Vana Olympic Online teema. Uus: http://foorum.pokkeriprod.com/showthread.php/7028-***

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • hotcocacola
    HTCCACLA
    • Oct 2008
    • 14473

Re: *** Ametlik Olympic-Online.com Teema [OO esindaja: Janku]***

tee kasvõi garaaž

Comment

• Helmps
      Grinder
      • Oct 2008
      • 828

Ok, peaasi et sa kriiskama ei hakka siis jälle

Comment

• metsnik
        Õpihimuline Mängur
        • Dec 2008
        • 462

Mis ütleja mina nüüd olen, aga törtsuke täiendavat EQ-d ei teeks paha. Noor mees, võib olla selles asi.

Comment

• Tuul
          Grinder
          • Oct 2008
          • 989

Mind küll piinab, mis põhjusel sind, hotcocacola, sinna team pro'ks siis valiti? Hea väljendusoskus?

Comment

• muruntau
            • Jan 2009
            • 4325

Päris Pajumaa tooli ma obv ei taha, sest tema on kogu OO juht, aga mina ei tea kasiinondusest rohkem kui keegi teine siin. Mind huvitab OO pokkeri poole juhtimine. Põhimõtteliselt oleks ma nõus ka nõuandja tiitliga, sest minu jaoks ei ole tõepoolest vahet, mis ametikoha nimetus on. Aga nõuandja roll piirdub ainult nõu andmisega, mis eriti tihti ei anna kompromissist paremat tulemust. Ja ei ole võimalik teha kompromissi selliste väärtuste vahel: ühelt poolt selgus, lihtsus, üheseltmõistetavus, võrdne kohtlemine ja teiselt poolt hämarus, bossi suvast sõltumine, hõlmaalune kaubitsemine ja avalikult ja uhkusega klientide ebavõrdne kohtlemine. Ma ei näe tõepoolest, kuidas kompromisslahendused selliste väärtuste vahel saaksid võimalikud olla: kompromiss selge ja hämara vahel on ikkagi hämar. Muidugi olen ma vägagi nõus enda seisukohad ära põhjendama ja põhjendama, miks minu pakutud lahendused pikas perspektiivis paremad on. Seda olen siinsamas ka üritanud teha ja tundub, et minu vaated ühtivad OO'ga mitte seotud mängijate omadega. Tegelikult ma ei saa öelda, et need minu vaated on, need on lihtsalt tähelepanekud edukamate saitide väärtustest ja tööpõhimõtetest vs OO praegused põlveotsas nikerdatud urkatoale omased (vabandust väljenduse pärast, aga nii asi on) väärtused ja tööpõhimõtted. Kui ei peaks olema võimalik OO's rakendada neid väärtusi ja kogemusi, mis on edukatele tubadele nende edu toonud ja järjekindlalt üritatakse edasi minna väärtuste ja meetoditega, mis urgastest urkad on teinud, siis ei ole minu koht seal.

Coca, minu eesmärk ei ole siin teemas kindlasti olnud vigade leidmine. Need mõningad vead, mis siiani olen leidnud, on olnud nii karjuvalt suured ja põhimõttelised, et neist ei ole võimalik mööda vaadata. Oota kuni ma alles hakkan vigasid otsima Su teistele pointidele olen enda ammendava seisukoha varem juba andnud.
            Last edited by muruntau; 21.11.10, 11:18.

Comment

• metsnik
              Õpihimuline Mängur
              • Dec 2008
              • 462

Aga mis siis kui su eesmärk oligi vigade leidmine? Kui teemad on tõepoolest asjalikud ning "vead" oma nime väärt, siis mis võiks OO jaoks parem olla? Olgu neid kasvõi 500.

Ise olen kunagi OO kliendi alla tõmmanud ja vaadanud, kuid interface oli nii okse, et sinna paika see jäi. Aga jah, ma olen juba aru saanud, et see on Playtechi asi. Millest ma küll aru ei saa, on see, et kuidas suudavad inimesed selles keskkonnas tunde ja tunde järjest mängida ning nii pidevalt, aga eks siis motiveeritakse kuidagi.

