*** Tõehetk: Ranka ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ESTPatrick
    Olümpsi Mägi Aivar
    • Nov 2008
    • 5572

Re: *** Tõehetk: Ranka ***

Algselt postitas runnar Vaata postitust
    miks ei vasta?
    kõik olulised vastused on juba teada

Comment

• kilu6
      Vana Tegija
      • Oct 2008
      • 1305

krt ma pole veel küsima hakanudki ...

Comment

• omadjoped
        Julm Donk
        • Apr 2009
        • 25

Mitu tundi oma elust oled kulutanud muda mängimisele? Mitu hiirot sa üles oled mänginud? Mitu neist maha müünud? Mitu korda sa stoniat meelega crashinud oled? etc etc

good ol' times oeh...

Comment

• ranka
          Miljon Põhjust Kodus Olla
          • Sep 2008
          • 36444

Algselt postitas omadjoped Vaata postitust
          Mitu tundi oma elust oled kulutanud muda mängimisele? Mitu hiirot sa üles oled mänginud? Mitu neist maha müünud? Mitu korda sa stoniat meelega crashinud oled? etc etc

good ol' times oeh...
          Vot need on küsimused, millele võin vastata.

Endale expasin herosid suht vähe - miski kümmekond aga enamus neist olid ulmecharid (char - tegelaskuju), sest muda tihti rõhusin kvaliteedile asemel kvantideedile. See tähendab, et meeldis tegelaskuju arendada pidevalt nii oskuste, trofeede kui sõjapunktide alal. Olin selline truu rassikaaslane. Kui mänbgisin ühte rassi siis teisega sisse ei loginud. Algul olin headuse rassi lojaalne sõdur aga mingipärast enamus heade rasside mängijaid olid suured algajad, egoistlikud mängijad, kes teistelt varastasid ja ei suutnud koostööd teha. Seetõttu muutsin poolt ja läksin kurjusele üle :) Kokku võib muda tunde olla 5000+.

Ühtegi Hero-t maha ei ole müünud küll aga lõpus andsin neid teistele kasutada ning Olwynil (ka pokkerimängija, tihti käib parkis) aitasin teha lõpuks kõik komplektid chare, mis peaks stonias olema ainulaadne (iga rassi ja klassi kombo - 52 herot). Arvan, et saavutasime ka kõige kiirema puffamise rekordi ning tegime ka esimese puffava roboti. See tähendas, et hommikul panime charid robotiga sisse ja õhtuks oli charil level väga kõrge.

Stoniat lõpus oli crahsida väga raske kuna enamus buge olid fixitud. Aga kuna ise kirjutasin ka muda, jagasin C keelt, mudakoodi ja mudamootor oli unepealt selge siis avastasin vägagi suuri buge ja sai stonia crashata isuga. Jõuti jälile kuidas crashan aga kahjuks keegi viga parandada ei osanud ja mina ka appi ei läinud, sest tolleks ajaks olid mul Stonia omanikega väga külmad suhted. Seda põhjusel, et ladvik oli väga korrupteerunud ja osad vägagi türranlikud. Too bug minuteada oli alles hijutigi veel töökorras, kui vend purjuspeaga irwitases msn kisas, et crashab stoniat :)

Aa ja mu lcharid olid miski 1.5 aastat tagasi alles. Mitte charid vaid õigemini viimane char. Läksin siis Stoniasse notesid lugema ja küsisin ühelt juhilt,et kas pokkerit mängib ja kui julgesin küsida, et kas sa suckid pokkeris siis selle peale kustuati ka viimane char ära. Millest mul täiesti pohhui aga kurb, et säärased IT nohkarid on enda haigeid ihasid rahuldamas virtuaalmaailmas. Võiks natukenegi austust olla teise "raisatud aja" peale :)

PS! Olid väga kõvad ajad; Kahju, et selle mänguga suurt raha teenida ei saa :(

Comment

• 5gww
            Õpihimuline Mängur
            • Aug 2010
            • 333

palju sul läheks teoreetiliselt aega, et teha pokkerist mitte midagi teadev inimene nl100-s võitvaks mängijaks(ükskõik mis mänguformaat)? Õpilane on täiesti tavaline inimene,keskmise IQ-ga. hommikust õhtuni tegeleksite ainult pokkeriga.

