Microob Nozzu päevaraamat [NL10 FR]

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • donkament
    Pokkerihai
    • Apr 2009
    • 1945

Re: Microob Nozzu päevaraamat [NL10 FR]

as bluff on selle tüübi co range vastu 27o ka +ev 3bet, aga praegu kuna me ei tea, mida ta oma selle rangega teeb, mis 3betile ei foldi, siis me 3betime AQ-ga HU IP , et 3bet/foldida (suht halb stsenaarium imo), selle asemel et kõik KQ ja AJ jne std co range sees hoida, mida "coolerdada" post, equityga floatida jne.

Comment

• Konso
      Grinder
      • Nov 2009
      • 936

Algselt postitas kardaanirist Vaata postitust
      fold to 3bet 50% küll palju ei ole. full ringis selline 75-80 on keskmine. 85+ on palju. samas olenevalt vastasest 3betiks seda kätt ise ka (aga kindlasti mitte kui vastase reaalne fold to 3bet on 50%. kuna sul sample väike, siis ilmselt statsid ikkagi moonutatud. kui suurema sample peale reaalselt foldibki 50%, siis see käsi läheb kiirelt mucki).

teine käsi flat on parem. kui vastane foldib 80%, siis ta jätkab sinu 3betile seal väga tugeva rangega, sest ta on ka OOP. kui 3betid siin AQ, siis paned lihtsalt vastase jätkama paremate kätega ja sisuliselt pöörad nii hea käe blufiks.
      fold to 3bet 50% on ikka vähe FR. Enamustel vähegi soliidsematel mängijatel jääb see % 60 algusesse. Räägime kuni NL50ni.

Teises käes mina ka 3betin, kuna postlfop ei tunne ennast väga kindlalt ning ei taha oma elu keeruliseks teha.

Comment

• SANGPOMM
        Õpihimuline Mängur
        • Mar 2010
        • 479

nozzu, pane endale fold to 3beti juurde veel fold to 3bet BTN. osadel see 3beti fold erineb päris suuresti, eriti regularidest varastest.

Comment

• Kotkas1000
          Pokkerihai
          • Nov 2009
          • 2305

AQ käsi ma olen 100% donkamendiga ühel meelel. Ei 3beti seal kunagi vastast IP, kelle fold to 3bet on 60+%. See ei ole imo käsi, mida seal blufiks keerata. Küll aga paneks A2o-ATo 3beti ja igasuguse muu kõntsaga ka, millel on blokkerid.

Comment

• donkament
            Pokkerihai
            • Apr 2009
            • 1945

[QUOTE=Konso;521025soliidsematel mängijatel jääb see % 60 algusesse. Räägime kuni NL50ni.
            [/QUOTE]

microstakes must be fking agro, kui nl100-nl200 suurimatel võitjatel on see kõrgem kuigi seal 3betitakse rohkem.

Comment

• Nozzu
              Vana Tegija
              • Oct 2008
              • 1140

Aprill läks allavett. Ja siis jälle üles. Ja jälle alla (Sain kuu lõpus rekordilise -16 eurose miinuspäeva). Siuke hulpiv olek. Nagu kogu mu NL10.
              Aga pole hullu, olen endale korduvalt tõestanud, et suudan langusest üles tõusta ja väikesed tagasilöögid mind enam väga muretsema ei pane. (Tänagi sai keskmisest suurem tulum kokku kraabitud).

Ja tegelikult toimus tänu Konsole aprillis korralik kvalitatiivne hüpe. Täpselt ei mäleta aga ta vist goachis mind kusagil graafiku madalaimas punktis. Ja tulemus on näha. Stealin, kaitsen blinde ja 3betin rohkem ning avan laiemalt. Et aga sampl on väike, siis stattides see veel väga välja ei paista.

Comment

• Konso
                Grinder
                • Nov 2009
                • 936

gg, proovi kaskaadis kah mängida, äkki saad mõne laua juurde võtta. Keskmise pokkeripro jaoks on see 7k käsi max kahe päeva töö.

Comment

• Nozzu
                  Vana Tegija
                  • Oct 2008
                  • 1140

Algselt postitas Konso Vaata postitust
                  gg, proovi kaskaadis kah mängida, äkki saad mõne laua juurde võtta. Keskmise pokkeripro jaoks on see 7k käsi max kahe päeva töö.
                  :) Tuleb tõepoolest tunnistada, et kui ma muu, sinu poolt õpetatu, olen proovinud kasutusele võtta, siis kaskaadi pole veel proovinud. Tundub ikka parask karsussell ja kaleidoskoop olevat. Ent kindlasti harjumise ja harjutamise asi. Eks ma pean proovima - äkki nii, et lähen korra NL5-te tagasi või miks mitte koguni NL-2te ja mängin tunnikese, et ära harjuda.
                  Samas, mul mahuks ekraanile ka tiles üheksa lauda kindlasti aga tõenäoliselt ka 12, mis peaks olema piisav.

Comment

• Konso
                    Grinder
                    • Nov 2009
                    • 936

nojah, nanoko mängis ju kah 24 lauda cashi tiles aga mul läheb juba üle 6 päris keeruliseks, samas kaskaadis lasen 15 laua ringis. Eks ta ole jah harjutamise asi, mine NL2, võta 6 lauda ja pressi klaveri peal ctrl+0. Kui hakkma saad, siis lisa laudu juurde. Peaasi, et endal mugav ja volüüm tõuseks. Võin sulle näiteks tuua, et NL10 mul parim päev oli kusagil 15 BI up, eks see halvim päev jääb kah sinna kanti. Sul variatsioon hakkab mindsetti mõjutama lihtsalt kui sa nii vähe mängid.

