Vana Olympic Online teema. Uus: http://foorum.pokkeriprod.com/showthread.php/7028-***

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: *** Ametlik Olympic-Online.com Teema [OO esindaja: Janku]***

Algselt postitas harryahven Vaata postitust
    kas sa leveldad või tõesti arvad, et see on nõme, et peab kandma OO särki?! see on ju ilmselge, kõige võllimatel vendadel - phil ivey jne on igal turnal ja suuremal cash gameil FTP või muu logo küljes ju ja kui ei oleks, siis ma suht kindel, et nad saaksid selle eest kõvasti pähe või isegi trahvi. see särgi teema on nii ilmselge, et peab seljas olema, sa oled nende reklaamnägu ja nemad tulevad sulle vastavalt vastu. neid näiteid nii palju, absull igal spordi alal kus sponsorid mängus on ju inimestel sponsori logo küljes, suusatamine, F1 jnejne.. see on kohustuslik! isikliku näite võin tuua ekstreemspordist - kunagi oli sponsoriks vans ning ilmselge ju, et võistlustel on mul vansi särk ja vansi tossud jalas, tiimis oli aga üks väga andekas läti sõitja, ainuke jama oli see, et ta oli veits pohhuist ja läks ühele võistulsele naigi tossudes, obv et sai insta kinga tiimist.
    Sa võrdled närust lisa paarsada dollarit F1 ja Phil Ivey sponsoritega? :) Teiseks üks-asi on sponsor ja teine asi miski lisa rakeback. Ma mõtlen selle all, et ma kannaks särki uhkusega, kui sponsor mind toetaks ja kui ta seda ei teeks, siis muud võimalust ei oleks mängida. Näiteks sa oled poksija, kelle treeningute ja varustuse eest maksab Olympic. Kui ta ei maksaks, siis su lei oleks varustust jne. ja osaleda ei saa.

Praegu me räägime ju sitasest rakebackist, mis kohustab sind panema selga miskit võõrast nartsu. Toon näitena TrioBeti, kes korraldab TrioBet Live satikaid. Mitte midagi ei käsi ta sul selga panna, läheda oma ilusates riietes, tunned end mugavalt ja ongi kõik. Orlovil käisime siis TB andis kõigile pusad. Selga ei pidanud sa midagi panema vaid see oli lihtsalt kingitus. Kes tahtis see pani. Rakebackist ja turniiri mängimisest sa ilma ei jäänud.

Täiesti loomulik on, et Janar, kes käib suurtel turniiridel kannab nende särki. See on mõlemale hea diil, kohe väga hea diil ja siin võime võrrelda F1 ja Phil Ivey sponrordiilidega. Aga kui suvaline vend, kes saab korra kuus miskile rallile pileti ja 30% lisa rakebacki peab kandma särki on enam kui naljakas. Aga no niikaua kui lolle leidub, kes panevad pea ka ahju 30% lisa rakebacki pärast või teeksid otsaette OO tätoveeringu niikaua plaksutan minagi OO-le, sest näen tasuta sotssiaaltsirkust.

Comment

• Helmps
      Grinder
      • Oct 2008
      • 828

Hästi kirjutatud, ranka!
      Ja nüüd ootan hotcocacolat, kes tuleks ja käsiks rankal verd sittuda ja oma pokkerituba teha..

Comment

• taipupole
        Lõpuboss
        • Oct 2008
        • 2181

Algselt postitas hotcocacola Vaata postitust
        helps, situ verd, tegelt ka, muru ka.
        toorelt lajatan vastu nägu? terve aeg on mingi kägin. Tra tee oma tuba jne. OO teenib oma profitit väga ilusti, ma ei näe milles probleem on:D

degenid, ilmselgelt degenid

pole lihtsalt sõnu :D
        Stay classy :D Pole paha sõnavõtt OO-prolt kell 6 öösel.

Comment

• miksnii
          Grinder
          • May 2009
          • 580

Nõustun täiesti Helmpsiga, et vähemalt muruntau on ainuke, kes üritab anda
          kasuliku ja arendavat infot pokkeritoa paremaks tegemisel.
          Ei ole ju vaja sundida rakebacki saamiseks kandma pokkeritoa logot. (maybe Pro teami puhul, suurematel võistlustel.)

Ja kahjuks tundub et HCC-le on tema "PRO" tiimi staatus natukene ikka egole hakanud.
          See, et sind tänu foorumis spämmimisele PRO tiimi võeti, ei tähenda, et sa peaksid siin teisi inimesi sõimama. Kahju ikka, et toa esindus liikmel puudub intelligents, vastat millegi muu kui sõimuga.

