Libahundu XI MÄNGU TEEMA

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • karupoeg
    Pokkerihai
    • Jun 2012
    • 3823

Re: Libahundu XI MÄNGU TEEMA

külaliikmed tapsid ära mylolo

Kes oli

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• karupoeg
      Pokkerihai
      • Jun 2012
      • 3823

öösel tapeti maxi kes oli küla

head päeva!

Comment

• Jmskns69
        Õpihimuline Mängur
        • Oct 2012
        • 477

Jõudu külamehed !

Mina arvan oma lolli aruga, et hunti tuleb otsida pundist kes mylolo tapsid !

Alustaks Visahing õigustuste kuulamisega.

Ja kahtlustan ka camut euluvenda ja timzi !!

Comment

• blizkaa
          Õpihimuline Mängur
          • Oct 2008
          • 389

Ma olen eilse taustal veidi oma arvamust muutnud. Visahing tundub suht cleared küla, umpa küla, aga siiski külamees...
          Mina alustan hommikut Aviciii

Comment

• eluvend
            Grinder
            • Sep 2010
            • 640

LOL

Aga täna ootan korralike selgitusi wowilt, blizkalt ja jmsknslt. Olite eile õhtul olemas, aga ei valinud kahe rongi vahel, mis olid aktiivsed. Miks?

Comment

• Avicii
              Grinder
              • Nov 2012
              • 800

Algselt postitas blizkaa Vaata postitust
              Ma olen eilse taustal veidi oma arvamust muutnud. Visahing tundub suht cleared küla, umpa küla, aga siiski külamees...
              Mina alustan hommikut Aviciii
              mis aluste põhjal sa arvad, et ma hunt olen? tundub veits lambise pressimisena : )

Comment

• eluvend
                Grinder
                • Sep 2010
                • 640

Algselt postitas eluvend Vaata postitust
                Aga täna ootan korralike selgitusi wowilt, blizkalt ja jmsknslt. Olite eile õhtul olemas, aga ei valinud kahe rongi vahel, mis olid aktiivsed. Miks?
                Et te ikka aru saate, siis minu hinnangul on siin nimekirjas vähemalt 1 hunt.

Comment

• blizkaa
                  Õpihimuline Mängur
                  • Oct 2008
                  • 389

Tore, et sa küsisid
                  Avicii-
                  hundid võiks põõsastest välja ajada end, kthxbye
                  7 posti järjest :D
                  POSTCOUNT ATTACK
                  harjutan CSis kätt hetkel öiseks hundijahiks, no worries
                  tahad tüli norida vä
                  sa oled täna nii hoolitsev, peekisid et ma KT vä
                  q_Q võib vabalt hunt olla though selle spami pärast
                  MIKS SA ARVAD ET MA HUNT OLEN OMGGG
                  wow ei pressiks hundina mind nii, pigem sitsiks võsas ja ootaks kuni mõned hääled peal
                  well, tol hetkel olin ma kindel, et bds oli küla ja nägin paremat võimalust jmski vaitolemise ära karistada
                  blizkaa
                  hästi palju peab späämima siis oledki küla obv :D
                  haha, mismoodi minupuhul ei saa midagi välistada? igamäng kus ma nüüd viimasel ajal sees olen olnud, siis kõik pressivad mind :D ja otsivad põhjuseid, et mind hääletada aga ometigi olen ma 0 neid andnud, just sayin. pole vaja hakata ülemõtlema kõik, ainult Q_q oskab 456ndal levelil mõeldad ja meid kõiki soulriidida ja suunata ! THE MASTER
                  Eriti ei näe sisulisi postitusi...

Comment

• timz0333
                    Pokkeritark
                    • Mar 2009
                    • 6322

Hommik ka minu poolt, teen kohe natuke suurema analüüsi eilsest päevast.

Comment

• Avicii
                      Grinder
                      • Nov 2012
                      • 800

1. Pyth näiteks eile üldse ei postitanud? Hääl tal ka panemata, mis on suht 50-50, keegi vist teda eile eriti ei pressinud ka, seega sai vabalt põõsas äkki tiksuda? // nvm postitas küll ja tsekkisin ta profiili ning eile kell 1 oli viimati aktviine - seega fail // panen ta pigem küla listi.

2. Imelik, et eile Maxi ära söödi, vend kes pani paar nime ja väga tähelepanu ei tõmmanud, tho tema hääl jäi päeva lõpuks q_Q peale?!?!?!?! see on nagu ohukoht minujaoks, sest alati kui q_q'd esimesel päeval ära ei sööda muutub ta hundiks.

3. ma myyolo rongilt väga hunte ei otsiks, see oli nii lamp kuidagi, et ma väga ei usu, et seal peal üldse mõni hunt oli, vaadates ka seda kui laiali eile hääled olid. Samas nagu ma punkt 2 mainisin, siis myyolo rongi tegelikult leiutas q_Q kuigi pärast ta sinna peale ei jäänud, seega vbla mingil hetkel seal hunte oli??

