NL2-5 mängijate nurgake

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Cash87
    Vana Tegija
    • Feb 2009
    • 1402

Re: NL2-5 mängijate nurgake

See ongi üks suuri plusse NL2-5, seal ei pea sellepärast muretsema, et keegi sind käe peale paneb, keegi ei saa niikuinii midagi aru :D

Mulle isiklikult meeldib EP raise rohkem kui limp, sest seti hittimisel ei saa valuet kätte ikkagist.

Comment

• Marek
      Jube Noob
      • Jan 2009
      • 110

Algselt postitas Lutzky
      huvi päras sirvisin ranka pf tabelit fr jaoks ja ei näinud ülevalpool toodud käe puhul limpimisele kinnitust. eksisin?

mul oleks küsimus - sa limbid ja lp sind raisib, mis sa siis oma väikese pocketiga teed (see oli vastus sinu järjekordsele küsimusele). ma ei ütle, et limpimine vale on, aga kui sinu ees on ep juba folditud, siis ma ei näe põhjust enam limpimiseks.

ja kui pmst kogu aeg on ülekaardid laual, siis miks sa üldse neid pocketeid mängid, foldi juba preflop ära!

ja limpimise puhul on Sind väga kerge käe peale panna kui teed seda koguaeg nende pocketitega.

KUI aga töötab, siis aga palun.
      Minul ei ole raske mängida väikest pocketit ülekaartidega laual, aga NL2/5 mängijal on. Ühest vastust ma sulle anda ei saa, kuna see sõltub väga paljudest asjadest alates vastase raising range'st ja stacki sügavusest, aga ütleme et limp/call on levinud sport. Mitu inimest on nendel limiitidel, kes omavad mingitki aimu handreadingust? Keegi ei kasuta su leaki ära nendel limiitidel. Kasutama peab strateegiat, mis on parim antud leveli jaoks, mitte seda mis saab kunagi kauges tulevikus olema parim NL50 biitimiseks. Ma soovitaks pigem foldida need käed EP, kui tõsta, aga limbil pole ka viga ja mu esimene vastus oli tingitud sellest, et ma olen näinud lühikese aja jooksul mitmeid näiteid kui palju kaotavad micro mehed EP'l raha oma pocketitega.

Comment

• Lutzky
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 1829

Ma täiesti nõustun selle väitega, et igal limiidil omad aspektid. Aga väide, et mitte keegi ei kasuta seda ära on ka liiast. Lisaks, miks sa seda kõrgemat limiiti koguaeg mainid, mina olen rääkinud ainult 2/5/10NL kontekstis seda juttu.

Edu laudades.

Comment

• Marek
          Jube Noob
          • Jan 2009
          • 110

Algselt postitas Lutzky
          Ma täiesti nõustun selle väitega, et igal limiidil omad aspektid. Aga väide, et mitte keegi ei kasuta seda ära on ka liiast. Lisaks, miks sa seda kõrgemat limiiti koguaeg mainid, mina olen rääkinud ainult 2/5/10NL kontekstis seda juttu.

Edu laudades.
          Mainisin kuna nendel limiitidel pole limpimine hea idee, aga madalamates limiitides võib see olla okei. Paljudel on uute mängijate õpetamisel kohe soov õpetada neile strateegiat mida ise kasutatakse NL25's näiteks ja ei mõtle üldse sellele, et õpipoiss on siiski NL2's. Väide võib natukene liiast olla, aga siiski üpris täpne kuna neid arukamaid mängijaid on nii vähe, et nad ei mängi mingit olulist rolli. Paljud on hädas ja suurtes kahjumites EP ning ma kirjutasin vaid võimaluse, kuidas saaks midagi muud testida peale range only raise first reeglile. Edukust

Comment

• Lutzky
            Pokkerihai
            • Oct 2008
            • 1829

Õige. Asjalikku diskussiooni ongi vähe. GG.

Comment

• daljoh
              Vana Tegija
              • Feb 2009
              • 1032

Hea on sellist arutelu siin näha....kartsin seda nurka alustadaes et äkki ei saagi elu sisse ja sureb välja!

