Libahunt XV - ainult mängijad võivad postitada!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • BlackWerewolfGenie
    Kahtlustatav Pettus(t)es
    • Sep 2013
    • 2145

Re: Libahunt XV - ainult mängijad võivad postitada!

Algselt postitas Char Vaata postitust
    karu ja timzi vahel kindlalt timzi võtaks.

see kuidas karu ranka bustis, ei tee nii hundina.
    Tuleb optimaalne liin läbi mõelda kuna kui tuleb välja, et timz on küla ja karu on hunt siis meie mõlemad sinuga oleme ammu huntide öökillid ja tal on kerge allesjäänud külad ümber oma sõrme keerata.

Kui timz on hunt siis on gg muidugi.

Aga vaatame seda veel, täna peab wowa oma kõik mõtted kirja panema.

Comment

• BlackWerewolfGenie
      Kahtlustatav Pettus(t)es
      • Sep 2013
      • 2145

Algselt postitas eyestabber Vaata postitust
      tra täna võtame ikka Ranka
      Mis vahet sel on, mõlemad hundid ju?

Ei saa pihta miks "ärritud" või üritad mingeid lisa noobclaime maha jätta?

Selline post tekitab ainult segadust ma clearisin sind jumala kindlalt nüüd kahtlus nii ränk.

Comment

• eyestabber
        Grinder
        • Feb 2010
        • 505

Ma ei tule ilmselt terve päev siia täna, õhtul tsekkan. Võin ka oma hääle wowale anda vms

Comment

• eyestabber
          Grinder
          • Feb 2010
          • 505

Algselt postitas BlackWerewolfGenie Vaata postitust
          Mis vahet sel on, mõlemad hundid ju?

Ei saa pihta miks "ärritud" või üritad mingeid lisa noobclaime maha jätta?

Selline post tekitab ainult segadust ma clearisin sind jumala kindlalt nüüd kahtlus nii ränk.
          no lol, kas mul peaks isegi hundina vahet olema kas me võtame ranka või avicii? selle järgi mingit järeldust teha on küll lamp. ma lihtsalt ei viitsi siin lihtsalt päev otsa jälle trallida ja õhtuks mingi idiootne otsus teha

Comment

• eyestabber
            Grinder
            • Feb 2010
            • 505

fain kui tahate läheb avicii

Comment

• BlackWerewolfGenie
              Kahtlustatav Pettus(t)es
              • Sep 2013
              • 2145

Ei ole mingit idiootset otsust, eile sai juba läbi räägitud, et flipi võtsime kuna oli võimalik mäng ära lõpetada. Kui flip läheb mööda siis täna avicii/ranka ja homme järelejäänud.

ei peakski üldse vahet olema lihtsalt "tra" tundus kahtlane nagu sul on vahet.

Comment

• -andres-
                Moderaator
                • Oct 2008
                • 4546

avicii
                Saan aru, et ebaaktiivne olnud. Õnneks probably mängu ei ole rikkunud.
                Atm mu külasuse kasuks räägivad õhtused hääletused.

Comment

• BlackWerewolfGenie
                  Kahtlustatav Pettus(t)es
                  • Sep 2013
                  • 2145

Algselt postitas camu Vaata postitust
                  Ütle parem ära, kes sul seal skypes kolmas hunt on.
                  Ma üldse ei imestaks, kui see oleks karu tgelikult. Ranka ja karu vaidlus oleks ideaalne next advanched level play. Aga tunduks vb isegi normaalne. Lisaks karu ka nii kaua sees olnd.
                  .

Comment

• VisaHing
                    mees nagu orkester
                    • Dec 2009
                    • 6718

Vote Count 1844 to 1883

Hääled seisuga post 1844 kuni 1883
                    Öö saabub 9:36:45 pärast

---
                    Hääli Lynch Hääletajad
                    4 Avicii -andres- (1), eyestabber (4), Char (7), BlackWerewolfGenie (21)
                    1 BlackWerewolfGenie Avicii (3)
                    5 ei ole hääletanud WowAwiAA (0), timz0333 (0), ranka (0), overbet (0), karupoeg (0)

Comment

• Avicii
                      Grinder
                      • Nov 2012
                      • 800

cmon küla ärge hääletage mind välja, ma olen küla!!!! ranka on hunt!