Comment

• Jmskns69
                        Õpihimuline Mängur
                        • Oct 2012
                        • 477

Algselt postitas eluvend Vaata postitust
                        LOL

Kustotsast ma eile õhtul olemas olin ?

Kas keegi võiks selgitada mis teema selle teema jälgimisega on ?

Kas pean alati brauseri kinni panema selleks, et ma mingeid lambi süüdistusi ei saaks ?

Kui mul on arvuti sees ja ma sellega töötan ei tähenda see alati seda, et ma silmad jõllis vahin foorumit ja pressin refresh nuppu ?

Samas nii mõnusalt hundine käik sinult Eluvend minu pihta kuna sattusid suure vaikija ja külamehe välja hääletajana minu kahtlusaluste listi !!

Comment

• Avicii
                          Grinder
                          • Nov 2012
                          • 800

Tore, et sa küsisid
                          Avicii-
                          POSTCOUNT ATTACK
                          tahad tüli norida vä
                          wow ei pressiks hundina mind nii, pigem sitsiks võsas ja ootaks kuni mõned hääled peal
                          well, tol hetkel olin ma kindel, et bds oli küla ja nägin paremat võimalust jmski vaitolemise ära karistada
                          blizkaa
                          haha, mismoodi minupuhul ei saa midagi välistada? igamäng kus ma nüüd viimasel ajal sees olen olnud, siis kõik pressivad mind :D ja otsivad põhjuseid, et mind hääletada aga ometigi olen ma 0 neid andnud, just sayin. pole vaja hakata ülemõtlema kõik, ainult Q_q oskab 456ndal levelil mõeldad ja meid kõiki soulriidida ja suunata ! THE MASTER
                          sitt argument

Comment

• Jmskns69
                            Õpihimuline Mängur
                            • Oct 2012
                            • 477

Tore, et sa küsisid
                            Avicii-
                            POSTCOUNT ATTACK
                            tahad tüli norida vä
                            blizkaa
                            Olen proovinud palju postitada. Minu puhul on sellele alati järgnenud see, et mind pannakse tanki ja puuakse üles.

On küll mõnus parastada sisimas, et küla iseendale vett tõmbab aga võita tahaks ju tegelikult !

Pealegi on mul karmavõlg endgame osas kus kaks korda olen lasknud ennast ära lollitada !

Seekord saan pihta ma arvan !!

Comment

• Jmskns69
                              Õpihimuline Mängur
                              • Oct 2012
                              • 477

Algselt postitas Avicii Vaata postitust
                              1. Pyth näiteks eile üldse ei postitanud? Hääl tal ka panemata, mis on suht 50-50, keegi vist teda eile eriti ei pressinud ka, seega sai vabalt põõsas äkki tiksuda? // nvm postitas küll ja tsekkisin ta profiili ning eile kell 1 oli viimati aktviine - seega fail // panen ta pigem küla listi.

2. Imelik, et eile Maxi ära söödi, vend kes pani paar nime ja väga tähelepanu ei tõmmanud, tho tema hääl jäi päeva lõpuks q_Q peale?!?!?!?! see on nagu ohukoht minujaoks, sest alati kui q_q'd esimesel päeval ära ei sööda muutub ta hundiks.

3. ma myyolo rongilt väga hunte ei otsiks, see oli nii lamp kuidagi, et ma väga ei usu, et seal peal üldse mõni hunt oli, vaadates ka seda kui laiali eile hääled olid. Samas nagu ma punkt 2 mainisin, siis myyolo rongi tegelikult leiutas q_Q kuigi pärast ta sinna peale ei jäänud, seega vbla mingil hetkel seal hunte oli??
                              Kui q_q täna ka ära ei sööda olen käpp teda välja hääletama ! Tegelikult vist võib seda isegi täna proovida !!

Comment

• Avicii
                                Grinder
                                • Nov 2012
                                • 800

Algselt postitas Jmskns69 Vaata postitust
                                Olen proovinud palju postitada. Minu puhul on sellele alati järgnenud see, et mind pannakse tanki ja puuakse üles.

On küll mõnus parastada sisimas, et küla iseendale vett tõmbab aga võita tahaks ju tegelikult !

Pealegi on mul karmavõlg endgame osas kus kaks korda olen lasknud ennast ära lollitada !

Seekord saan pihta ma arvan !!

See, et ma eelmine mäng KT claimisin ja sind ära killisin, no offence tundusid parem valiks toohetk kui bds. Vastasel juhul, oled sa ülemängitav igast postisioonist ja sinu mängushoidmine on huntidele pigem WINWIN :) ära võta isiklikult. Lihtsalt sin on easy joonduma panna millegi järgi.

Comment

Working...