii must-valge.Algselt postitas sm112 Vaata postitustIMO ei ole see neiu midagi erilist, võibolla päriselus on kenam, kui piltide pealt tundub. Ja minu silmis selline kuulsuste külje alla (ja/või ka voodisse) pugemine mitte ei tõsta, vaid kahandab kõvasti naise väärtust. Elu24 nimetab selliseid seltskonnatähtedeks, minu silmis on nad lähemal hoorale. Less than nothing to brag about.
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
Ainult kinnitab mu arvamust. Ise küll uhkust ei tunne, kui oma eksi kohta elu24-st loen. Pigem mõtlen, kuidas tulevikus selliste
otsa sattumist vältida. Võibolla sellepärast olen ka veidi tundlikum sellise teema suhtes..
Comment
-
kas kellelgi LinkedIn-is on account? oleks vaja 1 meiliaadress sealt kätte saada. aga ei näe mõtet sellepärast sinna tasulist kontot teha. kui keegi saab aidata, siis pm.
Comment
-
Comment
-
poh yolo, võid panna mulle 3 päeva mõtetu waste of time siin. strati teemasid üldse pole enam foorumis.Algselt postitas vsiu100 Vaata postitusttahaks kedagi bannida aga keegi pole soovi avaldanud
Comment
-
Miks nii arvad?Algselt postitas Codecci Vaata postitustKas PTR enam iPokerit ei tracki?
Comment
-
suht aasta algusest vist pole trackind jah tundubAlgselt postitas Codecci Vaata postitustKas PTR enam iPokerit ei tracki?
Comment
Comment