UUS HASARTMÄNGUSEADUS
Collapse
X
-
-
-
Re: UUS HASARTMÄNGUSEADUS
ütleme nii et triobet mulle meeldib...nädalavahetuseks peaks kohe suurema beti seal tegemaAlgselt postitas ranka Vaata postitust
Comment
-
Triobet
Toetaks neid omalt poolt, teeks miski kampaania, et kõik kliendid, kes leiavad, et uus hasartmänguseadus ja selle rakendamine on ''rigged'' depositeerivad mingi kindla summa see nv, näiteks 155 krooni, min deposiit on 150 eeki vist e-walletiga, oleks päris hea signaal, et terve mõistus on nende poolt... vaevalt, et miski 150 eek'i kellegile probleem on .
Comment
-
Kuna poliitikud on niikuinii puutumatud ja süüdlast välja selgitada raske, siis ma suunan kogu oma viha tekkinud jama pärast "olympic-online" peale, loobin neile igal võimalusel kaikaid kodarasse ja loodan et nad lämbuvad oma altkäemakstud nutsu kätte.
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)triobet ei tundugi enam nii rigged
Comment
-
Ma täielik idikas ikka. :D Ei jaga seda laksu lahti eriti. :/Algselt postitas Rage Vaata postitusttähendab see seda, et kui sul on starmani või Elioni vms netiühendus.. siis vaikimisi on sul netiühenduse jaoks seadistatud vastava ISP ehk netiteenuse pakkuja nimeserverid (DNS server)... nimeserverid on vajalikud selleks, et kui kirjutad brauserisse nime nt pokerstars.com siis nimeserverist otsitakse vastavale nimele vastav IP ja suunatakse sind sinna lehele..
EDIT: telefoniraamatu analoog DNSi serverite mõtte seletamisel on (Y), lihtne ja arusaadav.
kui need nimed nüüd kustutada.. siis teoorias ei tohiks pokerstars.com lehekülge ette tulla, kuna su arvuti/brauser ei tea mis IP peale suunduda..
sellest probleemist aitab mööda minna kaks lahendust.. kirjutad oma arvutis hosts faili käsitsi vastavad kirjed sisse: IP saidi_nimi.com
nt. 77.87.179.116 pokerstars.com
või kasutad oma internetiühenduse puhul mõnda muud DNS serverit.. näiteks google.comi oma mille IP'd on 8.8.8.8 ja 8.8.4.4 , selleks pead võtma oma network connectionid lahti.. parem click sinu ühenduse ikoonil -> properties -> Internet protocol (TCP/IP) --> veelkord properties --> General tabist valid valiku -> Use the fallowing DNS server addresses ja sinna paned siis 8.8.8.8 ja 8.8.4.4 sisse.. ja ongi korras.. kui esmaspäeval tõesti kaob kõikide saitidega ühendus ära.. siis ma võin nii hosts faili tegemise kui ka DNS serveri vahetamise kohta teha piltidega manuali, mille siis palun rankal kuskile eraldi sticky topicusse panna...
BTW: mul mingi ühika nett. Kas on võimalik, et sellel ei funkagi see nipp?
edit: t*** see Eesti riik ikka rohkem rigged kui Riverstars :(
Comment
-
Algselt postitas raunsz Vaata postitustMa täielik idikas ikka. :D Ei jaga seda laksu lahti eriti. :/
BTW: mul mingi ühika nett. Kas on võimalik, et sellel ei funkagi see nipp?
edit: t*** see Eesti riik ikka rohkem rigged kui Riverstars :(
Comment
-
-
-
-
Jah just tuli mulle endale ka positiivne uudis, et Triobet pöördus asjaga kohtusse.Algselt postitas kjmrc Vaata postitustTrio on nuts koht, olen seda arvanud ja see, mida teevad, tõestab seda veeelgi
Comment
Comment