Microob Nozzu päevaraamat [NL10 FR]

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • HerrJanks
    Pokkerihai
    • Jul 2011
    • 3769

Re: Microob Nozzu päevaraamat [NL10 FR]

Mõned asjad mis silma hakkavad

*late pos. kui range on natuke laiem, siis üldse ei barrelda ja turni betid liiga harva
    *3bet% võiks olla suurem/või siis pos. erinev, early pos. 3bet%, põhimõtteliselt utg vastu siis ei tohiks küll samas suurusjärgus olla kui hilisemas positsioonis
    *flopil tundud overagressive/turnil vist ok ja riveril väga arg(kaotad palju valuet kõige tähtsamal tänaval)
    *W$WSF tundub kuidagi madal kui su üldised statid nii tightid on/ära anna nii kergelt alla
    *4bet range on olematu/võiks laiem olla + mõned bluffid ka ikka sees loosemate regularide vastu

need küll on ainult statid ja ma ei näe siit tegelikku situatsiooni nii täpselt aga mõned mõtted ikka
    keegi targem võib kinnitada/ümber lükata, väga kiiruga vaatasin ja kritseldasin kuna endal hakkab just sess

Comment

• Nozzu
      Vana Tegija
      • Oct 2008
      • 1140

No igatahes suurimad tänud sulle Janks, et viitsid vaadataa ja kommenteerida. See 3bet on mul sellepärast ilmselt igal positsioonil sama, et ma 3betin ainult mingite kindlate kätega, sõltumata positsioonist - LEAK
      EDIT: krt. ma ajasin praegu 3beti ja 4beti segamini. Aga ikkagi... :)

Riveril olen jube arg jah - täna valminud videoski saab seda korduvalt ja korduvalt näha - LEAK

Liiga kergelt annan alla jah. Täna oli vähemalt üks käsi, kus ma oleks tahtnud alla anada aga võtsin end kokku ja pidasin lõpuni vastu ning mul oligi parim käsi.
      Last edited by Nozzu; 08.04.13, 22:17.

Comment

• p0l1
        Grinder
        • Jan 2011
        • 581

Algselt postitas Nozzu Vaata postitust

Praegu renderdab, eks vaatab, kuhu ma ta homme üles saan upitada.
        Dropbox, kui on üle 100 mb fail. Siit foorumist on ka läbi käinud, uuri (google) otsingust.

Comment

• Nozzu
          Vana Tegija
          • Oct 2008
          • 1140

Algselt postitas p0l1 Vaata postitust
          Dropbox, kui on üle 100 mb fail. Siit foorumist on ka läbi käinud, uuri (google) otsingust.
          Jap, ise mõtlesin kah dropboxi lükata. See mul täitsa olemas ja kasutan usinalt.

Comment

• vilistaja
            Jube Noob
            • Nov 2009
            • 148

Nozzu ma mäletan nagu, et sa kunagi postitasid Pokerstradegy.comi starting hand charti siia. Oled sa seal kasutaja ka?

Comment

• Nozzu
              Vana Tegija
              • Oct 2008
              • 1140

Algselt postitas vilistaja Vaata postitust
              Nozzu ma mäletan nagu, et sa kunagi postitasid Pokerstradegy.comi starting hand charti siia. Oled sa seal kasutaja ka?
              Seda charti küll enam ei kasuta aga pokerstrategys olen endiselt kasutaja.

Comment

• Konso
                Grinder
                • Nov 2009
                • 936

Ootame suure huviga videot.

Comment

• Nozzu
                  Vana Tegija
                  • Oct 2008
                  • 1140

Algselt postitas Konso Vaata postitust
                  Ootame suure huviga videot.
                  Njaah, lootsin hommikul enne tööle suundumist uploadima panna aga paraku polnud massin renderdamisega veel lõpuni saanud. Kui kodust lahkusin, oli 93% tehtud. Jäi tiksuma.

