UUS HASARTMÄNGUSEADUS

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Provoker
    Pokkerihai
    • Jan 2009
    • 3067

Re: UUS HASARTMÄNGUSEADUS

Algselt postitas masterpuppet
    Ja mis veeblihelt saab dokumnedinumbriga dokumendi kätte? Tahaksin ka. Ja veel tavaline juriidiline/füüsiline isik. Tahan ka.
    vot sellele koha pealt ma sulle vastata hetkel ei oska kuna ise ei tööta ei pangas ega valuutavahetuses. Aga seda ma tean raudselt, et dokumendi kehtivust kontrollitakse kui suuremad summad on liigutamisel.

Edit.

http://www.consilium.europa.eu/prado...kValidity.html

Comment

• Rahapada
      Vana Tegija
      • Oct 2008
      • 1178

eriti rigged oleks kui saaks uuest aastast rahulikult edasi mängida , sest siin on ikka rämedalt tolmu üles kergitatud... ja fuss for nothing :D

rigged :D

Comment

• Timpz
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 2029

Algselt postitas vennike
        kodakondsus nyyd kyll keda ei koti. elukoht kotib. viimane kord kui oma passi uurisin, siis oli veel eesti kodakondus aga saan mängida titanis vms see krdi playtechi trastunud soft oli.
        UK-s on väga lebo endale pangakonto teha, usun et lätis/soomes veel lihtsam. lähed avad konto, paned mõne tuttava aadressi, kuu lõpus tuleb statment sinna. saadad selle sama asja PS või kuhuiganes ja ytled et näed, see on mu uus aadress ja ongi olemas. mai saa ikka aru mida ***** te halate. ÜHEGI KUIVA SEADUSE AJAL POLE VIIN JÄÄNUD JOOMATA!
        parim lause siin teemas fo sho 8)

Comment

• masterpuppet
          Pokkerihai
          • Oct 2008
          • 2094

Algselt postitas Provoker
          vot sellele koha pealt ma sulle vastata hetkel ei oska kuna ise ei tööta ei pangas ega valuutavahetuses. Aga seda ma tean raudselt, et dokumendi kehtivust kontrollitakse kui suuremad summad on liigutamisel.

Edit.

http://www.consilium.europa.eu/prado...kValidity.html
          Ja mida see annab? Pilti, andmeid midagi pole ikka juures ju. Näitab lihtsalt, kas sellise numbriga dokumendid on olemas/kehtetud.

Comment

• eddi
            Vana Tegija
            • Oct 2009
            • 1200

mu sõber, kes on alaealine võitis PKR.com's ühe turnaga 1300$ ja hiljem paarsada isegi juurde. väljavõtmisel sai pkr teada, et kontol on valeandmed (ta pani ema andmed) ja blokiti konto ära, aga raha kandsid nad ikka ära.
            järjekordne tõestus, et keegi ei võta teie raha ära, pole vaja hakata nüüd mingisuguseid cashoute tegema

Comment

• lenC
              Administraator
              • Oct 2008
              • 6440

Algselt postitas eddi
              mu sõber, kes on alaealine võitis PKR.com's ühe turnaga 1300$ ja hiljem paarsada isegi juurde. väljavõtmisel sai pkr teada, et kontol on valeandmed (ta pani ema andmed) ja blokiti konto ära, aga raha kandsid nad ikka ära.
              järjekordne tõestus, et keegi ei võta teie raha ära, pole vaja hakata nüüd mingisuguseid cashoute tegema
              jah, aga seda väidet ma igasuguste urkasaitide kohta ei julgeks teha, nendes ma ei hoiaks kunagi suuri summasid.

Comment

• eddi
                Vana Tegija
                • Oct 2009
                • 1200

seda küll jah, hea tähelepanek... oleneb küll saidist muidugi

Comment

• mupsik
                  Julm Donk
                  • Sep 2009
                  • 96

Algselt postitas QKulgur
                  Teed ema/isa nimel konto, id checkis väike photoshop ja kodakonsus näiteks lätlaseks.

