UUS HASARTMÄNGUSEADUS

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: UUS HASARTMÄNGUSEADUS

Algselt postitas tolmuahv Vaata postitust
    Nats offtopic, aga Homo Mängija tähendab vist pigem seda, mida ta ütleb. "Tark" on ladina keeles "sapiens".

Muidugi on hea näha, et mitmed regid näitavad jätkuvalt üles rahu ja enesekindlust. Samas peame tõdema, et EMTA on reaalselt suutnud samme astuda ja küllap ajab oma asja niikaua, kuni sellel ka mingi mõju ilmneb. Entractioni võrgu sulgemine Eesti IP-dele on umbes kõige halvem võimalikest variantidest. Kui see muutub trendiks, siis on mõju juba väga ilmne.

Meie mängijatena pole suutnud seni isegi üht MTÜ-de ühendust luua, kuigi plaani on juba mõnd aega peetud ja erinevaid tähtaegu välja pakutud. Paistabki, et pigem kujuneb mängijate poolseks vastuseks, et "Ilmselt ei juhtu midagi, ärme siis tee ka midagi".
    Palun ütle mulle, mida saab EMTA teha, et ma ei saaks Eesti territooriumil PokerStarsis mängida? Absoluutselt mitte midagi! Pokkeritulusid nad ei saa elu sees pokkeritubadelt kätte karistades, neid saaksid nad kätte meelitades!

Kas sa pead MTÜ all silmas Eesti Pokkeriliitu? Kui jah siis see ei ole nii, et lähed ja teed. Kõige enne igale liidule on vaja korraliku põhikirja, eesmärki, tegevuskava ja presidenti, kes ei oleks suvaline tolvan vaid oleks isik, keda kuulataks! Kõik need ei käi üleöö, eriti veel kui liit koosneb mitmest klubist ja igal klubil on natuke erinev vaade. Kõik see vajab arutamist, kompromissde leidmist, kandidaate esitamist/valimist, mis kõik võtab aega ja väga palju aega! Aga see aeg on otsas ja liidu loomise teekond lõpusirgel - järgmine nädal on notari aeg.

Comment

• ranka
      • Sep 2008
      • 36444

EMTA võib seda siiski teha või juba teinud olla. Entraction oleks saanud kolida ka ilma Eesti IP-sid blokkimata. Isegi kui nad olid rämedalt pissed Eesti riigi ja selle regulatsioonide peale. Kahtlen, kas kohalikud mängijad selle välja pakkusid. Pigem EMTA. Ja kui nad soovitasid/palusid/käskisid seda ühel toal teha, siis ei saa välistada, et see info anti kõikidele.
      Millest sa räägid? Mitte ükski pokkerituba, kes ei plaani litsentsi võtta Eestisse ei hakka EMTA-d kuulama. Rääkimata tubadest, kes sülitavad UIGEA peale. Ma tean, et siit tuleb kohe argument "ameerika turg on suur, seepärast ei kuulatagi teda" aga suurs ongi üks põhjus, miks keegi peaks kellegi seadusi jälgima. Ei kuulata USA-d, ei kuula keegi ammugi Eestit.

Mis entraction oleks saanud kolida?!?!? Entraction ei kolinud ja see on FAKT, ta bännis ära Eesti IP-d ja see on ka fakt! See miks nad nii tegid, mina ei tea - seda küsi mupsiku käest. Ta midagi nagu mainis ka siin teemas, et nende jaoks oli Eesti turg liiga väikene ja seetõttu blockisid ära. Tõenäoliselt kui nende kontorit ei oleks Eestis olnud ei oleks nad ka Eestit ära blokkinud.

Minu arvates näete kolli suuremana kui ta on ja paanitsete liiga mõttetute asjade pärast. Anyway meie võimuses ei ole hetkel teha muud kui liituda pokkeriklubidega ja loota, et Eesti Pokkeriliit suudab tulevikus midagi muuta.

Comment

• adam_q
        Vana Tegija
        • Feb 2009
        • 1453

Algselt postitas ranka Vaata postitust
        Entraction pani oma putka kinni kuna ta kontor asub Eestis, Tallinnas.
        aa ok seda ma ei teadnud.

Mis UVSPokeri tiim nüüd teeb?

Comment

• ranka
          • Sep 2008
          • 36444

Algselt postitas adam_q Vaata postitust
          aa ok seda ma ei teadnud.

Mis UVSPokeri tiim nüüd teeb?
          Mis see tiim siia puutub? See tiim on ju ammu surnud ja kutupiilu ning algusest saadik oli rohkem rakegenemise armee.

Comment

• adam_q
            Vana Tegija
            • Feb 2009
            • 1453

aa, see oli offtopic jah. ma sain aru, et nüüd kõik hops WSOP'ile uvs-i sponsitavana. ok, carry on topicuga.

