NL2-5 mängijate nurgake

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • juuretis
    FPP Pro
    • Jan 2011
    • 269

Re: NL2-5 mängijate nurgake

Noh eriti vahet pole kuidas mängisin tegelt sest oleksin kaodanud nii või naa sest ma ei usu et ta oleks foldinud oma AA

Comment

• timz0333
      Pokkeritark
      • Mar 2009
      • 6322

Algselt postitas juuretis Vaata postitust
      Noh eriti vahet pole kuidas mängisin tegelt sest oleksin kaodanud nii või naa sest ma ei usu et ta oleks foldinud oma AA
      Vale lähenemine, meie eesmärk ei olegi KK_ga kedagi foldima saada preflop vaid võimalikult palju raha sisse ajada.

Comment

• viki
        Grinder
        • Apr 2010
        • 893

See on variatsioon.Mul oli Ühel päeval 4 korda järjest KK vastas AA.Lükkasin iga kord preflop all inn.Paar päeva hiljem võitsin kuningatega kõik korrad.

Comment

• kardaanirist
          Pokkerihai
          • Nov 2009
          • 3675

Algselt postitas juuretis Vaata postitust
          ära ole results oriented. sa ei teadnud ju, et tal AA on. kui oleksime teadnud, siis oleksime foldinud. kuna aga ainus käsi ongi AA, mida kardame, siis üritame KKga ikka võimalikult palju raha preflop sisse saada. :)

Comment

• con
            Pokkerihai
            • Jul 2010
            • 1954

kvaliteetsema tagasiside huvides sulgeme tänasest nl2-5 mängijate nurgakese. nüüdsest tuleb teha eradli teema full ring strateegia alafoorumisse.

Uue teema tegemiseks vajutage "+Post new thread" nuppu alafoorumi ülaosas. Teema pealkirjas kirjeldage lühidalt situatsiooni.
            1. Postituse pealkiri peab sisaldama limiti ja hea oleks, kui ka laua suurust ja lühidalt küsimust või milleks käsi postitati.
            Hea pealkiri: 5NL, Full-Ring. Ülepaar ja nit check-raiseb turni. Mida teha?
            Halb pealkri: 2NL, AA - appi, mis toimub!!!!
            Reeglid käe postitamisel:
            http://foorum.pokkeriprod.com/showth...e-postitamisel
            Last edited by con; 31.01.11, 01:20.

Comment

Working...