Isiklikult teeksin uue konto ema/isa nimele väike Photoshop ja grindiks samamoodi edasi. IP oleks pohhui kuna kodakonsus on mul Läti pandud ja Elada võin ma ka Nigeerias või kuu peal, see neid ei koti.
                  Lol. See on tõesti kiireim viis oma konto lukku saamiseks. Ja pärast vingutakse, et miks neilt rahad ära võetakse ja mängida ei lasta.

Comment

• mupsik
                    Julm Donk
                    • Sep 2009
                    • 96

Algselt postitas eddi
                    Siis su sõbral vedas täiega, sest suurimad operaatorid ei anna sulle punast krossigi tagasi kui suudetakse tõestada, et andmed valed/kellegi teise nimel. Ja uskuge, seda ei ole raske tõestada, samuti ka photoshopitud docse.

Comment

• variatsioon
                      Pokkeritark
                      • Nov 2008
                      • 5849

pokerstarsil on isegi "change date of birth" lobbys.

Comment

• Kloonike
                        Grinder
                        • Nov 2008
                        • 898

Algselt postitas eddi
                        Nice. Tõstis veel rohkem usaldust selle saidi vastu. Kuna neil playerbase on väike, siis nad hoolitsevad oma klientide eest eriti hästi, et neid hoida ja omale halba mainet mitte teha. Näiteks ükskord mul cashout venis nädalakese ja selle eest anti mulle $100, et ma kannatlikult ootasin :)

Comment

• lenC
                          Administraator
                          • Oct 2008
                          • 6440

Algselt postitas variatsioon
                          pokerstarsil on isegi "change date of birth" lobbys.
                          proovi seda reaalselt teha ka

Comment

• Sebastian_du
                            Klubi Liige
                            • Jul 2009
                            • 232

Esiteks alates 01.01.2010 kui seadus kehtima hakkab on 6 kuuline nn üleminekuperiood seega alates 01.01 ei muutu nagunii midagi, midagi ei panda kohe kinni, ei bännita, ei tulda trahvima. Selle aja sees on KÕIGIL EU kodanikel/mtüdel/ametiasutusel jne aega esitada kaebusi mis võivad minna kohtusse, kus on vähemalt 5 astet.

Teiseks mingid ip bannid jne EI TÖÖTA never ever seega ainuke koht kust saaks pitsitada on raha välja/sisse kandmine aga ka selleks on lahendeid olemas, minu sessioonid jooksevad läti ip pealt raha võtan välja nagu ikka kui keegi küsib ütlen et käin tööpäeva lõpus Valkas mängimas ja prove et ma ei tee seda.

Kolmandaks isegi kui midagi tõsisemat hakkaks juhtuma uskuge Rankat siin on mehi väga suurte rahadega ja väga heade advokaatidega nii et tuld ja tõrva lendab selle saasta-seaduse pihta vajadusel mitte vähe

Seega tsiteerides klassikuid "Rahu, ainult rahu"

Comment

• Rage
                              Klubi Liige
                              • Nov 2008
                              • 6853

Algselt postitas Sebastian_du
                              Esiteks alates 01.01.2010 kui seadus kehtima hakkab on 6 kuuline nn üleminekuperiood seega alates 01.01 ei muutu nagunii midagi, midagi ei panda kohe kinni, ei bännita, ei tulda trahvima. Selle aja sees on KÕIGIL EU kodanikel/mtüdel/ametiasutusel jne aega esitada kaebusi mis võivad minna kohtusse, kus on vähemalt 5 astet.
                              kus see kirjas on? seaduses seda üleminekuperioodi ei ole kuskil kirjas.

Comment

• CTXrix
                                Grinder
                                • Oct 2008
                                • 689

Algselt postitas Rage
                                kus see kirjas on? seaduses seda üleminekuperioodi ei ole kuskil kirjas.
                                See on meie riigiaparatuuri üldlevinud praktika, et kohe kallale ei tulda. Ametnikud on harjunud sellega, et isikud hakkavad alles siis midagi taipama, kui juba uus regulatsioon jõustunud on...mis omakorda tähendab, et muudatuste jms tegemine võtab aega (et elu saaks õiguspäraselt edasi minna). Seega formaalselt toimub seaduserikkumine ja kõik teavad seda, aga tagajärjed tulevad alles hiljem - s.o. tõesti u 6 kuu pärast.

Comment

Working...