UUS HASARTMÄNGUSEADUS

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • variatsioon
    Pokkeritark
    • Nov 2008
    • 5849

Re: UUS HASARTMÄNGUSEADUS

Algselt postitas Codecci
    Arvad, et ei peaks isegi cashoutima lambisaitidelt (Pacific, Betfair, UB) kui ma alla 21?
    no mina jätaks 10BI saidile ja ülejäänud cashiks välja.
    (sinul on muidugi veits raskem :D )

Comment

• Recon
      Jube Noob
      • Nov 2009
      • 103

All Hands Hoay!!!
      Tere! Loodan, et te ei pane pahaks, et räme fish teie foorumisse ronib :)
      Pokkeriga olen tegelenud seni enamjaolt vaid tahmas peaga meelelahutuseks aga see uus seadus puudutab ka minu sissetulekuid vägagi suurel määral niiet probleem on ühine. Tahan omalt poolt lisada sellise info, et vähemalt kahes euroopa bookmakeris on olnud meie teema arutusel viimastel nädalatel ja tulemused on olnud kahjuks väga ühemõttelised, meie kliendibaas on nii väike, et järgmise aasta algusest ei ole Eesti residendid enam teretulnud... Kas pokkeris on see probleem samas suurusjärgus? Oletame, et on 2-3-4 teenusepakkujat, kes nendel idiootsetel tingimustel on nõus litsentsi taotlema (Trio, Unibet, Stars, keegi veel?), kas see tähendab, et inimesed, kes internetipokkerist saavad suurema osa oma sissetulekust jäävad nö. vee peale? Sportsbettingu marginaalid on viimastel aastatel piisavalt napid, et see oleks välistatud, näiteks minu nädala volume'i juures läheks umbes nädal kuni kaks, et triobetis olla limiteeritud peanuts tasemel Mul on olnud veidi tegemist Hollandi ja Itaalia hasartmänguseadustega ( kõige karmimad hetkel EUs) ja ma pean ütlema, et võrreldes, EV seadustega on tegu täiesti selgete ja arusaadavate seadustega, mis ''elukutselisi'' ei takista.

ps. kui keegi soovib pikemalt arutada just bettimise poole pealt uut seadust ja võimalikke lahendusi, siis PM.

Comment

• Sass
        Bännitud
        • Dec 2008
        • 1889

Sain siis starsilt sellise kirja..
        Hello Sander, Thank you for your email. If you cannot play in Estonia due to the new laws, I cannot see why anything
        mailed to you from PokerStars VIP store, would not get to you, unless thelaws prevent players from receiving goods from Online Poker sites.

You will need to ascertain the Estonian laws yourself.
        I trust that this has been helpful to you, but please feel free to contactus again anytime, if we can help you further.
        Regards,

ühesõnaga nagu ma aru saan on Pokerstarsis eesti seaustest pohhui. senimaani kuni eesti ametnikud sulle ise uksetaha ei tule...

Comment

• hotcocacola
          HTCCACLA
          • Oct 2008
          • 14473

irw, aga seljuhul ma ostan endale suure ja laia raudukse :D

Comment

• Rahapada
            Vana Tegija
            • Oct 2008
            • 1178

obv, et pohhui, ärge põdege nii palju, oodake ära ja siis närvitsega

Comment

• SamGold
              Õpihimuline Mängur
              • Mar 2009
              • 302

"Ärge torkige sitta, sitt hakkab haisema!"