Comment

• tolmuahv
              Klubi Liige
              • Feb 2009
              • 2502

Algselt postitas ranka Vaata postitust
              Millest sa räägid? Mitte ükski pokkerituba, kes ei plaani litsentsi võtta Eestisse ei hakka EMTA-d kuulama.

Entraction ei kolinud ja see on FAKT, ta bännis ära Eesti IP-d ja see on ka fakt! See miks nad nii tegid, mina ei tea - seda küsi mupsiku käest. Ta midagi nagu mainis ka siin teemas, et nende jaoks oli Eesti turg liiga väikene ja seetõttu blockisid ära.
              1) Ei peagi keegi EMTA-t kuulama. Aga mina küll täna ei või kinnitada, et keegi seda ei tee. Sestap ei karju ma ka kõva häälega seda välja.
              2) Entraction blokkis IP-d ära ja me ei tea miks. Vist sellepärast, et Eesti turg on väike. See sama argment kehtib kõigi teiste tubade suhtes ka. Ma ei mõista raudset loogikat, et kui üks tegi, siis ega teised ometi ei tee.
              3) Keegi ei paanitse. Inimesed lihtsalt vahetavad mõtteid ja arutavad. Paanitsevad peamiselt need sellid, kes on algusest peale käinud siin teemas kõva häälega seletamas, et midagi ei juhtu, nemad ei usu, et see seadus olemaski on. Üldiselt on juba tänaseks juhtunud rohkem kui see seltskond antud teema esimestel lehtedel prognoosis.
              4) Pokkeriliidu osas on hea kuulda, et varsti asi tehtud saab. Rankale kiitust ja tänu, et Pokkeriprod on osa sellest.

Comment

• Rahapada
                Vana Tegija
                • Oct 2008
                • 1178

2) Entraction blokkis IP-d ära ja me ei tea miks. Vist sellepärast, et Eesti turg on väike. See sama argment kehtib kõigi teiste tubade suhtes ka. Ma ei mõista raudset loogikat, et kui üks tegi, siis ega teised ometi ei tee.
                Entractionil oli eestis väike turg, staris mängib vähemasti 15k eestlast, see pole enam nii väike turg, nad genereerivad nädalaga sama summa reiki mis kuluks litsentsi jaoks, juhul kui stars seda üldse taotlema hakkaks

Comment

• Char
                  Pokkerihai
                  • Sep 2009
                  • 1848

mul küll pole meeletuid summasid pokkeritoas, aga noh ma ootan lihtsalt seda 15. ja siis vaatan, mis saama hakkab

Comment

• alaska
                    forever
                    • Oct 2008
                    • 6599

No ütleme et ma ei taha mingite proxiserveritega jamama hakata, vaid soovin Karu saidil mängima hakata. Kui Starsile ligipääs suletakse, kuidas ma siis rahad kätte saan? Hakkan maile saatma Starsi supporti?

Comment

• rmartin
                      Klubi Liige
                      • Dec 2008
                      • 175

ranka, sellise suhtumisega, et oleme vait, hiilime piirangutest mööda ja pole häda midagi, läheb igasugu pokkeri avalikkuses promomisega raskeks. Pokkeriprod Turniiripokkeri põhikirjaski on sees, et eesmärk on avalikkuses pokkerit promoda ja seda kooskõlas kehtivate seadustega.
                      Praeguse seisuga tähendab see sisuliselt netipokkeri klubi tegevusest välja arvamist.
                      Suht mõttetu tegeleda pokkeri promomisega vormis, et pokker on tore asi ja maailmas käib tige toimetamine ja liigub meeletu raha, aga meil siin Eestis on tänu seadusandlusele parajasti kuiv seadus ja tõsisema mänguga tegeleda ei saa. Aga muidu on pokker tore asi.

Comment

• Firzen
                        Grinder
                        • Oct 2008
                        • 605

Rankal on veidi vale suhtumine minu arust. Vait olla ja saba jalge vahel istuda ei ole mõtet. Peaks siiski häält võtma, oma arvamuse välja ütlema ning mingil hetkel tekib neid samasuguseid inimesi piisavalt palju. Minu jaoks on tähtis inimestele informatsiooni edastada näiteks selle kohta, mida saaks teha ja kuidas saaks teha. Mitte, et ma ise kohe jookseks riiki kohtusse kaebama, aga mulle meeldib teada millised oleks minu variandid teatud situatsioonis ja kindlasti annab see ka "lootust" teistele inimestele, et ehk mõni päev seadust pehmendatakse, muudetakse, mida iganes. Ükskõik, mis selle hääletõstmise eesmärk on, informatsiooni levitamine, inimeste teavitamine, niisama ärplemine vms tuleks seda siiski teha. Nurgas istuda kinniteibitud suuga ei ole mõtet.