Comment

• timz0333
                        Pokkeritark
                        • Mar 2009
                        • 6322

Kolm päeva öelnud, et ranka on hunt aga ikka laseta tal keksida siin.

Ranka välja võtmisega oleks ära näinud täpselt kellele sobib kellele mitte. Nüüd vaatate ikka kohvipaksu pealt kas karupoeg või timz.

aga äkki hoopis andres.

Bwg tuleb toodab veel 4 lehte 150 posti per leht ja siis küsitakse miks ei arutle. Esiteks olen öelnud korduvalt, et tööl olen ja rohkem põhjendama ei pea. Sitt otsus oli regada siia mängu. Ei etadnud, ettte et nii hullud ajad tavaliselt vaba aega ka rohkem.

Ütlesin juba ammu, et mul pole selle vastu midagi kui te nüüd mind hääletada tahate ja huntidele veel ühe päeva anda.

Comment

• BlackWerewolfGenie
                          Kahtlustatav Pettus(t)es
                          • Sep 2013
                          • 2145

Ma juba tunnen kuidas eile selle randomvote surumisega tegelt tegime huntidele veidi kergemaks olukorra. Su mõte Char, et võtame potentsiaalse öökilli kandidaati neilt ära ja in reality mis veel juhtus oli see, et

Eile oleks lynchinud Avicii - Camu oleks öökill olnud. Täna lynchinud ranka öökill wow

Nüüd on meil seis kus homme saavad hundid "freeöökilli".

Meil on muidugi alati võimalus teha 6 - 2 seisus veel üks flip aga kui mööda läheb siis oleme 4 -2 seisus ja lynchime ranka süüakse küla 2-1 ei saa eksida enam.

Kui flippi homme ei võta siis lähme 5-1 seisus ja saame valida 1 öö rohkem. Kui pihta saam enne mäng läbi.

Samas tuleb natuke mõelda, võibolla seda pidi on viimasel hundil raskem varjus püsida.

Comment

• Char
                            Pokkerihai
                            • Sep 2009
                            • 1848

Algselt postitas BlackWerewolfGenie Vaata postitust
                            Ma juba tunnen kuidas eile selle randomvote surumisega tegelt tegime huntidele veidi kergemaks olukorra. Su mõte Char, et võtame potentsiaalse öökilli kandidaati neilt ära ja in reality mis veel juhtus oli see, et

Eile oleks lynchinud Avicii - Camu oleks öökill olnud. Täna lynchinud ranka öökill wow

Nüüd on meil seis kus homme saavad hundid "freeöökilli".

Meil on muidugi alati võimalus teha 6 - 2 seisus veel üks flip aga kui mööda läheb siis oleme 4 -2 seisus ja lynchime ranka süüakse küla 2-1 ei saa eksida enam.

Kui flippi homme ei võta siis lähme 5-1 seisus ja saame valida 1 öö rohkem. Kui pihta saam enne mäng läbi.

Samas tuleb natuke mõelda, võibolla seda pidi on viimasel hundil raskem varjus püsida.
                            ei saanud aru kõigest, aga tegime jah..nüüd kindlalt 2 päeva võtta välja avi ja ranka

Comment

• BlackWerewolfGenie
                              Kahtlustatav Pettus(t)es
                              • Sep 2013
                              • 2145

No mis ma mõtlesin, et kuna hetkel meil peaks olem järgmise öö kill kindel ranka aga huntidel on free pick. Siis võibolla teha shot ja proovida viimasel hundile pihta saada. Kuna 3-1 seisust tundub hunti parem otsida olla kui 5-1 aga meil veel külasi, mind huvitab mis wow arvab sellest.

Ega hetkel ongi plaan minna Avicii/ Ranka aga ma üritan vaadata kuidagi, et huntidel poleks liiga kerge homse öökilliga jaurata.

Comment

• BlackWerewolfGenie
                                Kahtlustatav Pettus(t)es
                                • Sep 2013
                                • 2145

2 -1 seisust sorri

Comment

Working...