UUS HASARTMÄNGUSEADUS

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: UUS HASARTMÄNGUSEADUS

Algselt postitas hotcocacola
    saatsin emaili õhtulehe ja delfi toimetusse sisuga, et nad võiks kirjutada sellest hasartmängusadusest, mis 1.jan.2010 jõustub.
    Miks ma vaid neile kirjutasin? Sellepärast, et neil enda pokkerirubriik...ja ehk nad võtavad end kokku ja teevad selgeks mis saama hakkab :)
    Mina isiklikult leian, et üksinda ei tohiks küll ühtegi asutust surkida ja sorkida vaid seda peaks tegema natuke kõrgemal tasemel. Mina ja sina härra HotCocaCola oleme mõtetud mutukad ja putukad - ei ole me kõvad matemaatikud, ei kõvad kõrgushüppajaid, ei kõvad kõne ega sõnamehed ning samuti ei oska me ka hästi kakelda. Seega võiks sellised "surkimised" jätta natuke targematele meestele, kes enne surkimist saavad kokku, joovad tassi kohvi ning pitsi kallist konjakit, avavad mapid ja panevad kõik punktid kirja, et kuidas, mida ja kuhu kirjutatakse, mis eesmärgil ja kuhu tahetakse sellega jõuda. Jääb igale poole proffim mulje, tulemus parem ning on ka olemas head eesmärgid.

Kui aga nii ei tehta, siis ilmub järjekordne artikkel esmaspäevases Delfi pokkerirubriigis:
    "Õnneks 2010 toob päikese Eesti kohale, sest lõpetatakse ära online hasartmängude (eriti online pokkeri!) peod ja trallid". Uudisele järgneb 210 kommentaari, kus 98% tervitavad antude seaduse vajalikkust :)

Comment

• Tarmonator
      Lingiparandaja
      • Oct 2008
      • 3274

saatsin emaili õhtulehe ja delfi toimetusse sisuga, et nad võiks kirjutada sellest hasartmängusadusest, mis 1.jan.2010 jõustub.
      Miks ma vaid neile kirjutasin? Sellepärast, et neil enda pokkerirubriik...ja ehk nad võtavad end kokku ja teevad selgeks mis saama hakkab :)
      mina arvan ka et see ei olnud hea plaan. sest ajakirjanikud ei jaga seda asja ja kirjutavad mingi saasta kokku. ja siis tulevadki need kommentaarid mida ranka mainis.

tee parem ise sellest seadusest korralik uurimus, mõtle kõik läbi ja kirjuta korralik ja pokkerit kaitsev artikkel ja lase see avaldada mõnes ajalehes. see oleks kindlasti asjatundlikum kui mõne ajakirjaniku tehtud kes vaatab seadusest, et ohoo..pokker keelatud...naissss...teeme artikli.

Comment

• rrrr
        Grinder
        • Nov 2008
        • 904

Eh krt, ajakirjanik tuleb siia foorumisse, sirvib natuke ja siis publitseerib artikli, et asi on segane. Nii see asi käibki - ega ajakirjanikud pole mingid teadlased - ikka küsivad targematelt.

Võin öelda, et panin täna küsimuse EMTA-le. Nemad on järelvalveorgan. Lühidalt - millised saidid ei tohi enam eesti pinnal virvendada (nimekiri) ja kui virvendavad, mida nad siis ette võtavad. Mõtlesin küll, et kas maksab sitta torkida - äkki läheb haisema. Aga noh vaevalt, et see seadusemuudatus neile uudis on.

Comment

• timukasr
          Vana Tegija
          • Nov 2008
          • 1099

Gj imo, niisama passida ka mõttetu.

Comment

• tolmuahv
            Klubi Liige
            • Feb 2009
            • 2502

Pressiga kirjalikul suhtlemisel on üks põhiline reegel: Tee nende eest töö ära. Igasugused neile saadetavad üllitised peavad olema vormis, mis võimaldab copy-paste teha ja oma nime külge panna ajakirjanikul. Vastasel juhul üritab suvaline ajakirjanik teha endale poole tunniga midagi selgeks, leida skandaali ja kogu asja ka kirja saada 'müüdavalt'. Tavaliselt ta feilab. Antud teemal feilab ta peaaegu kindlasti.

Comment

• Helmps
              Grinder
              • Oct 2008
              • 828

Arnold Rüütel kannab reklaamil hasartmängukeskkonna Pokerstars logoga särki, aga ta ei ole kursis, millega Pokerstars tegeleb.

minu meelest tänases õhtulehe paberversioonis kah sama artikkel, ainult et pealkirjaks "rüütel ei teadnud et reklaamib hasartmängu"

btw, hotcocacola, see oli tõesti äärmiselt loll tegu. kui kellelegi ette sööta seda teemat, siis ehk ainult Pealtnägijale või Eesti Ekspressile. kuigi vaevalt needki suudavad mõista meie probleemi.

jääme nüüd õhtulehest ja delfist ootama üllitist, et mängusõltlased on nii sõltuvuses et on valmis uue seaduse pärast tapma

Comment

• wedoit
                Õpihimuline Mängur
                • Nov 2008
                • 458

super mõte! need kaks on ju Eestis uuriva ajakirjanduse tipptase!