Et inimestele konteksti arusaadavamaks teha, siis Olympic teenis OO segmendist 2010. aasta 9 kuuga 15 miljonit krooni käivet (ju siis keegi ikka mängib).

Terve ettevõtte käive oli samal perioodil 1,28 miljardit krooni. See muidugi ei tähenda seda, et OO saaks samas proportsioonis tähelepanu võrreldes tavakasiinodega (ilmselt vastupidi), aga noh, saate enamvähem aru.
              Last edited by metsnik; 21.11.10, 11:55.

Comment

• muruntau
                • Jan 2009
                • 4325

Sellest käibest oli raudselt enamus OO netikasiino poole osa. Muidugi ei saa seda kindalt väita, sest OO on OEG jaoks niivõrd väike allüksus, et seda pole mõtet neil aruannetes eraldi välja tuua, aga siiski. Ka Pargis peaks ka pokkeritulud moodustama kaduvväikse osa võrreldes kasiino poolega.

Samas OEG'l on OO'ga siin piirkonnas täiesti ainulaadne võimalus sünergia käima saamisel endale meeletu konkurentsieelis saada. Selle potentsiaali ära kasutamiseks oleks aga vaja rohkemat kui sundida inimesi OO särki kandma.

Comment

• metsnik
                  Õpihimuline Mängur
                  • Dec 2008
                  • 462

15 miljonit krooni oligi OO netikasiino osa. Ei tea, et Olympic Onlines mingeid teisi tulusid oleks. Võib olla mingid live asjad, aga arvatavasti on see nagunii marginaalne.

PS! Mina olen alati suhtunud üsna umbusaldusega OO teemasse üldse. Ei näe nagu seda sünergia kohta landbased ja netikasiino vahel. Kas leedukas läheb ka pigem OO-sse mängima Starsi asemel kui just ei sunnita (ja alati ei saa sundida ka). Aga tegelikult asi kiiremini käima läinud kui oleks võib olla oodanud. Siiski ma arvan, et praegusel kujul on lagi ka üsna madalal.

Comment

• metsnik
                    Õpihimuline Mängur
                    • Dec 2008
                    • 462

Ja HCC, sulle veel üks mõtteavaldus.

Mina olen ilmselt raha kaotav mängija, seetõttu ma isegi ei proovi sulle nõu anda, kuidas pokkerit mängida. Nähtavasti oskad sa seda juba ise piisavalt hästi. Minusugused on laudades selleks, et sina teenida saaksid. Aga mitte sellest ei tahtnud ma sulle rääkida.

Küll aga oskan ma sulle ühte-teist rääkida nende inimeste vaatenurgast, kes sulle selliseid lepinguid annavad. Ei, ma ei tööta Olympicus ega kasiinonduses üldse. Kaugel sellest, aga seda maailma siiski veidi adun. Võib olla isegi, et paremini kui sina.

Olles OO tiimi liige, esindad sa seda brändi. Nii kõva lepingu (jällegi, detaile ei tea, aga kui seda nii kõvasti kiitsid, siis peab kõva asi olema) ei saanud sa sellepärast, et oled kõva small to mid-stakes grinder, vaid ILMSELT sellepärast, et oled ka sotsiaalselt ja foorumites aktiivne. Ja oskad nähtavasti pokkerit ka mängida. Sinust on lepinguga tehtud üks OO nägudest, mis viib OO vibe'i ning sõnumit ka laiematesse massidesse (niivõrd kui palju meil siin Eestis seda pokkerikommuuni on). Sinust on näha ja kuulda ja sinuga seostatakse OO-d.

