See on üsna standardpaly huntidel, et nähes tekkinud rongi ei juleta kaasa tulla, kuna teavad, et külamehega tegu ning siis võidakse ka ise tähelepanu alla sattuda. Seetõttu ka need nimed välja tõin. Kõik nad olid sel ajal teemat vaatamas ja samas hääletasid random venda (siis hea ju järgmine päev tulla välja jutuga "näete poodu oligi küla, told ya").
Eks tuleb nüüd vaadata veits Wowi päeva lõppu. Kui tõesti proovis Simmot suruda, siis muutu ta vähem kahtlaseks küll.
Okei, lugesin Wowi päevalõpu ära. Proovis tõesti Simmot suruda.
Kuidas ülejäänutele tunduvad siis blizka, jmsknsi ja wowi selgitused? Ma ei oska midagi väga paljut välja lugeda neist. Wowi oma muidugi kõige mõjusam ilmselt. Peab vist uued kahtlusalused otsima...
Pythagoras ma saan aru, et sul on pohmakas aga kui sa oled küla siis tööta selle nimel. Kui täna ka vaikselt istud siis tõused kindlasti hundi listi etteotsa!
Hääletusmuster. Ei olnud niisama surumiseks nimede välja toomine vaid võis aru saada, et nii minu, maxi kui kes sa kõik läbi käisid kohta oli sul see moment read. Teiseks kõik järjest osutuvad küladeks, kogu võim on sinu käes sa võiksid päeva jooksul 2 kaashunti välja tuua ja päeva lõpuks küla välja süüa ja oleksid niivõrd, kuivõrd puhas poiss.
Hääletusmuster. Ei olnud niisama surumiseks nimede välja toomine vaid võis aru saada, et nii minu, maxi kui kes sa kõik läbi käisid kohta oli sul see moment read. Teiseks kõik järjest osutuvad küladeks, kogu võim on sinu käes sa võiksid päeva jooksul 2 kaashunti välja tuua ja päeva lõpuks küla välja süüa ja oleksid niivõrd, kuivõrd puhas poiss.
Kuna tegu sinuga siis väga suurt eesmärki ei täida, aga kuna külahääled on sinu liigutada, siis sa võiksid tuleviku jaoks tuua kaashundid päevakeskel pilti, õhtul välja hääletada aga küla. Nagu ütlen, kuna sinu puhul on mängus sees püsimise aeg väga määrav, siis see suuremat eesmärki ei täida.
Comment