6max nurgake

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Unabomber
    Jube Noob
    • Jun 2009
    • 154

Re: 6max nurgake

Tere,

Kas keegi oskaks mulle anda bankroll managemendi kohta mingit tabelit või lihtsalt nõu?
    Mängin ise NL10 6 max tavaliselt 4-6 lauas (unibetis)
    Tahaks siis teada milline oleks piisav bankroll et liikuda limiidis üles( kuni nl100 oleks hea)
    Väga hea oleks kui oskaks öelda ka eraldi turvalise bankrolli ja suhteliselt riskantse bankrolli managementi
    Ise olen siin mõtlend et nl20 mängimiseks oleks vist vähemalt 400€ vaja?

Tänud,

Comment

• Lutzky
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 1829

min 20BI

Comment

• alaska
        forever
        • Oct 2008
        • 6599

no 20/17 on miinimum, aga siis pead ka kohe lõpetama, kui 3BI alla langed. NL20 puhul siis 400€ ja kui 60€ maha mängid, siis kohe tagasi.

Comment

• Lutzky
          Pokkerihai
          • Oct 2008
          • 1829

kõik on soovituslik, mitte kohustuslik

Comment

• ESTPatrick
            Olümpsi Mägi Aivar
            • Nov 2008
            • 5572

iga uue limiidiga +5BI

ehk 20NL 20BI
            järgmine 25
            jne

Comment

• Unabomber
              Jube Noob
              • Jun 2009
              • 154

ok, tänan vastuste eest

üks küsimus tekkis veel...
              kui ma mängin 0.1/0.2 blindidega aga sisse ostan 10€(olen kuulnud, et väiksema stäkiga on lihtsam mängida), siis kas bankroll peab ikka 400€ olema? või kuna siise ostan vaid 10€ siis võib bankroll ka näiteks 300€ olla(30BI)

Comment

• leits
                Hundinui
                • Apr 2009
                • 9562

Algselt postitas Unabomber
                ok, tänan vastuste eest

kui ma mängin 0.1/0.2 blindidega aga sisse ostan 10€(olen kuulnud, et väiksema stäkiga on lihtsam mängida), siis kas bankroll peab ikka 400€ olema? või kuna siise ostan vaid 10€ siis võib bankroll ka näiteks 300€ olla(30BI)
                sa oled valesti kuulnud

Comment

• marxiku
                  Õpihimuline Mängur
                  • May 2009
                  • 471

Algselt postitas Unabomber
                  ok, tänan vastuste eest

alati istuda lauda ikka full stackiga. Sa tahad ju maksimumi lauast saada.
                  Shortstäkkerina lauda minnes/olles võid sa vähem respekti saada teistelt,samuti enda mäng ehk siis kasum kannatab.
                  Ainuke põhjus miks peaks shortina lauda minema on et kardetakse kaotada(?). See tähendab et peaks limiit allapoole minema.
                  Ise hoiaks bankrolli 50BI juures.

Comment

• ESTPatrick
                    Olümpsi Mägi Aivar
                    • Nov 2008
                    • 5572

igalühel oma strateegia, pole mingit kindlat reeglit et full stäkk, kui inimesele sobib paremini 50bb mängida, siis lasku käia, siis muiduig üldine strateegia ei kehti täielikult, kuna ranged ja asjad tuleks üle vaadata

Comment

• marxiku
                      Õpihimuline Mängur
                      • May 2009
                      • 471

Algselt postitas ESTPatrick
                      igalühel oma strateegia, pole mingit kindlat reeglit et full stäkk, kui inimesele sobib paremini 50bb mängida, siis lasku käia, siis muiduig üldine strateegia ei kehti täielikult, kuna ranged ja asjad tuleks üle vaadata
                      ma muidu lähtusin Unabomberi tekstist võetud lausest "olen kuulnud, et väiksema stäkiga on lihtsam mängida"
                      Sellepärast kirjutasin selliselt

Comment

• TaaviK
                        FPP Pro
                        • Nov 2008
                        • 248

Üldjuhul madalatel limiitidel EI OLE häid shortstäckereid, seega enamik näiteks 20-50BB vendi lauas on ikkagi fishid. Lisaks shortstäckijal on suuremad swingid, seega bankrolliks peab olema rohkem buy in'e kui full stäckiga mängides. Kui kavatsedki jääda shortstäck mängijaks, siis pead arvestama sellega, et enamik su rahast läheb sisse kas pre või flopist/turnist. Seega üleüldse areneb su mäng postflop vähem, sest sinu otsused on võrdlemisi kergeks tehtud väikese stäcki tõttu.

