NL2-5 mängijate nurgake

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Ermii
    Õpihimuline Mängur
    • May 2009
    • 402

Re: NL2-5 mängijate nurgake

Postitan siis mõned käed:
    (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• mislinn
      Pokkerihai
      • Apr 2009
      • 1734

1. Kindlasti ei checkiks floppi, nl5 on selline naljakas koht, kus tuleb floppi hittides igal tänaval täiega paugutada, sest vastased armastavad maksta kõiksugu imelike kätega. Check on halb juba sellepärast, et kui sa teda näiteks check raised, siis sa võid nad käest välja peletada, sest see on ilmselt ainuke asi, mida seal kardetakse. Teiseks, kui sa checkid võib vastane järgi checkida ja ka see on halb, kuna ta võib tasuta endale vajaliku kaardi saada...Aga kui sa juba checki tegid ja vastane betis, siis ma kütaks juurde.

2. Kindlasti selle väikese raise peale veel oma top paari maha ei paneks, calliks ja vaataks järgmist kaarti ja kui see pole ohtlik, siis käest ei loobuks.

3. Selles käes pole kindel, aga ma arvan, et ma calliks, kuna vastasel võivad olla ülekaardid mastitõmbega jne..

Comment

• Cash87
        Vana Tegija
        • Feb 2009
        • 1402

1) Raise allin ta arvatavasti maksab oma draw või Ax-ga
        2) Call
        3) Fold, see board liiga Gay, et riskida.

Comment

• janek174
          Vana Tegija
          • Mar 2009
          • 1078

1. Kui juba chekisid, siis reraise nuppe. 22 on ainuke reaalne käsi, mis sind biidib ja mida võidi preflop nii mängida. Sel juhul sitt lugu lihtsalt.
          2. Call. Kui abi ei tule ja board endiselt ohutu, siis veel üks litter ja kui siis ka raise otsa saad, siis peaks olema easy fold.
          3. Fold. Pole mingit mõtet siin gambleda (ja ülekaartidega mastitõmme on siin igal juhul erand kui reegel)

Comment

• Ermii
            Õpihimuline Mängur
            • May 2009
            • 402

Teine käsi siis, kui panen turnil teise barreli ja vend callib mis teen riveril? Valuebet?

Comment

• mislinn
              Pokkerihai
              • Apr 2009
              • 1734

Algselt postitas Ermii
              Teine käsi siis, kui panen turnil teise barreli ja vend callib mis teen riveril? Valuebet?
              Mina võtaks hoo maha riveril ja mitte midagi ütleva kaardi puhul teeks check calli...

Comment

• janek174
                Vana Tegija
                • Mar 2009
                • 1078

Algselt postitas mislinn
                3. Selles käes pole kindel, aga ma arvan, et ma calliks, kuna vastasel võivad olla ülekaardid mastitõmbega jne..
                Ei ole vaja mõelda kõige ebatõenäolisemat stsenaariumi lihtsalt sellepärast, et tegu on NL5-ga. On väga palju käsi, mis sind siin biidivad (preflop mängu arvestades muidugi üsna ebatõenäoline). Dongi moodi mängida ise lihtsalt selle pärast, et tegu on sellise limiidiga, pole mingi vabandus (ei käi konkreetse käe kohta). Aga tihti just erinevates käte postitustes selline liin silma jääb.

Comment

• mislinn
                  Pokkerihai
                  • Apr 2009
                  • 1734

Algselt postitas janek174
                  Ei ole vaja mõelda kõige ebatõenäolisemat stsenaariumi lihtsalt sellepärast, et tegu on NL5-ga. On väga palju käsi, mis sind siin biidivad (preflop mängu arvestades muidugi üsna ebatõenäoline). Dongi moodi mängida ise lihtsalt selle pärast, et tegu on sellise limiidiga, pole mingi vabandus (ei käi konkreetse käe kohta). Aga tihti just erinevates käte postitustes selline liin silma jääb.
                  No mina usun, et call on +EV siin, ise veel 2 nädalat tagasi mängisin nl5s ja beatisin seda ja niipalju kui ma seal selliseid olukordi sain, siis call tasus ära, millal ise viimati seal mängisid?