Poketitest niipalju - ise mängin neid küllaltki erinevalt. Sõltub mitmest asjast.
              1. Kui olen EP - siis kes on minu taga. Kas NL2-5 reg. norm stattidega või suva donk. Kui on reg. ja ma olen ta mänguga juba kursis siis üldiselt ikka raise. Kui donk siis limp. Sest enam jaolt donk callib su raise niikuinii, reg. seda aga ei tee.
              2. Kui olen EP ja raisen ning saan reraise. Oleneb ju reraise suurusest. Osad panevad seal 0.02$ juurde. Selle callin maha. Kui reraise on over the top siis tuleb minu poolt üldiselt fold kui mul on 44- PP.
              3. LP on on alati raise kui ees on limperid. Kui ees on raise siis sõltub mängijast ja raise suurusest. Kui raise on väga suur ja käes olev pocket väike siis call. JJ+ (vahel ka TT+), tuleb 3bet minu poolt tavaliselt otsa.

Ma ei tea kas mu loogika on õige aga olen seda kasutanud ja tavaliselt see töötab.
              Kui on väikesed pocketid ja ei hiti flopi siis cbet on tavaline.

Comment

• Ermii
                Õpihimuline Mängur
                • May 2009
                • 402

Kuidas mängida shortstacki vastu?
                No-Limit Hold'em, $0.05 BB (7 handed) - Hold'em Manager Converter Tool from FlopTurnRiver.com

Button ($2.52)
                SB ($6.77)
                Hero (BB) ($9.93)
                UTG ($5.48)
                MP1 ($5.80)
                MP2 ($5)
                CO ($3)

Preflop: Hero is BB with K, A
                3 folds, CO (poster) checks, Button bets $0.25, 1 fold, Hero raises $0.75, 1 fold, Button calls $0.55

Flop: ($1.67) 10, 4, 7 (2 players)
                Hero ??

Kas 3 bet PF on õige üldse shorti vastu, ja mida teha flopil edasi, c-bet ja loota et foldib, või chekkida ja loota et ta ei panusta?

Comment

• Strateeg
                  Õpihimuline Mängur
                  • Jul 2009
                  • 303

kuna mul on AKo ja AKs kaotavad käed siis olen hakanud kasutama ESTPatricku soovitust mängida AK suhteliselt passiivselt. as played paneks contbeti 2/3 potist aga edasi ei oska arvata , kui villane nuppe kütab siis on suht puuks, sest seal võib olla üsna tõenäoliselt any pocket v halvemal juhul ka set. Committed oleks anyway vist nii et nupud sisse? Sellegi poolest preflop BTN raise vastu paneks samamoodi otsa talle hoolimata sellest et ta halfstack on.

Comment

• donkament
                    Pokkerihai
                    • Apr 2009
                    • 1945

Algselt postitas Strateeg
                    kuna mul on AKo ja AKs kaotavad käed siis olen hakanud kasutama ESTPatricku soovitust mängida AK suhteliselt passiivselt. as played paneks contbeti 2/3 potist aga edasi ei oska arvata , kui villane nuppe kütab siis on suht puuks, sest seal võib olla üsna tõenäoliselt any pocket v halvemal juhul ka set. Committed oleks anyway vist nii et nupud sisse? Sellegi poolest preflop BTN raise vastu paneks samamoodi otsa talle hoolimata sellest et ta halfstack on.
                    Nl5 buttoni vastu AKs flatcallida suur viga imo. Positsioonist võib AKoga callida kui ei taha otsa panna, aga btni range vastu ja oop on AKs liiga hea, et flattida.

Comment

• dabljuu
                      Õpihimuline Mängur
                      • Oct 2008
                      • 494

Paar sõna väikeste poketite mängimisest teie threadi poistele, kui lubate.