Comment

• hotcocacola
                HTCCACLA
                • Oct 2008
                • 14473

+1

Comment

• QKulgur
                  Õpihimuline Mängur
                  • Dec 2008
                  • 484

Kõige ekstreemsem varjant mis juhtuda võib on see, et kui need lambisaidid kunagi järgmise aasta teisel poolel avastavad, et Eestlastel on keelatud mängida siis:
                  Arvatavasti ip blokki ei tule, vaid pannakse EST kodakonsusele blokk.
                  Teed ema/isa nimel konto, id checkis väike photoshop ja kodakonsus näiteks lätlaseks.
                  Ja kui tahad eriti kindel olla koli Valka elama, kuigi neid ei koti apsull mis maa ip alt mängid. Id check lihtsalt formaalsus.
                  Ja raha kontole/kontolt kandmiseks kasutad netirahakotte
                  Most extreme ;D

Isiklikult teeksin uue konto ema/isa nimele väike Photoshop ja grindiks samamoodi edasi. IP oleks pohhui kuna kodakonsus on mul Läti pandud ja Elada võin ma ka Nigeerias või kuu peal, see neid ei koti.

Niiet põdege vähem, sisuliselt ei muutu sittagi!

Comment

• Godspeed_EJ
                    Klubi Liige
                    • Nov 2009
                    • 3049

Algselt postitas Sass
                    ühesõnaga nagu ma aru saan on Pokerstarsis eesti seaustest pohhui. senimaani kuni eesti ametnikud sulle ise uksetaha ei tule...
                    Reaalselt ongi Eesti riigi asi oma seadusi läbi suruda ja hiljem neid kontrollida. Miks peaks PS või FT selle eest hoolitsema?!?

Samas ei ole mõtet igal PS useril hakata supporti kirju saatma ja uurida 2010 tulevasi sündmusi, mida reaalselt ei tea keegi ette öelda.

Ehk nagu eelnevalt juba öeldi - ärge palun meelega s*tta torkige. Kogemata on seda juba piisavalt tehtud.

Comment

• Rahapada
                      Vana Tegija
                      • Oct 2008
                      • 1178

eesti on nagu haukuv koer, imo (pokkeri)karavan liigub rahulikult edasi

Comment

• Sass
                        Bännitud
                        • Dec 2008
                        • 1889

Algselt postitas Kris
                        tra eriti rigged kui ei saaks m2ngida enam... ma alles alustasin oma pokkerikarjääri :(
                        +1

Comment

• Provoker
                          Pokkerihai
                          • Jan 2009
                          • 3067

amm suur jutt photoshoppimisest, aga miks te arvate, et netipokkeri saidid, ei kontrolli dokumendi kehtivust nagu tehakse pankades või valuutavahetustes. Ei ole eriti raske veebilehte avada ning dokumendi number sisse toksida, et näha kas on kehtiv või mitte.

Comment

• olavike
                            Vana Tegija
                            • Oct 2008
                            • 1269

Ma arvan samuti, et inimesed, te alahindate pokkeritubade turvaosakondade kompetentsi ja tööd.

Comment

• masterpuppet
                              Pokkerihai
                              • Oct 2008
                              • 2094

Algselt postitas Provoker
                              amm suur jutt photoshoppimisest, aga miks te arvate, et netipokkeri saidid, ei kontrolli dokumendi kehtivust nagu tehakse pankades või valuutavahetustes. Ei ole eriti raske veebilehte avada ning dokumendi number sisse toksida, et näha kas on kehtiv või mitte.
                              Ja mis veeblihelt saab dokumnedinumbriga dokumendi kätte? Tahaksin ka. Ja veel tavaline juriidiline/füüsiline isik. Tahan ka.

Comment

• vennike
                                Pokkerihai
                                • Mar 2009
                                • 1958

kodakondsus nyyd kyll keda ei koti. elukoht kotib. viimane kord kui oma passi uurisin, siis oli veel eesti kodakondus aga saan mängida titanis vms see krdi playtechi trastunud soft oli.
                                UK-s on väga lebo endale pangakonto teha, usun et lätis/soomes veel lihtsam. lähed avad konto, paned mõne tuttava aadressi, kuu lõpus tuleb statment sinna. saadad selle sama asja PS või kuhuiganes ja ytled et näed, see on mu uus aadress ja ongi olemas. mai saa ikka aru mida vittu te halate. ÜHEGI KUIVA SEADUSE AJAL POLE VIIN JÄÄNUD JOOMATA!

Comment

Working...