Nüüd mis juhtub siis kui see sõnum tuleb välja hoopis säärane nagu mõni aeg tagasi? Labane ja sõimav? Pole justkui väga hea reklaam OO-le. Sul on oluline aru saada, et lepinguga (mille üle sa, põhjusega, uhke oled) ei ole sa enam suvaline kohalik grinderist hotcocacola, vaid OO reklaamnägu. Ma ei taha siin mingeid negatiivseid näiteid tooma hakata, aga kui bränd on palganud omale mingi reklaamnäo, mis omandab mingil hetkel hoopis negatiivse aura, siis kas see on enam nii hea turunduslüke (no olgu, vihjeks Tiger Woods)? Mida siis teha?

Teemat kokku võttes, siis tahan lihtsalt meelde tuletada, et oma praeguses staatuses oled sa mõnes mõttes OO puppet, kuna sa ei tohiks siiski enam igas suvalises kohas oma emotsioonidel voolata lasta, kuna turundusnägu ei saa endale kõike lubada (jätame erandid a la Phil Hellmuth välja).

Mis sa arvad, kas mõni Starsi või FTP pro ei saaks twoplustwo foorumis analoogse läbustamise eest mingit ketukat? Kujutad sa üldse kedagi neist seal samasuguses rollis?

Kui leping tõesti nii hea on nagu väidad, siis võib olla tasuks kaaluda silmini täis olles foorumites üldse mitte kirjutada? Ja kui ikka tunne peale tuleb, et kohe kuidagi ei saa teisiti, püüa leida endas tahtejõudu see klaviatuur kätte võtta ja vastu aknalauda sodiks peksta. Kurat teab, võib märksa soodsam tulla :)

ikka head soovides,

metsnik
                    Last edited by metsnik; 21.11.10, 12:38.

Comment

• muruntau
                      • Jan 2009
                      • 4325

Ma pidasin silmas ikkagi seda, et enamus käibest tuli netikasiino, mitte netipokkeri segmendist. Tulude jaotuvust ja OO pokkeri tulude suurust aga pole OEG'l mingit põhjust aruannetes avaldada, kuna isegi OO on liiga väike võrreldes OEG'ga.

Mina usun küll sünergia võimalikkusesse. Korralikult OO satikatega varustatud pokkerifestivalid võiksid vabalt saada taas rahvusvahelisteks pokkeriüritusteks +100 osalejaga ME'l, mis tooks ka rohkem jõukaid välismaa gämbloreid kohale. Eestlased käivad hulgi Unibeti korraldatavatel UO üritustel, OO võiks vabalt seda nišši täita, esialgu küll väiksema BI'ga turnadega, aga kunagi tulevikus oleks €1k suurusjärku jäävad ME'd ka täiesti reaalsed siinkandis. Korraliku juhtimisega oleks see ainult aja küsimus, millal OO ja OC koostöös selline asi toimuks, praegust seisu vaadates obv utoopiline.

Edit: Kui korralikult munadega asjast kinni hakata ja panna korralikult käima läinud OO kaudu satikad ka üle kogu Ipokeri jooksma, oleks võimalik ka €1k ~200 osalejaga ME'ga festivali teha juba aasta-kahe pärast. Why not, täiesti reaalne. Eestist oleks võimalik koos korraliku satikaprogrammiga küll 50 inimest kokku ajada, Ipokerist veel 50-100 ja lisaks otseregistreerunud skandinaaviast ja mujalt. Mõelge, mis raha siis kasiino poolele jääb!
                      Last edited by muruntau; 21.11.10, 12:50.

Comment

• metsnik
                        Õpihimuline Mängur
                        • Dec 2008
                        • 462

Ma arvan seda, et Tallinn ei ole vist piisavalt glamuurne koht, kuhu juba asukoha tõttu rahvas kokku jookseks. PokerStars Baltic Festival (?) ning eriti EPT on muidugi kõvad üritused, aga mulle tundub, et see on rohkem vahelduse mõttes mängijatele pakutud.