Comment

• ranka
                  • Sep 2008
                  • 36444

Algselt postitas rrrr
                  Eh krt, ajakirjanik tuleb siia foorumisse, sirvib natuke ja siis publitseerib artikli, et asi on segane. Nii see asi käibki - ega ajakirjanikud pole mingid teadlased - ikka küsivad targematelt.

Võin öelda, et panin täna küsimuse EMTA-le. Nemad on järelvalveorgan. Lühidalt - millised saidid ei tohi enam eesti pinnal virvendada (nimekiri) ja kui virvendavad, mida nad siis ette võtavad. Mõtlesin küll, et kas maksab sitta torkida - äkki läheb haisema. Aga noh vaevalt, et see seadusemuudatus neile uudis on.
                  Täpselt!

Tee ise uurimus, kus proovid vastata küsmimustele:
                  - mida see seadus täpselt reguleerib ja kuidas;
                  - mis on tõenäoline tsenaarium pärast seaduse jõustumist (kas saavad pokkeritoad jätkata, kui jah siis kuidas);
                  - kas see seadus on kasulik Eesti Vabariigile või mitte?

Alustuseks võiksid postitada selle foorumisse. Infot kasutada on sul väga palju ju - alustades seadusest endast lõpetades salainfoga pokkeritubadelt (no miski paari kalli õlle eest võid isegi Andres Burgetilt täiendavat infot saada :P)

Comment

• Marek K.
                    Klubi Liige
                    • Oct 2008
                    • 1477

ma saatsin ansipile kirja ja küsisin, mis mu rakebackist saab

Comment

• wedoit
                      Õpihimuline Mängur
                      • Nov 2008
                      • 458

Algselt postitas Marek K.
                      ma saatsin ansipile kirja ja küsisin, mis mu rakebackist saab
                      pensionid ja rakeback jääb kärpimata

Comment

• Marek K.
                        Klubi Liige
                        • Oct 2008
                        • 1477

cool, 6htulehe ja delfi igasuguseid kommentaare lugedes, mis on muidugi t2iesti m6ttetu tegevus.. aga siiski, selle loogika j2rgi on meie foorumis yle tuhande tugeva hasartm2ngus6ltlase.. omg - kas riik aitab meid 6igele teele? foorumi headeris võiks olla "Eesti suurim hasartmängu foorum"

EDIT: ja rüütel on koguaeg purjus, paneb koguaeg segast. oleks vähemalt saanud respectida, kui ta oleks oma nõukogude karjääri järel oma silmaringi veits avardanud ja mitte olnud kõigega nõus, mida öeldakse. jah pokker on hasartmäng, ei mina ei tea nendest asjadest midagi, mina olen hasartmänguvastane, pooooooooooowned.

Comment

• hotcocacola
                          HTCCACLA
                          • Oct 2008
                          • 14473

klete mul ausalt öelda väga pohhui, kas teie arvates oli see hea või halb ;D
                          tra ma ei viici seda halamist ära kuulata, mõned on siin juba nii meeleheitel et plaanivad enesetappu.
                          ja kuna keegi adekvaatset vastust ei oska öelda mis saama hakkab, siis mina pöördun pressi poole.
                          vahet pole kas selleks pressiks on postimees, delfi, maaja või mõni teine asutus, kõik sama kollased.

ehk nemad oskavad midagi öelda ja uurida mõnest kohast targemat infot.
                          Kui nad ei uuri, siis oleme ikka samas kohas, ehk siin foorumis, vaatame silmadega lakke ja ootame esimest jaanuarit

Comment

• hotcocacola
                            HTCCACLA
                            • Oct 2008
                            • 14473

Algselt postitas wedoit
                            super mõte! need kaks on ju Eestis uuriva ajakirjanduse tipptase!
                            nagu ma ytlesin, saatsin nendele selle kirja, KUNA NEIL ON ENDA POKKERIRUBRIIK

POSTIMEEST VAEVALT ET SELLINE ASI KOTIX, VEEL ROHKEM EESTI EKSPRESSI VMS

Comment

• ranka
                              • Sep 2008
                              • 36444

klete mul ausalt öelda väga pohhui, kas teie arvates oli see hea või halb ;D
                              tra ma ei viici seda halamist ära kuulata, mõned on siin juba nii meeleheitel et plaanivad enesetappu.
                              ja kuna keegi adekvaatset vastust ei oska öelda mis saama hakkab, siis mina pöördun pressi poole.
                              vahet pole kas selleks pressiks on postimees, delfi, maaja või mõni teine asutus, kõik sama kollased.

ehk nemad oskavad midagi öelda ja uurida mõnest kohast targemat infot.
                              Kui nad ei uuri, siis oleme ikka samas kohas, ehk siin foorumis, vaatame silmadega lakke ja ootame esimest jaanuarit
                              Ja pressist saad kõige adekvaatsema vastuse?

Comment

• leits
                                Hundinui
                                • Apr 2009
                                • 9562

ma ei saa aru .. tüüp üritab midagi teha, teised halavad niisama siin ja siis näidatakse veel n2puga ka, et miks sa nii tegid?
                                lihtsam on see teema 1. jaanuarini kinni panna. 1 jan tuleb siis ongi selge mis tuleb ... see heietamine ei vii mitte kuhugile .... kõik ainult mõtlevad et võiks ja võiks .. coca võttis yhe reaalse sammu ette ning nyyd on veel suur häda ka selle kallal?

jeez....

Comment

Working...