*** Tõehetk: Ranka ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • nomerlot
    Klubi Liige
    • Sep 2009
    • 2233

Re: *** Tõehetk: Ranka ***

100BI on ikkagi elukutselise BRM ja ehk veidi kõrgemad limiidid kui micro?
    Ma ei kujuta ette, et ma grindiks veel +4K$ NL25-s, enne kui NL50 shoti võtan...

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Need titelimiidid suvad aga alates 100NL peaks 100BI jälgima.

Comment

• 5gww
        Õpihimuline Mängur
        • Aug 2010
        • 333

millal sa hakkasid esimest korda HM või muud abiprogrammi kasutama? või mis limiidil?

Comment

• ranka
          • Sep 2008
          • 36444

20NL ja Poker Office.

Comment

• Poku
            Bännitud
            • Mar 2010
            • 295

Mulle pole silma jäänud (vb on kuskil vahel isegi olemas) küsimus, et miks sa NL100/NL200 aastatega pole kõrgemale jõudnud regulaarselt mängima.
            Tean et hüpe NL200 to NL400 peaks olema kõige suurem üldse, kuna NL200 leidub veel ohtralt fishe, NL400 on juba enamus elukutselised, kas nende tase on biitimiseks liiga raske?

Eelistad kindlat raha ja elada ägedat elu?

Pole mõelnud kõik (ala see foorum/pidutsemised jne) mitmeks kuuks (pooleks aastaks) metsa saata ja nolifer eluga alustada, et murda end kõrgemasse seltskonda (tean mitut NL2-NL1k 10kuuga jõudnud tegelast, kes on valinud nolifer elu), arvan et see tasub ära. Sul peaks olema eeldused selleks olema (väga hea matemaatiline oskus ja mulle tundub, et loogikakst pole sa ka kauge inimene) või jääb siiski midagi puudu (balls??)?

Comment

• ranka
              • Sep 2008
              • 36444

Algselt postitas Poku Vaata postitust
              Mulle pole silma jäänud (vb on kuskil vahel isegi olemas) küsimus, et miks sa NL100/NL200 aastatega pole kõrgemale jõudnud regulaarselt mängima.
              Tean et hüpe NL200 to NL400 peaks olema kõige suurem üldse, kuna NL200 leidub veel ohtralt fishe, NL400 on juba enamus elukutselised, kas nende tase on biitimiseks liiga raske?

Eelistad kindlat raha ja elada ägedat elu?

Pole mõelnud kõik (ala see foorum/pidutsemised jne) mitmeks kuuks (pooleks aastaks) metsa saata ja nolifer eluga alustada, et murda end kõrgemasse seltskonda (tean mitut NL2-NL1k 10kuuga jõudnud tegelast, kes on valinud nolifer elu), arvan et see tasub ära. Sul peaks olema eeldused selleks olema (väga hea matemaatiline oskus ja mulle tundub, et loogikakst pole sa ka kauge inimene) või jääb siiski midagi puudu (balls??)?
              Ma ei tea, kust su info pärineb aga enamus sellest on vale. Põhimõtteliselt terve eelmise aasta mängisin ainult 400NL (400,000 kätt) ja 600NL (250,000 kätt) ning vahetevahel ka 1000NL (paarkend tuhat kätt). Kõikides limiitides olin plussis aga lõpetasin selle pulli kuna swingid ajasid närvi, samuti uuest aastast jõustus uus hasartmänguseadus ning oli igati sobiv pinnas enamus rollist välja kakkuda ning selle eest midagi ilusat osta. Hetkel rühin taas 200NL ja 100NL vahet ning plaan 200NL'is ülespoole liikuda hetkel ei ole, kui just paremaks mängijaks ei saa.

Teiseks tahaksin lisada, et elukutseliste limiidid algavad juba väga madalast - 25NL aga alates 200NL'is on fishide konsentratsioon laua kohta enam-vähem sama (üks fish/semi fish laua kohta) aga fishe on tudnuvalt vähem ning regularid tunduvalt paremad. Ning suurim hüpe on 100NL to 200NL, mitte 200NL to 400NL.

Comment

• hotcocacola
                HTCCACLA
                • Oct 2008
                • 14473

Kui Kanal2 teeks pakkumise sulle. Teha teleprojekt "1 Month, 1 Million". Kanal2 katab kulud, ala otsib suure balla maja (pm täpselt sama nagu USA versioonis 2M2M), era koka, autod. Kas oleksid nõus elama pm sama pundiga kuu aega koos ja mängima?

kui sa poleks nõus, siis mida peaks kanal2 pakkuma, et sa teeksid seda :P

Comment

• ranka
                  • Sep 2008
                  • 36444

Algselt postitas hotcocacola Vaata postitust
                  Kui Kanal2 teeks pakkumise sulle. Teha teleprojekt "1 Month, 1 Million". Kanal2 katab kulud, ala otsib suure balla maja (pm täpselt sama nagu USA versioonis 2M2M), era koka, autod. Kas oleksid nõus elama pm sama pundiga kuu aega koos ja mängima?

kui sa poleks nõus, siis mida peaks kanal2 pakkuma, et sa teeksid seda :P
                  Ei, ma ei oleks nõus. Sain oma vitsad kätte eelmisel aastal tehtud miljoniprojektiga, kus iga lauas istutud tund oli luupainaja. Ja põhimõtteliselt ei oleks nõus mitte ühegi reaalajas toimuva porjekti vms-iga, kuna ei meeldi ei failida.