Comment

• vilistaja
                    Jube Noob
                    • Nov 2009
                    • 148

Kui sa pokerstrategys kasutaja oled, siis soovitaks omalt poolt vaadata Pleno1 coachingut, videosid (neid vähe) ja coachingu salvestusi kui mahti on. Tema küll muidu NL400+ 6max reg nagu aru saanud ja õpetab ainult 6max mänge, aga jube hästi seletab kuidas rangeides mõelda ning mulle ka FR suureks kasuks olnud, sest mulle tundub selle kohapealt FR lihtsam kuna rangeid kitsamad. Veel räägib just hästi positsiooni olulisusest ja kuidas seda enda hüvanguks ära kasutada. Lisaks sellele on tal ka veel entertainment value ning päris hull vaadata, kuidas NL25-s kõik elusalt ära sööb.

Comment

• Nozzu
                      Vana Tegija
                      • Oct 2008
                      • 1140

Thanks. Aga kuna ma alles silver levelil, siis saan Plenolt vaadata ainult freebiesid. Aga tundub, et video "You can´t win if you fold" on täpselt see, mis mul vaja :)

Comment

• Rage
                        Klubi Liige
                        • Nov 2008
                        • 6853

soovitaks vaadata mõnda videot riveri kohta.. mind kunagi see aitas.. põmst panustad ainult kas hea käega või nõrga käega.. seal hästi seletab ära miks keskmsie käega järgi checkida või callida vms..

Comment

• Nozzu
                          Vana Tegija
                          • Oct 2008
                          • 1140

Algselt postitas Rage Vaata postitust
                          soovitaks vaadata mõnda videot riveri kohta.. mind kunagi see aitas.. põmst panustad ainult kas hea käega või nõrga käega.. seal hästi seletab ära miks keskmsie käega järgi checkida või callida vms..

Jap, lugesin pokerstrategyst täna riveri kohta. Seal ütles umbes sama asja: you should bluff with a weak hand, try to get to the showdown with a made hand, play for value with a strong made hand. Only consider folding when you have a very weak hand.

Comment

• Nozzu
                            Vana Tegija
                            • Oct 2008
                            • 1140

Aga nüüd, mu sõbrad ja kaasfoorumlased,(trummide põrin ja fanfaaride huiked) nüüd siis on lõpuks mu videosessioon allatiritav.

Ärev hetk minu jaoks. Pea sama ärev, kui 2007. aastal bakatööd kaitstes. Toona oli komisjonis vist viis inimest ja auditooriumis paarkümmend kuulajat. Nüüd aga...igatahes olen tänulik kõigile kes seda vaadates ja tagasisidet andes raatsivad kulutada tunnikese oma elust.

Mõned selgitused kah:

Salvestatud siis Pokerstars.ee toas. Formaadiks NL10 FR. "Rec" nuppu vajutasin kui kõik kuus lauda olid selectitud.

Punasega on märgitud tight mängijad.
                            Rohelisega kehvad mängijad.
                            Sinisega head/mõistlikud mängijad.
                            Oranziga aga sellised, keda võimaluse korral väldin.

HUDi statid:
                            Nimi/käte arv
                            .........................
                            VPIP/PFR/Flop CB/Fold to Flop CB
                            ...........................................
                            Limp fold/Agg factor/3-Bet/Fold to 3-Bet

Head vaatamist ja kaasa elamist:

Tänan tähelepanu eest :)

NB: Tõmmake kindlasti video alla, mitte ärga vaadake browseris, seal on kvaliteet kohutav.
                            Last edited by Nozzu; 09.04.13, 20:29.

Comment

• Konso
                              Grinder
                              • Nov 2009
                              • 936

Panin laadima, otsin õlled, lõikan suitsetatud seakooti kõrvale ja hakkan kohe vaatama. Ehk jõuab enne jalgpalli.
                              Lisa statsidesse kindlasti käte arv, hea kohe lennult vaadata, kas on korralik sample.

Comment

• Nozzu
                                Vana Tegija
                                • Oct 2008
                                • 1140

Algselt postitas Konso Vaata postitust
                                Panin laadima, otsin õlled, lõikan suitsetatud seakooti kõrvale ja hakkan kohe vaatama. Ehk jõuab enne jalgpalli.
                                Lisa statsidesse kindlasti käte arv, hea kohe lennult vaadata, kas on korralik sample.
                                Haah, väga mõnusad ettevalmistused :) (Y) Käte arv on mul tegelt koguaeg stattides olnud. Eelmine kord unustasin märkimata.

Comment

Working...