Suur pokkeriturniir Tallinn vs Monte Carlo, London või mõni muu Euroopa suurlinn? Mingi nišš tuleks leida, ma ei tea, kas see täna olemas on. Skandinaaviast vist ajavad mängijaid siia regulatsioonid?

Ma olen võib olla ka põhjuseta liiga pessimistlik.

Comment

• muruntau
                          • Jan 2009
                          • 4325

Tallinnal iseensest ei ole kindlasti midagi viga ei glamuursuse, ajaloo, ega ühestki teises aspekti poolest. Vähene rahvaarv oleks pigem suurim takistus, aga naabrid nagu Venemaa, kus pokkeriturniirid keelatud, Skandinaavia ja kogu Baltikum korvaks selle küllaga. Pokerstarsi BF jääb kindlasti iga-aastaseks ürituseks (iseasi, kas iga aasta just Tallinnas), EPT võib ka vabalt siin endale püsipeatuse leida, see sõltub pigem korraldusest ja Eesti poolsetetest tingimustest. Selge see, et maailma mastaapide järgi suurt turniiri ei anna ka kogu Ipokeri võrguga Tallinnasse orgunnida, aga €1k on pigem väike turniir Euroopa mastaapide järgi ja sellele on siin kindlasti nõudlust. Korraliku satikasüsteemi puhul pole küsimustki.

Võib-olla olen ma liiga optimistlik, aga suurte plaanideta suuri asju ei saavuta ka.

Comment

• hotcocacola
                            HTCCACLA
                            • Oct 2008
                            • 14473

Algselt postitas Tuul Vaata postitust
                            Mind küll piinab, mis põhjusel sind, hotcocacola, sinna team pro'ks siis valiti? Hea väljendusoskus?
                            jah

Algselt postitas metsnik Vaata postitust
                            Ja HCC, sulle veel üks mõtteavaldus.

Mina olen ilmselt raha kaotav mängija, seetõttu ma isegi ei proovi sulle nõu anda, kuidas pokkerit mängida. Nähtavasti oskad sa seda juba ise piisavalt hästi. Minusugused on laudades selleks, et sina teenida saaksid. Aga mitte sellest ei tahtnud ma sulle rääkida.

Küll aga oskan ma sulle ühte-teist rääkida nende inimeste vaatenurgast, kes sulle selliseid lepinguid annavad. Ei, ma ei tööta Olympicus ega kasiinonduses üldse. Kaugel sellest, aga seda maailma siiski veidi adun. Võib olla isegi, et paremini kui sina.

Olles OO tiimi liige, esindad sa seda brändi. Nii kõva lepingu (jällegi, detaile ei tea, aga kui seda nii kõvasti kiitsid, siis peab kõva asi olema) ei saanud sa sellepärast, et oled kõva small to mid-stakes grinder, vaid ILMSELT sellepärast, et oled ka sotsiaalselt ja foorumites aktiivne. Ja oskad nähtavasti pokkerit ka mängida. Sinust on lepinguga tehtud üks OO nägudest, mis viib OO vibe'i ning sõnumit ka laiematesse massidesse (niivõrd kui palju meil siin Eestis seda pokkerikommuuni on). Sinust on näha ja kuulda ja sinuga seostatakse OO-d.

Nüüd mis juhtub siis kui see sõnum tuleb välja hoopis säärane nagu mõni aeg tagasi? Labane ja sõimav? Pole justkui väga hea reklaam OO-le. Sul on oluline aru saada, et lepinguga (mille üle sa, põhjusega, uhke oled) ei ole sa enam suvaline kohalik grinderist hotcocacola, vaid OO reklaamnägu. Ma ei taha siin mingeid negatiivseid näiteid tooma hakata, aga kui bränd on palganud omale mingi reklaamnäo, mis omandab mingil hetkel hoopis negatiivse aura, siis kas see on enam nii hea turunduslüke (no olgu, vihjeks Tiger Woods)? Mida siis teha?