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

Ma ei oska öelda, mida kanal 2 täpselt pakkuma peaks ja kas ma oleksin nõus või mitte aga ma oskan öelda, millele ma kohe pead raputaks -- saated, mis ei hari või annavad valet informatsiooni. Näiteks too "Kõik Mängus" saade oli minu arvates kõige suurem feil, sest enamus mängijaid olid rämedad dongid ning heade mängijate eelis ei tule välja ühe-kahe mänguga.

Võib-olla noogutaks pead cashgame saatele aga tingimusel, et lauas enamus mängijaid oleksid võitvad mängijad. Kui lauas on kõik võitvad mängijad. Siis ei ole aega oodata kätt vaid peab lisama agressiivsust ja kavalust ning nn. "donk playd" on vähem, rohkem põhjendatud otsuseid ja rohkem huvitavat actionit, mis meeldiks ka rahvale ning näitaks rohkem pokkerimängu ilu - ülemängimist, bluffimist, korrektselt valuebettimist, häid folde jne jne jne. Kui lauas on hunnik donke, kes limbivad pasaga ja tõmavad välja mõttetue kaartidega, head mängijad ootavad ainult suuri kaarte siis poku paistab hoopis teistsuguse mänguna.

Aa ja cashgame sarjal võib tulla ka miski aeg long run välja, mis näitab heade mängijate eelist halvemate üle ja tooks veel rohkem oskusmängu elementi välja.

Comment

• soouni
                      Grinder
                      • Jul 2010
                      • 771

+1 eeelmise postituse kohta Ranka
                      Esitaks küsimuse, et kui kaua olid pokkeriga tegelenud kui otsustasid, et lood pokkeriprod lehe.

Ja mis tahtis või sundis sind seda tegema.
                      Või kuidas selle algus stoori on.

Kui pole liiga palju küsitud.

Igatahes respekt pokkeriprod tiimi ees.
                      Huvipärast.

Comment

• ranka
                        • Sep 2008
                        • 36444

Algselt postitas soouni Vaata postitust
                        +1 eeelmise postituse kohta Ranka
                        Esitaks küsimuse, et kui kaua olid pokkeriga tegelenud kui otsustasid, et lood pokkeriprod lehe.

Ja mis tahtis või sundis sind seda tegema.
                        Või kuidas selle algus stoori on.

Kui pole liiga palju küsitud.

Igatahes respekt pokkeriprod tiimi ees.
                        Huvipärast.
                        Küsituds küsimuse. Oktoober 2008 tekkis foorums (vaata mu join date) ja tänu käemängule, mille esimesed alged leiad võistluste alaoofoorumis.

Comment

• hotcocacola
                          HTCCACLA
                          • Oct 2008
                          • 14473

kui antax sulle piiramatud vahendid, millise pokkeritoa sa teeksid ? mis booonused, palju laudu, kuhu vürku lähexid vms

Comment

• ranka
                            • Sep 2008
                            • 36444

Algselt postitas hotcocacola Vaata postitust
                            kui antax sulle piiramatud vahendid, millise pokkeritoa sa teeksid ? mis booonused, palju laudu, kuhu vürku lähexid vms
                            Balti turule suunates tõenäoliselt ühineks Cake pokker või Merge võrgustikuga, kuna selles võrgus puudub meie turule konkurents ning mängijate baas on üpriski suur.

Kui võimalus oleks nullist siis ideaalis tahaks teha pokkerituba, mis meenutaks võimalikult palju live. Mitte graafilises mõttes vaid pigem pokkerina. Ala ei saaks mass multitableda (max neli lauda), fishidele miskid lõbusad featured, rakeback oleks standard ja contributed meetodil, HEM'id/PT3-ed oleksid keelatud (võib-olla ainult enda statistika jälgimiseks) s.h. ka HUD'id.

Viimasel ajal väga palju facebookis Zyngat toginud ja see on sitaks fun, eriti fishidele, kus mängimise eest saab kogemusi, kogemuste eest leveleid jne. ning erinevad challenged (ala võida 3 korda järjest saad lisachippe, saa sessi jooksul 3 jooki lisachippe). Chipid ei peaks olema muidugi mitte chipid vaid saaksid punnide boonuseid. Imelik, et ükski pokkerituba sellist jama ei ole veel teinud, see hoiaks räigelt mänge funnina!

Ei tea sellise ürituse kasumlikust (tõenäoliselt väga väikene) aga sellises toas toksiks isegi isuga, sest tuba oleks vägagi fishine. Loodan, et ühel päeval tuleb too facebooki zyngapokker ka real moneyna turule samade featuritega siis kindlalt seal mängiks.

Comment

• raunsz
                              Vana Tegija
                              • Jan 2010
                              • 1492

Mida Su vanemad ütlesid kui mainisid, et oled nüüd pokkeriproff?

Comment

• ranka
                                • Sep 2008
                                • 36444

Jätan vastamata.

Comment

Working...