Nüüd selle Entractioni asja kohta. Entraction pani oma ukse enne uut aastat kinni, sest nende kontor asub Eestis ja nad ei tahtnud, et nendeks tehtakse niiöelda "näidet", kui tuleb uus seadus ja mingi firma ei kuuletu. Teiseks, nende jaoks polnud Eesti turg väga oluline, sest keegi lihtsalt ei mänginud seal. Sellist asja, et keegi ära blokib vms ei tuleks karta. Kui riik hakkab trahve välja kirjutama tubadele, siis kindlasti kaevatakse riik kohtusse ja võiduvõimalus oleks mitmest küljest vaadates trahvikviitungi saaja poolel.

Comment

• ranka
                          • Sep 2008
                          • 36444

1) Ei peagi keegi EMTA-t kuulama. Aga mina küll täna ei või kinnitada, et keegi seda ei tee. Sestap ei karju ma ka kõva häälega seda välja.
                          3) Keegi ei paanitse. Inimesed lihtsalt vahetavad mõtteid ja arutavad. Paanitsevad peamiselt need sellid, kes on algusest peale käinud siin teemas kõva häälega seletamas, et midagi ei juhtu, nemad ei usu, et see seadus olemaski on. Üldiselt on juba tänaseks juhtunud rohkem kui see seltskond antud teema esimestel lehtedel prognoosis.
                          4) Pokkeriliidu osas on hea kuulda, et varsti asi tehtud saab. Rankale kiitust ja tänu, et Pokkeriprod on osa sellest.
                          Saad sa aru, et Entraction pani eestlastele blocki seepärast, et neil on kontorid EESTIS ja kui sa oled Eesti territoorumil ning ei kuula eesti vabariigi maksu - ja tolliameti sõna siis võivad küll reaalsed jamad tekkida. PokerStarsil või ühelgi teisel pokkeritoal siin kontorit ei ole.

Comment

• ranka
                            • Sep 2008
                            • 36444

Algselt postitas Firzen Vaata postitust
                            Rankal on veidi vale suhtumine minu arust. Vait olla ja saba jalge vahel istuda ei ole mõtet. Peaks siiski häält võtma, oma arvamuse välja ütlema ning mingil hetkel tekib neid samasuguseid inimesi piisavalt palju. Minu jaoks on tähtis inimestele informatsiooni edastada näiteks selle kohta, mida saaks teha ja kuidas saaks teha. Mitte, et ma ise kohe jookseks riiki kohtusse kaebama, aga mulle meeldib teada millised oleks minu variandid teatud situatsioonis ja kindlasti annab see ka "lootust" teistele inimestele, et ehk mõni päev seadust pehmendatakse, muudetakse, mida iganes. Ükskõik, mis selle hääletõstmise eesmärk on, informatsiooni levitamine, inimeste teavitamine, niisama ärplemine vms tuleks seda siiski teha. Nurgas istuda kinniteibitud suuga ei ole mõtet.
                            Keegi ei istugi vaikselt ja käib vilgas töö selle nimel, et tulevikus pokkeritoad soosiksid eesti turgu ja eesti saaks omale ka vajalikud maksud. Selleks organiks, kes seda hakkab ajama (on vahendaja riigi ja pokkerimängija vahel, informeerib riiki ja ka mängijaid) on Eesti Pokkeriliit ja teda kuulatakse mitu korda rohkem kui suvalist blogi.

Ise oled Pokerclub.ee üks juhtidest aga millegipärast ei ole Te teinud omale pokkeriklubi. Kui arvate, et Liidul/pokkeriklubidel ei ole mõtet ega oma mitte mingisugust efekti siis usu mind, et riigi kui ka mängija silmis üksikvõitjejatel on veel väiksem mõte/efekt. See üksiküritamiene ei ole keelatud aga mina ei näe sellel mitte mingisugust mõtet :{

Comment

• Madis_89
                              Grinder
                              • Feb 2009
                              • 841

Algselt postitas Rage Vaata postitust
                              selline meil postkastis.. btw ranka.. foorum ei luba mul teha postitust, mille kogu sisu asub quotede vahel...
                              L' keegi ostis monopoly endale.

Comment

• Codecci
                                Luuramas Naisteturniire
                                • Nov 2008
                                • 7574

Üldiselt on juba tänaseks juhtunud rohkem kui see seltskond antud teema esimestel lehtedel prognoosis.
                                Mitte midagi ei ole juhtunud ju?

Üldiselt ma ei saa aru, miks te kaniitate siin. Ainuke asi, mis kaob, on mugavus - ei saa pokkeritoast otse panka võtta, peab Moneybookersit kasutama. Võib-olla isegi see on tühi jutt ja ei kao, eks ole näha. Reaalselt muu jääb kõik nii nagu praegu on.

01.01.2010 kartsin ma palju hullemat - et pokkeritoad ei aktsepteeri enam Eesti mängijaid. Kui seda siis ei juhtunud, miks see peaks enam juhtuma?

Comment

Working...