Re: Olympic-Online.com avas täna eestlastele uksed iPoker võrku
Vana Olympic Online teema. Uus: http://foorum.pokkeriprod.com/showthread.php/7028-***
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
fuck off ja hotcocacola oligi võetudAlgselt postitas tolmuahv Vaata postitustMa regasin Svenza endale ja naisele hotcocacola. Kui keegi osta tahab, PM.
tra leidub ikka ajukääbikuid!
ma ei tea, kes seda tegi...ausalt öelda suht savi...nüüd uus ja parem nimi :D
aga edastasin kirja olympic onlinele...nad lubasid kirja edasi saata ipokerile ja uurida, yay!
Comment
-
keegi oskab maybe öelda, mis jama on...ma ei suuda hudi tööle saada õigesti.
statsid on paigas, aga valede nimede juures.
Kui ma alt paremalt võtan hudi, panen save positsions, siis ta salvestab ära vaid need kohad, kus ta statse kuvab.
isegi kui ma võtan "auto center" ära, ehk ma istun vaid laua keskel, ka siis pole õigeid statse õigete inimeste juures
plz help meeeeeeeee
edit1: http://faq.holdemmanager.com/questio...ing+for+Ipoker
no rsk, aga ma ei saa numbreid valida seatide juures :s
edit2: hemupdate, sain seati valida ning kõik tiptop, niceeeLast edited by hotcocacola; 03.05.10, 22:37.
Comment
-
Njaa kahju, et Su nimi läinud on. Tsekkasin järgi ja selle on endale karabanud keegi kuskilt teisest ipokkeri toast. Olympicus sellenimelist pole. Ja kahjuks ma teiste tubade kasutajaid ei näe.Algselt postitas hotcocacola Vaata postitustfuck off ja hotcocacola oligi võetud
tra leidub ikka ajukääbikuid!
ma ei tea, kes seda tegi...ausalt öelda suht savi...nüüd uus ja parem nimi :D
aga edastasin kirja olympic onlinele...nad lubasid kirja edasi saata ipokerile ja uurida, yay!
Comment
-
õige!Algselt postitas JanKu Vaata postitustNjaa kahju, et Su nimi läinud on. Tsekkasin järgi ja selle on endale karabanud keegi kuskilt teisest ipokkeri toast. Olympicus sellenimelist pole. Ja kahjuks ma teiste tubade kasutajaid ei näe.
mulle meenus, et Expekt.com on nüüdsest iPokeri võrgustikus.
Omal ajal, kui sinna regasin hotcocacola nime all, siis nad polnud selles võrgustikus. Jama! :)
Aga ei tea, kui Expecti pommitada, et kustutage mu konto ära...kas siis saaksin hotcocacola endale tagasi
Comment
-
oh jumal, kes seda teab :D
ma mäletan, et expekt.com oli üks esimestest tubadest, kus mängu proovisin (freerollid..)
Comment
-
Aaaaa, siit tulebki vist lahendus kogu sellele jamale. Ma ka expekti teinud omale konto mingi 4 aastat tagasi, ju ta siis oli Svenza nimele. Selle peale annab tulla, et nad vahepeal Ipokeriga liitunud on.
Comment
-
jap, täiesti lampi tuli meeldeAlgselt postitas Svenza Vaata postitustAaaaa, siit tulebki vist lahendus kogu sellele jamale. Ma ka expekti teinud omale konto mingi 4 aastat tagasi, ju ta siis oli Svenza nimele. Selle peale annab tulla, et nad vahepeal Ipokeriga liitunud on.
kunagi tegi expekt eestis suurt promo...reklaamid, värgid, särgid...
saatsin neile kirja, et kas saab kontot kustutada..eks näis mida vastavad
Comment
-
kurat
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)Thank you for contacting Expekt support.
Kindly note, that we can not delete your account as we have to keep your data for up to 10 years by law.
Though, we can close your account.
Temporary closing of this account is a minimum of 6 months. Please note that once this account is closed permanently it can never be re opened.
Please inform us if you would like your account closed for a defined period or permanently.
We also wish to inform you that if we do not receive a reply to this email within 7 days stating if you would like to close this account temporarily or permanently, we will take this to mean you want your account closed permanently.
Comment
-
Eesti netipokkeri keskkond Olympic-Online laiendas sel nädalal oma profimeeskonda, sõlmides lepingud valitseva pokkeri Eesti meistri Paavo Korkka ja pokkeriringkondades tuntud Raigo Aasmaaga.
Comment
-
Comment
-
õnne raigo või peab soovima kurba saatust
Comment
TC
Comment