Vana Olympic Online teema. Uus: http://foorum.pokkeriprod.com/showthread.php/7028-***

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • low-flow
    Klubi Liige
    • Jul 2009
    • 1208

Re: *** Ametlik Olympic-Online.com Teema [OO esindaja: Janku]***

Ma ei mäleta enam hüüdnime, millega konto tegin, kuidas ma selle teada saaksin?

Comment

• EestiMats
      Grinder
      • Jul 2009
      • 625

Kuidas seal toas nl50-100 HU laudadega lood on ? actionit pakutakse?

Comment

• ranka
        Miljon Põhjust Kodus Olla
        • Sep 2008
        • 36444

Algselt postitas low-flow Vaata postitust
        Ma ei mäleta enam hüüdnime, millega konto tegin, kuidas ma selle teada saaksin?
        Peaksid saama uue lasta.

Algselt postitas EestiMats Vaata postitust
        Kuidas seal toas nl50-100 HU laudadega lood on ? actionit pakutakse?
        Sitaks. Ei luba enam aegu aga mul mustand olemas ja siis tuleb ka teema, kus on laudade aktiivsusest.

Comment

• Pahvak
          Pastilaa?? Ei!
          • Dec 2008
          • 4431

Palju korraga depoda saab?
          Fullstacks have more fun.

Comment

• ranka
            • Sep 2008
            • 36444

Naljakas oli, et proovisin panna $4000 läbi netelleri ja ei saanud. Panin siis $2000 ja $2000 ning nii sai :)

Comment

• tolmuahv
              Klubi Liige
              • Feb 2009
              • 2502

Kellelgi teisel täna OO-ga ühenduseprobleeme? Just disconnectis kaks korda järjest PLO100-s 3-bet potis hetkel kui panin flopil raise pot. Vähe tilti ajab lihtsalt mingi ühenduse pärast £100+ vastu pükse saada. Samal ajal kõik teised applicationid töötasid ilma probleemideta, s.t. üldine ühenduse probleem ei tohiks olla. Aga mängida ka enam ei julge.

Comment

• rasmer
                Vana Tegija
                • Oct 2009
                • 1306

Algselt postitas tolmuahv Vaata postitust
                Kellelgi teisel täna OO-ga ühenduseprobleeme? Just disconnectis kaks korda järjest PLO100-s 3-bet potis hetkel kui panin flopil raise pot. Vähe tilti ajab lihtsalt mingi ühenduse pärast £100+ vastu pükse saada. Samal ajal kõik teised applicationid töötasid ilma probleemideta, s.t. üldine ühenduse probleem ei tohiks olla. Aga mängida ka enam ei julge.
                Turniirid lahti mul ja täitsa võimatu mängida.

Comment

• tolmuahv
                  Klubi Liige
                  • Feb 2009
                  • 2502

Vot see on küll täiesti aktsepteerimatu asi kui see OO viga on. Kuidagi võib mõista seda, kui kogu tuba maha jookseb. Aga mitte seda, et Eesti skin on maas ja teised korjavad su raha lauast kokku rõõmsalt. Ootaks JanKu vastust siia.

Comment

• hotcocacola
                    HTCCACLA
                    • Oct 2008
                    • 14473

Ma mängisin OOPSi satikat, sama teema, mingi aeg hangus jubedalt.
                    Sama probleem oli ka teistel mängijatel, sest chatis läks kohe teravaks aruteluks.

Comment

• ranka
                      • Sep 2008
                      • 36444

Algselt postitas tolmuahv Vaata postitust
                      2p2-s IPoker regularide teemas, mida ma kahjuks ei ole jälginud nädalaid oli seal tihti regularidel sama jama, et suvalistel lendas mitu korda disconnecti. Mul ise muidu ei ole lennanud aga kui kasvõi kaheks sekundiks tekib netis miski tõrge lendavad lauad naksti kinni, teised toad suudavad ühenduse taastada ilma, et sa lauas koha ja isegi chippe kaotaks.

Comment

• tolmuahv
                        Klubi Liige
                        • Feb 2009
                        • 2502

Coca, ole hea ja juhi härrade tähelepanu asjale. Ma saan aru, et on palju olulisemaid asju teha kui klientidega tegeleda, aga võib-olla siiski. Mängiks hea meelega kusagil praegu midagi, aga OO ei julge lahti teha. OO jaoks tähendab see alternatiivkulu ca $30/h. Ja ma ei ole ilmselt ainus, kes seal ühendust testida ei taha.

Nii lihtne ongi kliente kaotada. Leidsin alternatiivse urkatoa, kuhu tegin depo, mida tuleb lahti mängima hakata. Olympicu aktsionärina on mul sellest siiski kahju.

Comment

• ranka
                          • Sep 2008
                          • 36444

See teema läheb lukku, kuna nüüdsest uus OO teema. Aastaga on OO maine tõusnud ja siin liiga palju läbu, et üleüldse kunagi kord majja saada.

Tolmuahv saada PM mulle kui on soov liigutada viimased sinu postitused uute teemasse. Võid ka tegelt ise copy-pasteda seda, sest väga suure tõenäosusega Priit ja Jan uut teemat homme loevad.

Uus teema asub: http://foorum.pokkeriprod.com/showth...986#post317986

Comment

Working...