UUS HASARTMÄNGUSEADUS

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Oliverk
    Moderaator
    • Nov 2008
    • 3016

Re: UUS HASARTMÄNGUSEADUS

Algselt postitas jaans20 Vaata postitust
    Kuna ise olen suht lammas sellel alal , siis pöördusin ühe IT spetsi poole ja lasin tal nii seda kui ka teisi variante proovida , mis siin foorumis üles antud , kuid ei toiminud vähemalt mitte 24hpoker-i puhul. Mul on 24hpoker konto ja sinna enam ligi ei pääse, seega on olemas tuba millega saaksite kõik katsetada " your IP address is banned from using the poker software"
    24poker eestlastele banned ju imo? Pokkeritoa enda poolt. Sellevastu sa ei saa midagi teha.

Imo oli banned kui mitte siis my bad.

Comment

• volde
      Klubi Liige
      • Feb 2009
      • 185

Algselt postitas ristijeesus Vaata postitust
      24hPoker.com ja kogu Entractioni võrk on sulgenud end Eesti mängijatele. See on nendepoolne sulgemine, mitte meie ISP-de oma.
      Rassistid raisk.

Comment

• vennike
        Pokkerihai
        • Mar 2009
        • 1958

kui keegi veel muretseb rahade liigutamise pärast siis meil siin näiteks on üks pank (nationwide.co.uk) , mille kaardiga raha väljavõtmine KUSIGANES MAAILMAS on TÄIESTI TASUTA. päris mitme eestlased kasutavad seda odavaima viisina raha eestisse saatmiseks.
        raha siin peale ja ema/naine/lits malle/kesiganes võtab eestis kaardiga raha välja.

edit : sorry, pingutasin üle, päris igal pool maailmas ei ole tasuta, väljaspool EU-d on 1%
        Last edited by vennike; 10.03.10, 21:13.

Comment

• Rahapada
          Vana Tegija
          • Oct 2008
          • 1178

Algselt postitas volde Vaata postitust
          Rassistid raisk.
          sue those fks

Comment

• jaans20
            Julm Donk
            • Apr 2009
            • 51

Rassistid raisk.

ok , selge :P

Comment

• Northernwind
              Räme Fish
              • Jul 2009
              • 23

Algselt postitas ristijeesus Vaata postitust
              24hPoker.com ja kogu Entractioni võrk on sulgenud end Eesti mängijatele. See on nendepoolne sulgemine, mitte meie ISP-de oma.
              Eesti IP-d on bannitud, mitte mängijad.

Comment

• Firzen
                Grinder
                • Oct 2008
                • 605

blogi post on siin: http://my.pokernews.com/Firzen/arutl...duse-kohta.htm

hetkel arutan asja mitme advokaadiga ja arvatavasti homme teen uue blogi postituse sellest, kuidas täpselt ja miks on Eesti Hasartmänguseadus valesti üles ehitatud ja kuidas ning miks on see vastuolus FTA-ga(Free Trade Agreement) Euroopa Liidus.

Comment

• vennike
                  Pokkerihai
                  • Mar 2009
                  • 1958

Algselt postitas Firzen Vaata postitust
                  blogi post on siin: http://my.pokernews.com/Firzen/arutl...duse-kohta.htm

hetkel arutan asja mitme advokaadiga ja arvatavasti homme teen uue blogi postituse sellest, kuidas täpselt ja miks on Eesti Hasartmänguseadus valesti üles ehitatud ja kuidas ning miks on see vastuolus FTA-ga(Free Trade Agreement) Euroopa Liidus.
                  siin ei ole midagi arutada. pretsedent on loodud EUs ja "oma kodanike kaitseks" võivad riigid selliseid seadusi vastu võtta. kuigi me kõik teame, miks tegelikult see seadus just sellisel ajal tuli aga J.O.K.K.

EDIT : Ja ikka ma veel pole aru saanud, mille kuradi pärast te siin halate, närveerite jne.
                  Mida perset see seadus tavamängija jaoks muudab ? MITTE SITTAGI! Ok, pead DNSi modima natuke, jõle fucking asi. Trahvi teile keegi teha ei saa, rahade liigutamiseks on pääääris palju erinevaid mooduseid, üks mugavam kui teine.

pardon my french, aga mind hakkab see täiesti mõttetu jama ümber kaagutamine ja koogutamine juba natuke ära tüütama.

EDIT 2 : see ei käinud Firzeni pihta, vaid üldiselt. imo leiab palju huvitamaid asju, mille üle vaielda või väidelda. Millest näiteks on ka mingi reaalne kasu. Pakun teemaks "Kumb oli enne, kas kana või muna"
                  Last edited by vennike; 10.03.10, 22:54.