Comment

• harryahven
            Pokkerihai
            • Dec 2009
            • 1964

Algselt postitas ranka Vaata postitust
            Sa võrdled närust lisa paarsada dollarit F1 ja Phil Ivey sponsoritega? :) Teiseks üks-asi on sponsor ja teine asi miski lisa rakeback. Ma mõtlen selle all, et ma kannaks särki uhkusega, kui sponsor mind toetaks ja kui ta seda ei teeks, siis muud võimalust ei oleks mängida. Näiteks sa oled poksija, kelle treeningute ja varustuse eest maksab Olympic. Kui ta ei maksaks, siis su lei oleks varustust jne. ja osaleda ei saa.

Praegu me räägime ju sitasest rakebackist, mis kohustab sind panema selga miskit võõrast nartsu. Toon näitena TrioBeti, kes korraldab TrioBet Live satikaid. Mitte midagi ei käsi ta sul selga panna, läheda oma ilusates riietes, tunned end mugavalt ja ongi kõik. Orlovil käisime siis TB andis kõigile pusad. Selga ei pidanud sa midagi panema vaid see oli lihtsalt kingitus. Kes tahtis see pani. Rakebackist ja turniiri mängimisest sa ilma ei jäänud.

Täiesti loomulik on, et Janar, kes käib suurtel turniiridel kannab nende särki. See on mõlemale hea diil, kohe väga hea diil ja siin võime võrrelda F1 ja Phil Ivey sponrordiilidega. Aga kui suvaline vend, kes saab korra kuus miskile rallile pileti ja 30% lisa rakebacki peab kandma särki on enam kui naljakas. Aga no niikaua kui lolle leidub, kes panevad pea ka ahju 30% lisa rakebacki pärast või teeksid otsaette OO tätoveeringu niikaua plaksutan minagi OO-le, sest näen tasuta sotssiaaltsirkust.

point on selles, et kui ei meeldi, ära võta ja kui meeldib, siis kanna särki ja ole rahul. tahad mingit eriboonust, pead vastu ka andma, see on obv ju. 30% on jah väga vähe, aga kuna tavaliselt nii palju ei saa ning soovid "erikohtlemist" ja on pohhui see särk selga panna, siis milles küsimus?! ja see on tavaline must triiksärk väikse logoga ja see teeb sellest kohe nartsu? mul pole endal OOs kontotki, minu jaoks lihtsalt tundub see teema loogiline. paljud saidid ju pakuvad 35%+ rakebacki, kui OO süsteem ei meeldi, pole mõtet vinguda ja ei peaks üldse kottima ju..

Comment

• pastilaa
              kuum poiss
              • Apr 2009
              • 7518

paljud saidid ju pakuvad 35%+ rakebacki, kui OO süsteem ei meeldi, pole mõtet vinguda ja ei peaks üldse kottima ju..
              Selles häda ongi, et OO süsteem on mäekõrguselt kehvem oma konkurentidest. Väga vähesed tõsisemad mängijad viitsivad sinna oma nina pista. Omajagu juba tegutsetud, aga olulisi arenguid ei ole märgata kahjuks - soovitusi ju on antud.

Comment

• harryahven
                Pokkerihai
                • Dec 2009
                • 1964

jepjep, sellest saan aru

Comment

• ranka
                  • Sep 2008
                  • 36444

point on selles, et kui ei meeldi, ära võta ja kui meeldib, siis kanna särki ja ole rahul. tahad mingit eriboonust, pead vastu ka andma, see on obv ju. 30% on jah väga vähe, aga kuna tavaliselt nii palju ei saa ning soovid "erikohtlemist" ja on pohhui see särk selga panna, siis milles küsimus?! ja see on tavaline must triiksärk väikse logoga ja see teeb sellest kohe nartsu? mul pole endal OOs kontotki, minu jaoks lihtsalt tundub see teema loogiline. paljud saidid ju pakuvad 35%+ rakebacki, kui OO süsteem ei meeldi, pole mõtet vinguda ja ei peaks üldse kottima ju..
                  Enam levinud pokkeritubades saad 40-50% nii, et sulle ei esitata mitte ühtegi nõuet peale rake genemise nõude. See nõue aga korvatakse erinevate VIP turniiride, väga kiire klienditoe ja cashoutidega. Lisaks kui tahad võid küsida nende geari täiesti tasuta ja seda ei pea kuskil kandma.

