*** MAI OFFTOPIC: Teenitakse uus! ***
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: *** MAI OFFTOPIC: Teenitakse uus! ***
Algselt postitas peete82 Vaata postitustmingit vahet ei ole valgega
on.
Comment
-
ty, hudi ise sain varem aga popupid olid suht pain in teh assAlgselt postitas leits Vaata postitust
Comment
-
Mõni autotark ka on siin ehk :) ?
VW passat '99
Hommikul läksin autot puldist avama ja njetu. Mitte midagi ei tee. Tegin manuaalselt ukse lahti.. Lükkasin süüte sisse. Lõi alarmi röökima, auto sain käima.
Proovisin teise puldiga. Sama teema.
Sai akul + klemm maha võetud 15 minutiks. Muutus nii palju, et auto käivitamisel enam alarm tööle ei hakka. Aga pult ei tee mitte midagi. Ei ava uksi, ei sulge uksi.
Mida teha, proovida :( ?
Comment
-
lol , doh, obv. Mul on puldile immo ka sisse ehitatud, kui patareid välja ei vaheta, ei lähe varsti üldse auto käima. Uuematel vahetatakse kogu puldi "pea" välja. 90$ *2, ei ole lõbus.Algselt postitas alaska Vaata postitustPuldi patarei on äkki läbi. Teine pult vedeles kuskil kapis? Sellel võibolla juba ammu läbi siis.
Comment
-
kas see on teaduslikult ka ära tõestatud, et joobes inimene kuuleb sitasti? miks on vaja joogisena kõik võimalikud nupud põhja keerata ja naabritele politsei kutsuda kuna nemad kutsusid ka politsei välja? hommikul valutasid isegi kõrvalestad.
Comment
-
Mul läks ka pult lambist perse, 97' passat.Algselt postitas VisaHing Vaata postitustMõni autotark ka on siin ehk :) ?
VW passat '99
Hommikul läksin autot puldist avama ja njetu. Mitte midagi ei tee. Tegin manuaalselt ukse lahti.. Lükkasin süüte sisse. Lõi alarmi röökima, auto sain käima.
Proovisin teise puldiga. Sama teema.
Sai akul + klemm maha võetud 15 minutiks. Muutus nii palju, et auto käivitamisel enam alarm tööle ei hakka. Aga pult ei tee mitte midagi. Ei ava uksi, ei sulge uksi.
Mida teha, proovida :( ?
Aga õnneks on nii, et võtmega läheb valve alla ja lahti ilusti.
Comment
-
Olen üsna kindel, et pole mitte perses vaid mingil põhjusel tahab uuesti tutvustamist autoga, selleks on kas esindus või mõni autovõtmetega hangeldaja.Algselt postitas qbj0hn Vaata postitustMul läks ka pult lambist perse, 97' passat.
Aga õnneks on nii, et võtmega läheb valve alla ja lahti ilusti.
Enda omal oli näiteks peale patarei vahetust ka pult tumm (vag grupi auto) aga kuidagi koba peale ukselukke lõgistades ja nuppe klikkides hakkas toimima. Olen kuulnud veel sellist asja kuidas uuesti tuttavaks teha immoga, et 1 võti on süütelukus ja teisega keerad ukselukku samal ajal kas avamise või sulgemisnuppu klikkides.Last edited by timz0333; 25.05.13, 17:15.
Comment
Comment