Teemat kokku võttes, siis tahan lihtsalt meelde tuletada, et oma praeguses staatuses oled sa mõnes mõttes OO puppet, kuna sa ei tohiks siiski enam igas suvalises kohas oma emotsioonidel voolata lasta, kuna turundusnägu ei saa endale kõike lubada (jätame erandid a la Phil Hellmuth välja).

Mis sa arvad, kas mõni Starsi või FTP pro ei saaks twoplustwo foorumis analoogse läbustamise eest mingit ketukat? Kujutad sa üldse kedagi neist seal samasuguses rollis?

Kui leping tõesti nii hea on nagu väidad, siis võib olla tasuks kaaluda silmini täis olles foorumites üldse mitte kirjutada? Ja kui ikka tunne peale tuleb, et kohe kuidagi ei saa teisiti, püüa leida endas tahtejõudu see klaviatuur kätte võtta ja vastu aknalauda sodiks peksta. Kurat teab, võib märksa soodsam tulla :)

ikka head soovides,

metsnik
                            Väga asjalik post, eriti keskfaas.
                            Ei pea olema ajuhiiglane (küll aga sina saad sellest aru:) ), et mind ei valitud PRO tiimi sellepärast, et olen mingisugune meeletult kõva mid/low/micro stakes mängija. Minust on mitmeid ja mitmeid paremaid ja edukamaid turniiri ja rahamängude mängijaid (nt ESTPatrick ja Codecci. Mõlemad kuuluvad Team Elitesse, kuid mitte Team Prosse.)
                            Ja ilmselgelt on minu eesmärk OOd kui brändi promoda, olles aktiivne nii erinevates foorumites, lives kui ka twitteris aka meedias- ehk siis olen nö reklaaminägu ja häälekandja. Mul pole selle vastu mitte midagi :).
                            Minu, OO ja Olympicu vaheline koostöö on imo väga väga hea ning mõlemad oleme üksteisega rahul.
                            Kuid lepingust ma ei räägi sellegi poolest. Mul pole ka kohustust sellest rääkida, kuid ütlen ja olen kindel, et ükski pokkerimängija ei keelduks sellest :)). Ja kui inimesed arvavad, et ma olen kergelt jõudnud nii kaugele (pean ennast edukaks), siis nad eksivad. Selle taga on raske töö ja vaev. Igal ühel on meil võimalik nii kaugele jõuda, lihtsalt ole mees ja näe vaeva. Ma pole saanud seda diili läbi mingisuguste tuttavate või soosivate sõnade :)).

Eks mu käitumine polnud just kõige meeldivam, aga me kõik oleme inimesed ja lähme teatud olukordades endast välja..

metsik, soovin ka sulle head
                            mõistlikud inimesed mõistlike postitustega saavad alati kiire ja hea vastuse:D

edit: Ma ei pea ennast OO puppetiks. Ma peaks end OO täielikuks omandiks siis kui:
                            * peaksin mängima vaid nende võrgus
                            * peaksin olema igakord kasiinos olles OO riietega
                            * kui OO ütleb mulle, mida kirjutada erinevatesse foorumitesse vms

Aga ei, mul on piisavalt sõnavabadust...puppetist on asi ikka väga kaugel
                            Last edited by hotcocacola; 21.11.10, 13:46.

Comment

• taipupole
                              Lõpuboss
                              • Oct 2008
                              • 2181

Algselt postitas metsnik Vaata postitust
                              Mis ütleja mina nüüd olen, aga törtsuke täiendavat EQ-d ei teeks paha. Noor mees, võib olla selles asi.
                              misasi on EQ?

Comment

• ment52
                                Politseidokumendiga kusjuures!
                                • Oct 2008
                                • 1270

Algselt postitas taipupole Vaata postitust
                                misasi on EQ?
                                Emotional intelligence is a person's ability to understand their own emotions and those of others, and to act appropriately using these emotions.

Comment

Working...