Comment

• vilkar
                          Klubi Liige
                          • Jul 2009
                          • 1290

Tervist

Tegin ka äsja konto siis siia :)

Ise olen algusest peale 6 max teinud, sobib paremini ja mõnusam kuidagi. Actionit saab rohkem jne.
                          Samas teen vahest ka FR aga suht arva. Turnasid teen ka, eriti meeldivad 6 max turbokad mingi kindla garantiiga 2k 3k jne.

Hiljuti sain just vastiku beadi: Limiit oli NL10

Olin Buttonil ja sain kätte KTs 2 limpisid vist MP ja CO ning raisin üles 3bb ja SB callis ja bigblind foldis ära .

flop tuli T T 7 ja ees raisit 3 bb ja tegin re raise 9bb siis lükkati allinn , panin ka siis allinn teine oli MP positsioonil ülejäänud olid foldinud selleks ajaks.

turn ja river tulid mingid suva kaardid mis rolli ei mänginud ja siis äidati A T ehk sain high kaardiga beati...

Comment

• alaska
                            forever
                            • Oct 2008
                            • 6599

Vähe tõstad, kui limpareid isoleerid, siis tahad ikka kellegagi 1:1 jääda, eriti sellise käega.

Teretulemast foorumisse.

Comment

• vilkar
                              Klubi Liige
                              • Jul 2009
                              • 1290

Algselt postitas alaska
                              Vähe tõstad, kui limpareid isoleerid, siis tahad ikka kellegagi 1:1 jääda, eriti sellise käega.

Teretulemast foorumisse.
                              eks ma vist selle ohvriks läksin.... kuigi ei julgenud kohe KTs preflopis väga majandama hakkata veel.

Flopis oleks võinud juba jah terve poti ulatuses või rohkemgi raisida, et paremini isoleerida rahvast, aga ega siis enam see AT tüüp oleks igal juhul kaasa roninud ja enamus tüüpe tuleb preflopis ka AT kaasa juba...

Comment

• antnx
                                Pokkerihai
                                • Oct 2008
                                • 3102

Algselt postitas vilkar
                                Tervist

Tegin ka äsja konto siis siia :)

Ise olen algusest peale 6 max teinud, sobib paremini ja mõnusam kuidagi. Actionit saab rohkem jne.
                                Samas teen vahest ka FR aga suht arva. Turnasid teen ka, eriti meeldivad 6 max turbokad mingi kindla garantiiga 2k 3k jne.

Hiljuti sain just vastiku beadi: Limiit oli NL10

Olin Buttonil ja sain kätte KTs 2 limpisid vist MP ja CO ning raisin üles 3bb ja SB callis ja bigblind foldis ära .

flop tuli T T 7 ja ees raisit 3 bb ja tegin re raise 9bb siis lükkati allinn , panin ka siis allinn teine oli MP positsioonil ülejäänud olid foldinud selleks ajaks.

turn ja river tulid mingid suva kaardid mis rolli ei mänginud ja siis äidati A T ehk sain high kaardiga beati...
                                Isolation raise on tavaliselt 4bb + 1bb iga limperi kohta. Kui tavaline open raise on 3-3,5xbb siis iso peaks alati suurem olema. Ehk siis kui standard raise oleks pidanud olema 6 siis isoda oleks võinud isegi 7bb-gga. Asi pole sinu käes vaid tugevuses mida sa esindad kui sa mängid kätt. Seetõttu tuleks alati rohkem bettida preflop. Kui sa isoleerid siis peab sul olema selleks mitu head põhjust ja need sõltuvad laua dünaamikas: 1) Kas varastad lihtsalt surnud raha+blindid? 2) Kuna su postflop skill on oluliselt parem siis sa saad callinud vastase(d) flopis üle mängida ja valuet saada. 3) Ehitada imagot

Comment

Working...