Comment

• Nozzu
                      Vana Tegija
                      • Oct 2008
                      • 1140

Algselt postitas Konso Vaata postitust
                      Sul variatsioon hakkab mindsetti mõjutama lihtsalt kui sa nii vähe mängid.
                      Tõsi. Siiani on varaiatsioon mind küll säästnud, kuna olen suht NIT aga tegelikult, kuna pole vist ka võimatu 15 000 käeline downswing või BE kulgemine, võib minul oma volüümi juures sellest läbi närimine võtta paar-kolm kuud. Mis kahtlemata mõjuks mindsetile laastavalt.

Comment

• pastilaa
                        kuum poiss
                        • Apr 2009
                        • 7518

kaskaadis mängimisele ise eelistan stackis mängimist (mis minu meelest on ka parem, kui tiles mängimine). stackist siis tooks ninja hotkeydega huvipakkuvate kätega lauad välja (ja lauad, mis kinnipaneku ootel) ja viiks tagasi kui vaja lihtsalt. sedasi on alati ülevaade ka timing tellide jms kohta + fookus seal, kus vaja. ega ole ekraan ülearuselt kirju ja kael kange (tile) ja ei pea taga ajama põnevaid kohti nagu hull (cascade).

Comment

• Konso
                          Grinder
                          • Nov 2009
                          • 936

jah, eks ta harjutamise asi on, ise viskan kah lauad välja, kuna teine monitor on olemas. Kunagi kui proovisin erinevaid variante, siis stackis tuli ette misclikke aga ei kasuta ninjat kah võibolla selle pärast.
                          Last edited by Konso; 02.05.13, 09:11.

Comment

• HerrJanks
                            Pokkerihai
                            • Jul 2011
                            • 3769

Endale isiklikult stack üldse ei meeldi. Miljon asja jääb märkamatta. Oluline pole ainult see kui sulle kaardid kätte jagatakse.
                            (Pole mõtet ka võtta rohkem laudu kui sa jälgida suudad ja otsust ainult käe tugevusel baasil teha)

Aga see aind minu arvamus.

Probably mingid pro'd lasevad 24-table stackis ja teevad raha.

Comment

• pikk28
                              Klubi Liige
                              • Oct 2008
                              • 6695

Algselt postitas pastilaa Vaata postitust
                              kaskaadis mängimisele ise eelistan stackis mängimist (mis minu meelest on ka parem, kui tiles mängimine). stackist siis tooks ninja hotkeydega huvipakkuvate kätega lauad välja (ja lauad, mis kinnipaneku ootel) ja viiks tagasi kui vaja lihtsalt. sedasi on alati ülevaade ka timing tellide jms kohta + fookus seal, kus vaja. ega ole ekraan ülearuselt kirju ja kael kange (tile) ja ei pea taga ajama põnevaid kohti nagu hull (cascade).
                              nõrk oled. Suure moluga ei pea midagi taga ajama cascades. Vasakul jooksevad mul cascades lauad ja paremale toon lauad kus action käib. ez.
                              aga eks igaüks ettb nii nagu endale mugav. Olen mänginud nii tiles, stackis kui cascades :)

Comment

• Nozzu
                                Vana Tegija
                                • Oct 2008
                                • 1140

Nädalalõpus jäid pokkerilauad minust puutumata. See-eest sai SBK edukalt lõpetatud. Kikepera rappa, lõpurännaku baaslaagrisse jõudes, teatati, et mina olen laagri vanem. Täielik üllatus. Selleks puudus mul nii ambitsioon, kogemus kui teadmised. Aga käsku tuleb täita.
                                Mul pole kunagi alluvaid olnud ja nüüd järsku oli 30 noort agarat kaitseliitlast minu kamandada. Sisuliselt tähendas see amet muidugi instruktorite ja muude võllide hääletoru olemist. Kui vaja. Enamasti said nad ilma minuta hakkama.

Tegelikult tegin natuke isetegevust kah ja andsin omal käel suuniseid. Algul veits häbelikult ja ebalevalt aga nähes, et mulle tõsti kuuletutakse, kasvas ka enesekindlus.

Ent laagrivanema ametis olemisega minud ülessanded ei piirdunud. Meid jagati kolme jakku ning ming määrati ka ühe jao ülemaks. Nende kaheksa võitlejaga pidin juba ise hakkama saama. Organiseerima peldiku ehitamise, telgi püstitamise, tulevalve ja muu seesuguse.
                                Et mu jagu oli super tubli, siis sujus kõik heasti. Koguni nii heasti, et saime teisest kahest jao telgi tund kiiremini üles ja maskeeritud. Suurim tunnustus mulle oli aga see, et kui ma siis oma jaoga läksin 3. jaole appi telki püstitama ja tahtsin oma võitlejad kolmanda jao ülema käsutusse anda, palusid mu võitlejad, et ikka mina neile käske jagaks. Liigutav.

Pärast rännaku lõppu aga sain kursuse läbiviija käest nelja silma all teada, miks just mind laagrivanemaks ja jaoülemaks pandi. Nimelt oli see viimane test minu hindamiseks. Läbi kursuse olid erinevad instruktorid meid meie teadmata ka selle pilguga jälginud, et välja selgitada kursuse parim, noh, mitte ainult hinnete vaid ka suhtumise ja muu taolise poolest.
                                Ja mina see olengi - SBK 2013 priimus:)

HOOAH!

Comment

Working...