Aga jah sul õigus - kui ei meeldi ei võta. Loomulikult ma ei võta, kui saan mujal parema pakkumise ja parematel tingimustel ning seetõttu ma OO-s ei ole ühtegi mängu mänginudki. Tõis konto on seal olemas, sest nende tulemiuse päeval pidin tegema paar screenshoti laudadest.

Kui ühel hetkel peaks IPoker võrgustik eestlastele lahti minema siis hui keegi eestlastest IPoker'is läbi OO mängiks, sest nende pakutud diili saad mujal ilma igasuguste "catchideta".

Comment

• Tigrano
                    Administraator
                    • Oct 2008
                    • 7614

Ehk see olukord ei ole nii lihtne ja eesmärgid on teised. Pokkeritoa poliitika sõltub võrgustike puhul ka ettekirjutustest, ma ei ole uurinud kuidas Ipokeri puhul on aga Ongame muutis aasta tagasi oma süsteemi täielikult.

Vanasti olid Ongames kõige suuremad boonused pidevalt kõigile, head promod jne, kõik toad võisid teha mis tahtsid, kõik oli avalikult. Siis aga Ongame peakorter otsustas keelata 8x boonuste reloadimise, boonuste lihtsa andmise jne ehk uueks poliitikaks on olnud tõrjuda välja regulare või teha nende elu raskemaks.

Nüüdsest on kõik avalikud promod kehvad, boonuseid saab olenevalt skinnist läbi tutvuste või kuidagi salaja, kui on mingi vana diil, suppordist küsides saadetakse suht otsemaid p... ja pead leppima, mis pakutakse.

Ametlikult on rakeback keelatud, kui oled suur grinder, siis on lootus parem või on eelnevalt kuidagi õnnestunud rakeback sebida on hästi.

Alles paar kuud tagasi tuli veel uus muudatus, mis tegi asja veel kehvemaks, näiteks nendel kellel õnnestus saada kuskilt veel boonuseid, mis on 40+ % rakebacki, on nüüd umbes 25%, sest punktid ei tule enam nii kiirest ja väidetavalt võitvad mängijad saavad vähem punkte ja kaotajaod rohkem :) Seega nüüd saavad normaalset rakebacki ainult need, kellel on kuskilt mingi rakeback diil sebitud.

Soft on vist meelega tehtud kehvem, ei ole seal juba aasta mingit waitinglisti, jookseb kokku jne.., ütle regulari kellele see meeldiks.

Kuna ma olen kaua seal toas mänginud, siis võin julgelt öelda, et Ongame soovid ja tulemused on kandnud vilja, mängijaid on sarnaselt palju ja fishisemat tuba nagu seda on Ongame praegu pole ma elus näinud, samuti on vähe regulare alles.

Comment

• muruntau
                      • Jan 2009
                      • 4325

Coca, ma olen tõepoolest huvitatud OO pokkeri poole juhtimisest. Aga mitte kui soojast toolist, kus niisama istuda, vaid väljakutsest, kus saaks reaalseid, mõlemale osapoolele kasulikke win-win muutusi läbi viia. Ja ma oleks nõus seda tegema ka miinimum palga eest (mitte selle pärast, et mul seda raha meeleheitlikult vaja oleks, oh ei, vaid seetõttu, et ma ei taha palka saada lihtsalt koha täitmise eest). Kui ma ei saavutaks OO pokkerile käegakatsutavaid reaalseid muutusi, mis tõstaks oluliselt nii mängijatebaasi, tulusid, ettevõtte mainet kui ka mängijate rahulolu, olen nõus enda kohast tingimusteta loobuma.

Minu plaan seisneks kahel väga põhilisel alusel:

Esiteks, selge, lihtne, üheseltmõistetav, kõigile võrdne ja konkurentsivõimeline rakeback süsteem.

Teiseks teenuse kvaliteedi tõstmine tasemele, kus pole vaja reklaami tehagi, sest OO positiivne maine on juba piisav reklaam (praegu vägagi utoopiline eesmärk, samas on see täiesti tehtav). Siin all pean silmas kõike: klientide, mängijatega suhtlemine vähemalt samale tasemele kui Starsil; et mängijate soovide ja arvamustega arvestamine oleks sügavalt juurdunud OO kultuuris (Praegu paljud promod, reklaamlaused ja üldine suhtumine vastupidi eeldavad, et mängijad on, kui kasutada Krayzie sõnu, "ajuvähist vaevatud hasartmängusõltlased, keda peab kohtlema nagu debiile). Samuti muudaks promod soliidset lisaväärtust pakkuvateks üritusteks et nad ei oleks enam eelkõige halvasti varjatud reklaamikampaaniad OC erinevatele üksustele.