Comment

• janek174
                    Vana Tegija
                    • Mar 2009
                    • 1078

Algselt postitas mislinn
                    No mina usun, et call on +EV siin, ise veel 2 nädalat tagasi mängisin nl5s ja beatisin seda ja niipalju kui ma seal selliseid olukordi sain, siis call tasus ära, millal ise viimati seal mängisid?
                    Ise mängin iga päev regulaarselt 6-7K kätt NL5 hetkel. Ma ei usu et call siin +EV on. Kui vastane on tõmbe peal, on ju pmst coinflip ja mündiviskest pikas perspektiivis ei võida peale maja keegi. Kas on vastane sust ees, või on mündivise. Sellses olukorras nuppude panek ei saa kuidagi +EV olla. Ja neid käsi, millest sina siin pikalt ees oleks, on ikka väga vähe.

Comment

• mislinn
                      Pokkerihai
                      • Apr 2009
                      • 1734

Algselt postitas janek174
                      Ise mängin iga päev regulaarselt 6-7K kätt NL5 hetkel. Ma ei usu et call siin +EV on. Kui vastane on tõmbe peal, on ju pmst coinflip ja mündiviskest pikas perspektiivis ei võida peale maja keegi. Kas on vastane sust ees, või on mündivise. Sellses olukorras nuppude panek ei saa kuidagi +EV olla. Ja neid käsi, millest sina siin pikalt ees oleks, on ikka väga vähe.
                      Minu kogemuste põhjal tehakse sellist pulli kätega nagu Ak vms vabalt, aga võibolla on sul tõesti õigus..

Comment

• janek174
                        Vana Tegija
                        • Mar 2009
                        • 1078

Algselt postitas mislinn
                        Minu kogemuste põhjal tehakse sellist pulli kätega nagu Ak vms vabalt, aga võibolla on sul tõesti õigus..
                        Tehakse muidugi, aga see ei ole mingi reegel, mille järgi mängida. Pigem ikka erand.

Comment

• Ermii
                          Õpihimuline Mängur
                          • May 2009
                          • 402

Kus juures see kolmas käsi lükkasin ta raise vastu nuppe ja ta call näitas Q9 :) samas oli ta varem suht palju 3bettind igast lambi kätega, seepärast selline lüke, muidu vist kipuks jah rohkem foldi poole

Comment

• daljoh
                            Vana Tegija
                            • Feb 2009
                            • 1032

Pole nüüd pikka aega kirjutanud ja pole eriti mängida saanud ka....töö töö töö

Aga selline käsi nt:

Mida teha?

[spoiler]Full Tilt No-Limit Hold'em, $0.02 BB (8 handed) - Full-Tilt Converter Tool from FlopTurnRiver.com

saw flop

CO ($2.27) 59/35/8 17 kätt
                            Button ($0.54)
                            Hero (SB) ($2.29)
                            BB ($2) info pudub
                            UTG ($5.44)
                            UTG+1 ($1.13)
                            MP1 ($0.72)
                            MP2 ($0.86)

Preflop: Hero is SB with J, J
                            UTG calls $0.02, 3 folds, CO calls $0.02, 1 fold, Hero bets $0.13, BB raises to $0.30, 1 fold, CO raises to $1.05, HERO ???

Comment

• masterpuppet
                              Pokkerihai
                              • Oct 2008
                              • 2094

3way potis ei mängi JJ hästi, eriti veel sellises olukorras. Olgu vastas, kui donk vend tahes. Seega iizi fold.

Comment

• 0ttt
                                Õpihimuline Mängur
                                • May 2009
                                • 444

Nagu öeldud, easy fold.

Comment

Working...