NL02-05 on Starsis deep cashgamed, mis tähendab, et tavapärase 100 big blindiga saab sisse osta 200 ja 0,2 oli vist isegi 250 BB-d. ja kuna neil limiitidel armastatakse limpi siis on seal pagana kasulik väikeste poketitega kaasa limpida. sest sa saad ülihead implied oddsid. Seda ma ei mõelnud ise välja vaid 2 + 2 foorumis üks väga asjalik postitus ja vaidlus oli sel teemal. Mina võtsin omal ajal kasutusse ja sobis see limpsetmining seal tõesti.

Ja seda ka veel, et kunagi ei tohiks vastaseid alahinnata, ei ole nii, et keegi seal midagi ei loe käsi ja on muidu eeslid. vaadake kasvõi 2 + 2 mikro foorumites ringi, käivad tulised arutelud käte ja strateegia üle päris paljude vastustega ka nende limiitide kohta 8)

Comment

• 0ttt
                        Õpihimuline Mängur
                        • May 2009
                        • 444

Leiaks flopil foldi? Lükkasin AI sest mu raise oleks tema stacki jaoks AI niigi olnud.

Cake Poker No-Limit Hold'em, $0.04 BB (9 handed) - Cake-Poker Converter Tool from FlopTurnRiver.com

SB ($2.51)
                        BB ($1.30)
                        UTG ($2.32)
                        UTG+1 ($2.85)
                        Hero (MP1) ($3.92)
                        MP2 ($0.96)
                        MP3 ($5.20)
                        CO ($4.87)
                        Button ($2.98)

Preflop: Hero is MP1 with A, A
                        UTG calls $0.04, UTG+1 calls $0.04, Hero bets $0.24, 6 folds, UTG calls $0.20, 1 fold

Flop: ($0.58) J, Q, 9 (2 players)
                        UTG bets $0.58, Hero raises to $3.68 (All-In), UTG calls $3.10 (All-In)

Turn: ($7.94) 8 (2 players, 2 all-in)

River: ($7.94) 4 (2 players, 2 all-in)

Total pot: $7.94

Results below:
                        UTG had K, 10 (straight, King high).
                        Hero had A, A (one pair, Aces).
                        Outcome: UTG won $7.94

Comment

• daljoh
                          Vana Tegija
                          • Feb 2009
                          • 1032

krt niiraske kui see ka ei ole on siin fold

Comment

• daljoh
                            Vana Tegija
                            • Feb 2009
                            • 1032

Mõned käed...paluks kommentaare!

1. Kas mu fold siin oli õigustatud ???
                            (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

2. Kui palju oleks õige bet old ja kas asjade käik lõpuks õige?

3. Sellised mehed on muidugi normaalsed!!!

Comment

• mislinn
                              Pokkerihai
                              • Apr 2009
                              • 1734

1. Õige fold, ei beati seal põmst midagi...nl2 limbiti vist palju väikseid pocketeid, seega set, parem A või 2 paari vabalt vastus olla. Call oleks kindlasti -EV.
                              2.Oleks riveril check/calli teinud (kuna peale kahte calli tahaks ma odavalt showdowni saada)...aga pole kindel selle liigutuse õigsuses. See väike bet, mis sa tegid ei ole kindlasti kuidagi õige, kui betid, siis ikka korralikult.
                              3.Minu meelest tavaline cooler.

Comment

• Strateeg
                                Õpihimuline Mängur
                                • Jul 2009
                                • 303

Algselt postitas donkament
                                Nl5 buttoni vastu AKs flatcallida suur viga imo. Positsioonist võib AKoga callida kui ei taha otsa panna, aga btni range vastu ja oop on AKs liiga hea, et flattida.
                                Donkament kas lugesid mu posti ikka lõpuni? See passivsem mäng tähendas, et valin floppe ja vastaseid kus contbettida ja second bulletit panen oluliselt harvem (võibolla polnud kõige mõtekam see posti algus üldse :D), minu posti lõpp oli:
                                Sellegi poolest preflop BTN raise vastu paneks samamoodi otsa talle hoolimata sellest et ta halfstack on.

Comment

Working...