Minu eeldatavad tulemused:
                      1) Kuu jooksul makstud rake OO'le vähemalt 50% kõrgem kui praegune.
                      2) Mängijate rahulolu OO'ga võimalikult lähedale Starsi omale. Et ühtegi probleemi ei jäetaks tähelepanuta ja võetaks kasutusse vajalike meetmeid probleemide lahendamiseks.
                      3) OO ja OC sünergia sellisele tasemele, et OC turniirid oleks vähemalt sama kõvad kui aastal 2006-2007. Talvise Holdem Series'i ME mängijate arv vähemalt 60 (see aasta 29 inimest, eelmine 36), kevadise Oly Open Championshipi ME vähemalt 85 (see aasta 33, eelmine 32) ja suvise Summer Festi ME vähemalt 125 (see aasta 55 ja eelmine 55). Lisaks selle kõige saavutamiseks kuluks satikatele overlay jaoks vahem kui see aasta kehvemaid tulemusi saavutades.

Kui neid tulemusi ei saavuta ~poole aasta jooksul alates tööle asumisest, siis lahkun vabatahtlikult tingimusteta.

Olen kandideerinud ka Pajumaale, koos soovituste ja plaanidega. Aga ta saatis vastuse, tsiteerin "Sorry - pole järjega Su põhjalikele meilidele veel vastata jõudnud. Proovin vea heastada ning lähiajal Sulle vastused ning endale tegevusplaanid saada." Järgnevat meili obv ei tulnud ja seetõttu ei ürita ka seda kanalit pidi rohkem.

Comment

• ranka
                        • Sep 2008
                        • 36444

I muruntau

Comment

• emmimees
                          Klubi Liige
                          • Aug 2010
                          • 2719

Algselt postitas muruntau Vaata postitust
                          Coca, ma olen tõepoolest huvitatud OO pokkeri poole juhtimisest.
                          Ma arvan, et selleks peaksid otse Karuga rääkima, ei usu, et siinsed OO esindajad oleks huvitatud nende koha ülevõtmisest :D
                          Mina annaks isegi võimaluse, sest jutt tundub asjalik esialgu :)

Comment

• $$$
                            Vana Tegija
                            • Mar 2009
                            • 1072

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                            I muruntau
                            Muruntau ma tahan suga last!

Comment

• metsnik
                              Õpihimuline Mängur
                              • Dec 2008
                              • 462

Algselt postitas miksnii Vaata postitust

Ja kahjuks tundub et HCC-le on tema "PRO" tiimi staatus natukene ikka egole hakanud.
                              See, et sind tänu foorumis spämmimisele PRO tiimi võeti, ei tähenda, et sa peaksid siin teisi inimesi sõimama. Kahju ikka, et toa esindus liikmel puudub intelligents, vastat millegi muu kui sõimuga.
                              +1

Comment

• MichelsonT
                                Jube Noob
                                • Nov 2010
                                • 113

Olen mänginud olympic onlines viimased 3 kuud. Mänginud u 175K käsi. genereerinud umbes 2-2,5K reiki. Üleeile küsisn OOst, mis võimalus on saada rakebacki. OOst vastati koheselt, et 30%. Kõik. Ei mingeid särke jne. 30% on minu jaoks piisav, sest ma ei näe erilisi valikuvõimalusi, kus mujal mängida. Mul võivad olla aegunud andmed (äkki olukord on nüüdseks paranenud), kuid ongame võrgus lagunevad FR öösel ära. Microgamingus sisuliselt FR laudu polegi. Full Tilt jäi meelde sellega, et laudades shortstackid, kes lihtsalt käisid närvidele. Starsi lihtsalt ei biidi. OOs on südaöösel valida kokku umbes 50-60 FRNL20-FRNL50 lauda. Seal lagunevad lauad umbes kella viie ajal hommikul, kui järgi jääb kuskil 15 lauda. Mina olen selle toaga rahul ja eriti veel nüüd, kus ei pea enam tegeme pidevalt deposiite sel kujul boonuse saamiseks. Aga valus on lugeda halvustavas toonis lahmimist, mida siin mõned maailmaparandajad teevad. OO ei ole ainus koht maamunal, kus mängida.

Comment

Working...