Comment

• ranka
              • Sep 2008
              • 36444

Algselt postitas 5gww Vaata postitust
              palju sul läheks teoreetiliselt aega, et teha pokkerist mitte midagi teadev inimene nl100-s võitvaks mängijaks(ükskõik mis mänguformaat)? Õpilane on täiesti tavaline inimene,keskmise IQ-ga. hommikust õhtuni tegeleksite ainult pokkeriga.
              See oleneb, mida sa pead tavaliseks inimeseks ja ida sa pead võitvaks pokkeriks. Break-even taseme (mõtlen mäng + rakeback = 0) saavutad lihtsalt, piisab minu tabelist. Edasi ma ei oska öelda. Pigem omast kogemustest võin öelda, et pokkerit ei saa õpetada vaid seda tuleb ise õppida.

Coachid on need vennad, kes annavad paar ideed ja pointivad välja paar leaki.

Comment

• 5gww
                Õpihimuline Mängur
                • Aug 2010
                • 333

Ok, aga küsiks, siis teise küsimuse veel. Kuna olen nl10 mängija, siis kõige rohkem tekitabki raskusi sellised olukorrad, kus mul flopis tptk või ülepaar ja minu cbetile tuleb otsa raise. Ma tean, et need kõik olukorrad on väga individuaalsed, ja neid tuleb kõiki eraldi võtta, kuid kas on mingeidki nõuandeid või soovitusi või kuidas ma saaksin kõigeparemini oma mängu arendada nendes situatsioonides?
                Tänud ette ära.

Comment

• ranka
                  • Sep 2008
                  • 36444

Algselt postitas 5gww Vaata postitust
                  Ok, aga küsiks, siis teise küsimuse veel. Kuna olen nl10 mängija, siis kõige rohkem tekitabki raskusi sellised olukorrad, kus mul flopis tptk või ülepaar ja minu cbetile tuleb otsa raise. Ma tean, et need kõik olukorrad on väga individuaalsed, ja neid tuleb kõiki eraldi võtta, kuid kas on mingeidki nõuandeid või soovitusi või kuidas ma saaksin kõigeparemini oma mängu arendada nendes situatsioonides?
                  Tänud ette ära.
                  Strateegia alafoorumitesse postita käsi.

Comment

• raunsz
                    Vana Tegija
                    • Jan 2010
                    • 1492

Flopatud 2 paari või OESD?

edit: Tegelikult tahtsin jah küsida pisut adekvaatsemalt, aga läks meelest unise peaga. :)
                    ty
                    Last edited by raunsz; 20.09.10, 08:50.

Comment

• ranka
                      • Sep 2008
                      • 36444

Algselt postitas raunsz Vaata postitust
                      Flopatud 2 paari või OESD?
                      2 paari obv. Küsimus oleks loogilisem, kui sa küsiks, kas TP/Keskmine kicker (AT, AXX laual) või combo draw.

Comment

• soouni
                        Grinder
                        • Jul 2010
                        • 771

Küsiks, et kuidas läheb Hud-ta mängimisega, kui ma ei eksi siis sa vist mängid nii praegu?

Comment

• Cypher0
                          Pokkerihai
                          • Jan 2010
                          • 1512

Algselt postitas soouni Vaata postitust
                          Küsiks, et kuidas läheb Hud-ta mängimisega, kui ma ei eksi siis sa vist mängid nii praegu?
                          Jättis katki praeguseks.

Comment

• Keiss
                            Pokkerihai
                            • Oct 2008
                            • 1592

Kaua läheks aega heal võitval mängijal (näiteks sul), et jõuda Nl10-nl1000 mängijaks eeldusel 20Bi reegel ja 10 lauda max kui ei cash oudi? 5h päevas keskmiselt näiteks ja 20p kuus.

Millal jälle nl1000 mängid?

Millal joomise maha jätad?
                            Last edited by Keiss; 29.09.10, 04:43.

Comment

• ranka
                              • Sep 2008
                              • 36444

Algselt postitas Cypher0 Vaata postitust
                              Alustasin vist uuesti.

Comment

• rahvavaenlane
                                Klubi Liige
                                • Dec 2009
                                • 3040

mõned aastad tagasi, kui sa hakkasid oma sõpradega seda foorumit looma, siis oli teil kindlasti ka tuleviku nägemus sellest miloline see olema peaks. kuidas sa seda ette kujutasid ja kui palju see erineb käesolevast foorumist?

Comment

Working...