Libahundu XI MÄNGU TEEMA
Collapse
X
-
Re: Libahundu XI MÄNGU TEEMA
Küll mingi aeg kirjutan.Algselt postitas q_q Vaata postitustsa ütled et kui ma hunt siis teised 2 simmo/eluvend/avicii
aga nüüd ütlesid et ma ikkagi küla
niiet kes nüüd su arust hundid on
Comment
-
ma ei sold selle wowi selgitusega
"arvasin visa ja mylolo külad sellepärast ei tulnud vagunile"
vaadake ise eile ta ei öeldnud ühtegi sõna enne päeva lõppu nende kohta
nüüd obv kerge öelda kui mylolo juba küla flippind
Comment
-
HAaa haa +1 mul suht sama tunne, et muudkui tõesta ennast suurele jumalale. qq on teinud oma listid ja kui ta täna öösel alles peaks jääma siis saab homme selged korrektuurid teha.Algselt postitas WowAwiAA Vaata postitustPohuj, olen ma küla, hunt või tark või üldse mängus ei osale, q_q jaoks olen üks suur hunt ikka :D Iga game sama jama.
Wow mida blizkaa-st arvad?
Comment
-
kui blizkaa on hunt siis kes veel oleks hundid? Oletame, et Maxi oli mingi readi puhul KT hunt. Siis minu hääl oli terve päeva blizkaa peal, oleks võin nad ka mind KTna ära süüa?Algselt postitas q_q Vaata postitustwow ja blizkaa praegu most likely hundid
Comment
-
Aga mina ju arvan kaa, et see oli eile max. kahtlane muuv neilt tüüpidelt, muuseas ka Wowilt.Algselt postitas timz0333 Vaata postitustHAaa haa +1 mul suht sama tunne, et muudkui tõesta ennast suurele jumalale. qq on teinud oma listid ja kui ta täna öösel alles peaks jääma siis saab homme selged korrektuurid teha.
Comment
-
kui blizkaa hunt siis ma ei usu et nad arvasid maxi peekind tedaAlgselt postitas Avicii Vaata postitustkui blizkaa on hunt siis kes veel oleks hundid? Oletame, et Maxi oli mingi readi puhul KT hunt. Siis minu hääl oli terve päeva blizkaa peal, oleks võin nad ka mind KTna ära süüa?
st miks maxi peaks uut mängijat peekima kohe
vb siis arvasid kui neil kedagi paremat mängijat pundis pole
aga pigem arvasid maxi peek camu
aga blizkaa see kahtlane just uue mängijana nii 99% reade panna
Comment
-
Ei oska firsttimeritest eriti aru saada. Anyway see post kus ta oli öelnud, et mylololo 99% küla jäi eilsesse või tänasesse päeva? Peab vaatama.Algselt postitas timz0333 Vaata postitustHAaa haa +1 mul suht sama tunne, et muudkui tõesta ennast suurele jumalale. qq on teinud oma listid ja kui ta täna öösel alles peaks jääma siis saab homme selged korrektuurid teha.
Wow mida blizkaa-st arvad?
Comment
-
Variant ju on, et Maxi oma esimeses listis hittiski kohe hunti ja see pani nad kahtlustama teda KT'ks. Siis võiks ollla kahtlane näiteks Simmo (kahes postis hundiks tembeldatud).Algselt postitas Avicii Vaata postitustkui blizkaa on hunt siis kes veel oleks hundid? Oletame, et Maxi oli mingi readi puhul KT hunt. Siis minu hääl oli terve päeva blizkaa peal, oleks võin nad ka mind KTna ära süüa?
Comment
Comment