Comment

• levis
                    Pokkerihai
                    • Oct 2008
                    • 1557

Mis tegelinskid ja erakonnad selle jama taga on? Tahaks teada, et kogemata neile tulevikus häält ei anna

Comment

• volde
                      Klubi Liige
                      • Feb 2009
                      • 185

Algselt postitas levis Vaata postitust
                      Mis tegelinskid ja erakonnad selle jama taga on? Tahaks teada, et kogemata neile tulevikus häält ei anna
                      Kas mitte Keskerakond oli.
                      Võin eksida.

Comment

• levis
                        Pokkerihai
                        • Oct 2008
                        • 1557

Kas mitte Keskerakond oli.
                        Võin eksida.
                        Ei ikka kindlalt on vaja teada :D

Comment

• farik666
                          Klubi Liige
                          • Oct 2008
                          • 834

No keskerakonnale ma loodan, et siit keegi niikuinii häält pole andnud ja ei anna kah

Comment

• Lutzky
                            Pokkerihai
                            • Oct 2008
                            • 1829

[QUOTE=vennike;178745]

pardon my french, aga mind hakkab see täiesti mõttetu jama ümber kaagutamine ja koogutamine juba natuke ära tüütama.
                            QUOTE]

+1. krt.

Comment

• ingu
                              Bännitud
                              • Jan 2010
                              • 1283

Ma kuulsin sellest jamast mis toimub alles täna hommikul. Üks sõber mainis, et alates 15 Märts enam starsi ei saa, aga ta ei osanud ka rohkem midagi lisada. Ainult et teenusepakkuja blokeerib pokkerisaitidele ligipääsu ära. Küsisin sõbralt kust kuulis seda, ütles et Postimehest. Nii, helistasin Elionile (oma teenusepakkujale), et mis toimub, kas hiljemalt 15 Märts on ligipääs Pokerstarsi ja teistele sellistele lehtedele võimatu. Elioni tüüp ütles, et mis juttu ma ajan, tema ei tea asjast midagi, küsis kust kuulsin seda. Ütlesin et Postimehes artikkel, ta lubas üles otsida ja tagasi helistada. Läkski 2 min mööda ja tüüp helistas tagasi, et Elion on sellest teadlik, aga see asi ei paista nii jube nagu paistab. Uurisin talt, et kui mingit kohta blokeerima hakatakse, kas siis mulle ikka antakse teada, et mul suhtkoht suur papp peal ja ei taha sellest lambist ilma jääda. Tüüp ütles, et kui mingi mure on, helistage meile, me aitame teid. Ütlesin WTF, mul ongi mure, et kui blokeering tuleb, kas enne seda mulle mingi teade ka tuleb. Ja ta korrutas sama jama, kui mingi mure on, helistage meile.
                              Nüüd seda teemat uurides olen targem, aga mnjah, jant ikkagi. Igastahes väga naljakas, et algul see Elioni vend ütles, et ei tea midagi ja teine hetk ütles, et asi pole nii tõsine kui paistab. Äkki ta ei saanud ise ka aru, milles point oli üldse, miks helistasin.

Comment

• Firzen
                                Grinder
                                • Oct 2008
                                • 605

Algselt postitas vennike Vaata postitust
                                siin ei ole midagi arutada. pretsedent on loodud EUs ja "oma kodanike kaitseks" võivad riigid selliseid seadusi vastu võtta. kuigi me kõik teame, miks tegelikult see seadus just sellisel ajal tuli aga J.O.K.K.

EDIT : Ja ikka ma veel pole aru saanud, mille kuradi pärast te siin halate, närveerite jne.
                                Mida perset see seadus tavamängija jaoks muudab ? MITTE SITTAGI! Ok, pead DNSi modima natuke, jõle fucking asi. Trahvi teile keegi teha ei saa, rahade liigutamiseks on pääääris palju erinevaid mooduseid, üks mugavam kui teine.

EDIT 2 : see ei käinud Firzeni pihta, vaid üldiselt. imo leiab palju huvitamaid asju, mille üle vaielda või väidelda. Millest näiteks on ka mingi reaalne kasu. Pakun teemaks "Kumb oli enne, kas kana või muna"
                                Seda seadust EEMALDADA tõesti ei ole võimalik, kuid seda seadust pehmendada on võimalik läbi Euroopa Kohtu, sest väga paljud punktid selles seaduses on "kaheldavad". Kell on nii palju juba ja ma olen krdi seaduse jama arutanud juba viimased 4 tundi. Proovin nii kiiresti, kui võimalik sellest ka üldsusele kirjutada.

Comment

Working...