UUS HASARTMÄNGUSEADUS

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: UUS HASARTMÄNGUSEADUS

Algselt postitas -andres-
    Tunnistan, et lihtsalt ei viitsi ennast koormata hetkel igasuguste mõtetega. Kõik on veel nii lahtine ja nagu näha, siis meedia paisutab seda hetkel ka konkreetselt ülesse.
    +1000000000000000000000000000000000000000000000000 00000000000000000000000000000000000000000000000000 00000000000000000000000000000000000000000000000000 000000000000000010101010010101

Comment

• Maheaatom
      Grinder
      • Oct 2008
      • 958

Igatahes on olukord Eesti mängijate jaoks pisut selginenud ning minu lihtne soovitus on mängida julgelt edasi. 01.01.2010 kell 00.00 ei kao Eestist internetipokker kohe kindlasti!

Comment

• Ghost0
        Vana Tegija
        • Oct 2008
        • 1335

Täiesti sick. Mida vittu siin toimub, riik peab ikka näkku panema? Mis kasu sellest on Eestile kui ma minema kolin ja oma raha mujal laristan. Ahvi kari selline. Ja karu...mine...

Comment

• Potsataja
          õilishing
          • Oct 2008
          • 5270

Ärgem unustagem, et meil on valimised tulemas, seetõttu ka nii aktiivne meediakajastus siin ja seal.

Comment

• daljoh
            Vana Tegija
            • Feb 2009
            • 1032

Omavalitsuste valimised ei puuduta ju seda teemat mitte kuidagi...ei tea mis nad tõmblevad!?

Comment

• dabljuu
              Õpihimuline Mängur
              • Oct 2008
              • 494

Lugedes seda teemat ja erinevaid linke meie riigiametnike arvamustega, tuli meelde, kunagi Tarmo Loodus ütles, kui ta Viljandi poistekooli dire oli ja taheti arvutiklassi kooli teha: ei ole mõtet, see internet on ajutine nähtus

Comment

• marguzz22
                Vana Tegija
                • Oct 2008
                • 1458

Ennustuskeskkonna Unibet Eesti esindaja Toomas Tamre lausus, et näeb muudatustes suurt ohtu ning see teeb ta murelikuks. „Praegu on väga raske öelda, mis edasi saab, aga ma ei suuda uskuda, et nad tõepoolest hakkavad meie interneti­lehekülge blokeerima,” rääkis Tamre ja lisas, et seda ei tohiks Euroopa Liidu seadused küll lubada. Umbes 40 riigis tegutseva Unibeti jaoks on Eesti turg Tamre sõnul kõige väiksem, mistõttu pole ka teada, milline on ettevõtte huvi siin uutes tingimustes jätkata.

IMEGE MUNNI TRA mis kuradi v**tus riigis ma elan - iga kuu maksan tuhandeid kroone makse ning ainuke mida ma ootan on et riik sekkuks mu ellu võimalikult vähe. Ühistransport on meil nagunii ******, koolihariduse eest pean ka ise maksma, ettevõtluskeskkond on ka perssse keeratud, ilmad on ****** ning palgad poole väiksemad kui teispool lahte -okei ma lepin sellega. AGA siis peab riik veel sekkuma eraisikute ellu kuna nad õhtuti pokkerit kodus mängivad, selle ära keelustama(peaaegu luues absurdsed tingimused ettevõttele). 101 pärdikule ei tohi anda seaduste tegemise pädevust. KES TÜRA on meil riigikogus - lauljad, sportlased ja muud toredad avaliku elu tegelased keda 60 IQ inimesed valida saaksid. EI laulja on nii tore ***** laulis meil veel isa pulmas, valime tema. MIKS oli sellise üllitisega vaja maha saada? Selge on see, et esimese 6 kuu jooksul midagi ei juhtu aga siis on asi ******. KUIDAS ***** KAITSEB SEE SEADUS MIND KUI MA PEAN LÄBI VPN HAKKAMA MÄNGIMA

Rahandusministeeriumi ette­võtluse ja arvestuspoliitika osakonna peaspetsialisti Sören Meiuse sõnul üritab riik siiski lähtuda heast haldustavast. Tegevus- ja korraldusloa menetlemine võib kokku kesta kuni kuus kuud ja selle aja jooksul rikkujaid trahvima ei rutata. Sealt edasi muutub olukord aga karmimaks. „Kui maksuamet avastab litsentsita tegutseva netikasiino, tehakse avaldus politseile ja alustatakse väärteomenetlust. Korduvate rikkumiste korral läheb asi kriminaalmenetlusse,” ütles Meius.

ettevõtluse spetsialist? Urood mitte spetsialist lits rsk tee endale asjad selgeks

ANYWAY küsisin hidemyass softi tegijatelt paar küsimust ning äkki huvitavad teid ka need

Hello!

My name is Jovan and i will give you answers.

Q: First of all will I be able to select the country which IP adress I would like?

Yes, you are able to select a country you wish (USA, Netherlands, Germany, UK, Sweeden and Canada)

Q: Secondly how much will the software slow down my internet connection?

It should not be any slowdowns in internet connection speed.

I am using 4mbit connection and i get full speeds over VPN.

However it can depend on your ISP and distance between our servers, as sometimes the speed is geographic.

I hope i was helpful.

Best regards,
                Jovan
                On Wed, Sep 16, 2009 at 9:37 PM, <> wrote:
                Hello. I have a couple of questions about hidemyass software. First of all will I be able to select the country which IP adress I would like? Lets say I would want to surf with an ip adress of german orign? Secondly how much will the software slow down my internet connection?

Comment

• Ahangama
                  Klubi Liige
                  • Jul 2009
                  • 615

HAHA, selge nüüd et OEG hetkel pushib oma plaane ja kellegagi osa jagada ei plaani. Siiski ei ole ühtegi märki, et PS ja Trio väga mures oleks. Aega on

Comment

• leits
                    Hundinui
                    • Apr 2009
                    • 9562

marguzzzi asi on muidugi fine .. aga okei, paneme oma aadressiks ntx läti, leedu vms ... starsis muudama aadressi ning kui nyyd stars tahab id kaarti sult vms ... vms elukoha tõendit et sa seal aadressil elad, mis me siis peale hakkame :) selge see, et eesti panka ju raha v2ga enam v2lja ei kanna? vanad had Moneybookersi jamad hakkavad? Või lätti konto?

Comment

• Potsataja
                      õilishing
                      • Oct 2008
                      • 5270

leits, take its easy. Samas tunnistas Meius, et näiteks krediitkaardi või e-rahaga tehingutele, kui Eesti pangas pole kontot avatud, maksuameti hammas ei hakka. Starsis ei ole sul midagi muuta vaja, paned õiged andmed. Juhul, kui ISP kaudu hakatakse esialgu tõesti adresid blokkima, tuleb VPN-i mõnda aega kasutada, kuni vastav kohtuotsus jõustub, mis keelab igasugu adrede blokkimise.

Comment

• leits
                        Hundinui
                        • Apr 2009
                        • 9562

Algselt postitas Imric
                        leits, take its easy. Samas tunnistas Meius, et näiteks krediitkaardi või e-rahaga tehingutele, kui Eesti pangas pole kontot avatud, maksuameti hammas ei hakka. Starsis ei ole sul midagi muuta vaja, paned õiged andmed. Juhul, kui ISP kaudu hakatakse esialgu tõesti adresid blokkima, tuleb VPN-i mõnda aega kasutada, kuni vastav kohtuotsus jõustub, mis keelab igasugu adrede blokkimise.
                        Okei toome musta stsenaariumi ... ütleme tõsti, et bännitakse meile ligipääs starsil jms kolmandatele tubadele. mängin läbi vpn'i ning stars näeb ka et ma m2ngin ntx leedust vms ... kuid kui ma hakkan väljamakset nüüd oma eesti kontole tegema (kuhu ma pidevalt olen starsist kandnud), mis siis saab? maksu ja tolliametil pole vist v2ga midagi teha? Raha uleb kuskilt Irish cheque .... jamalt .. Hui nad ju teava et see stars on? Mind huvitabki see rahade liigutamine kõige mustema stsenaariumi juures .. et peame läbi vpn'de jms mängima ..

Kammisin küll seda teemat, kuid sellele vastust ei leidnud ;S

Comment

• tolmuahv
                          Klubi Liige
                          • Feb 2009
                          • 2502

Algselt postitas leits
                          Okei toome musta stsenaariumi ... ütleme tõsti, et bännitakse meile ligipääs starsil jms kolmandatele tubadele. mängin läbi vpn'i ning stars näeb ka et ma m2ngin ntx leedust vms ... kuid kui ma hakkan väljamakset nüüd oma eesti kontole tegema (kuhu ma pidevalt olen starsist kandnud), mis siis saab? maksu ja tolliametil pole vist v2ga midagi teha? Raha uleb kuskilt Irish cheque .... jamalt .. Hui nad ju teava et see stars on? Mind huvitabki see rahade liigutamine kõige mustema stsenaariumi juures .. et peame läbi vpn'de jms mängima ..

Kammisin küll seda teemat, kuid sellele vastust ei leidnud ;S
                          Kui asi tõsine on, siis on alati võimalik käia korra Riias ja seal endale pangakonto avada ja kaart võtta. See on väga lihtne korraldada ja toimib. Poes saad maksta ja cashi saad Eesti ATM-st võtta (küll teenustasuga) ka Läti Swedi kaardiga. Saad ka Eesti kontole kanda raha. Pole vajadust riskida sellega, et mõni ametnik hammustab katki, mis PSi cashouti puhul intermediary on ja sulle jamasid hakkab põhjustama. Eriti seetõttu, et kui nad selle teada saavad, on väga lihtne teha pankadele masspäringuid ja ühe korraldusega blokeerida kõik sellised maksed/kontod vms.

Comment

• rrrr
                            Grinder
                            • Nov 2008
                            • 904

Jah, kõige mustem stsenaarium on oma IP maskeerimine EV käpa all oleva Elioni eest. Huvitav kas ametnikest ajuhiiglased saadavad ka trahvinõude ameerikamaa ettevõtjale, et makske ära te rikkusite meie banaanivabariigi seadusi? :D Mina ei tee cashouti enne kui pokkerituba mind selleks ise sunnib. Ja VPNi muretsen alles siis kui soft enam ei connecti. Rahasid liigutan nagunii MB või Netelleri kaudu. Seniks harjutan NL50s ellujäämist.

Comment

• leits
                              Hundinui
                              • Apr 2009
                              • 9562

Algselt postitas tolmuahv
                              Kui asi tõsine on, siis on alati võimalik käia korra Riias ja seal endale pangakonto avada ja kaart võtta. See on väga lihtne korraldada ja toimib. Poes saad maksta ja cashi saad Eesti ATM-st võtta (küll teenustasuga) ka Läti Swedi kaardiga. Saad ka Eesti kontole kanda raha. Pole vajadust riskida sellega, et mõni ametnik hammustab katki, mis PSi cashouti puhul intermediary on ja sulle jamasid hakkab põhjustama. Eriti seetõttu, et kui nad selle teada saavad, on väga lihtne teha pankadele masspäringuid ja ühe korraldusega blokeerida kõik sellised maksed/kontod vms.

on selle pangakonto avamine nii lihtne? Sooms ei saa avada kontot ilma isikukoodta .. st sul peab selle riigi isikukood olema. Eesti id kaart neile ei sobi ..

Lätis viskan oma id kaardi ette ja ütlen et soovin swedi konto avada and thats it?

Comment

• daljoh
                                Vana Tegija
                                • Feb 2009
                                • 1032

Moneybookersis on ju selline varjant ka....
                                ma eeldan et teil kõigil mingid elukaaslased, sugulased, pered ja asjad on olemas eks. Las teevad endale MB konto. Kannate FT'st, PS vms kohast enda MB kontole ja sealt edasi siis sugulase jne MB kontole raha, tema kannab endale panka ja sealt edasi teile.
                                Seda muidugi ainult siis kui riik miski imeläbi peaks hakkama ka piirama kandeid nendele kontodele MBs kust saab teha kandeid hasartmängudesse. Aga ma arvan et seda never ever ei juhtu.

Krt kui segane tekst tuli aga loodan et saite pointile pihta.

Comment

Working...