KristjanLaas NL/PLO 100-200 HU and MTTs

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • KristjanLaas
    Pokkeritark
    • Oct 2009
    • 6450

Re: KristjanLaas NL/PLO 100-200 HU and MTTs

midagi andu jooksu sarnast toimub...

tahaks et tunnistajaid oleks ja nähtaks, et ainult mina pean kogu aeg taluma selliseid asju, et 10min jooksul 10x 80-20 seisus kaotan.

gross.
    Last edited by KristjanLaas; 23.12.11, 23:15.

Comment

• KristjanLaas
      Pokkeritark
      • Oct 2009
      • 6450

Oleks kurat korralik profit see kuu, siis ei viitsiks isegi natuke tiltida selle pärast.

Aga ei ole.

Comment

• KristjanLaas
        Pokkeritark
        • Oct 2009
        • 6450

Lahe üllatus swedbank poolt pühade ajal.

Dl;dr, aga worth it. Palun lugege.

Eile läksime elukaaslasega Rootsis maha, et seal enda pühadeostud ära sooritada. Vaatasime asjad valmis ja asusime kassasse, et ära tasuda asjade eest ja aparaat lükkab tagasi. Me seletame, et peab olema mingi eksitus, et proovige palun uuesti. Ja taaskord lükkab tagasi.
        Meil on see swedbanki student kaart ja ei tohiks olla probleeme sellega välismaal maksmisega. Läheme vaatamata sellele pangaautomaadi juurde, et äkki on siis masinaga mingi jama ja võtame välja lihtsalt raha. Läheme pangaautomaati ja proovime välja võtta 1000SEKi. Saame vastuse Rootsi keeles, mille palusime kohalikul tõlkida ja ta ütles "bank does not approve of your transaction" vms.
        Selleks hetkeks on juba väga imelik olukord ja helistame swedbanki, et välja uurida milles probleem. Sealt vastatakse, et visa-ga on mingi probleem ja 30min jooksul asi lahendatakse. Ootame mingi aja ära ja lõpuks proovime uuesti kaardiga maksta poes nende ostude eest, mis algselt plaanis oli ja taaskord lükkab ta kaardi tagasi. Selle peale anname alla ja mõtleme, et vahet ei ole, vast jõuame siis Eestis homme kiirelt mingid asjad ära osta.

Täna hommikul eestis vaatame kontojäki, et näha kas ülekanne MB-st on kohale jõudnud ja mida me avastame? Kõik need 3x, mis me proovisime eile tasuda on meie kaardilt raha maha arvestatud. Lisaks on kaardilt maha arvestatud see 1000SEKi, mis proovisime automaadist välja võtta. WTF!?!

Helistame snap swedbanki ja sealt vastatakse sellise häälega nagu meie oleksime süüdi, et enne 27 detsembrit nad ei hakka uurimagi seda asja ja kui me 27 detsember kontorisse tuleme, siis võib-olla nad uurivad asja ja võib-olla saavad tühistada broneeringud. Fakk, see ei saa olla ju normaalne olukord? Kui mu MB ülekanne poleks üle tulnud oleks jäänud kõik pühadeasjad ostmata, sest see raha mis maha võeti ei olnud üldse väike. Lisaks ostsime metroopiletid linna, mis läksid nende süül täiesti raisku pluss pidime rootsist helistama swedbanki ja nüüd peame meie 10x kuskil ringi tormama, nagu meie oleks midagi valesti teinud?

Keegi oskab soovitada või linkida seda postitust kellelegi, kes oskab öelda mida ma ette peaks võtma? Seriously võsareporter lol? Ehk siis jookseme ja helistame nagu lollid ja nemad vaatavad, et võibolla siis annavad meile selle lihtsalt lambist võetud raha tagasi või ongi nii, et pean ootama 27 detsembrini ja siis kõrvad lontis mööda kontoreid jooksma ja lõpuks tänama neid, et nad almost jõulud ära rikkusid ja hea kui üldse raha tagasi saan?

edit: selle checki, mis näitab, et 1000SEK ei õnnestunud välja võtta leidsin üles isegi taskupõhjast. Seegi hea?
        Last edited by KristjanLaas; 24.12.11, 13:22.

Comment

• JohannesJ
          Grinder
          • Jun 2010
          • 684

Tõesti very sick olukord.
          võsareporter oleks hea lahendus kui telesse ei karda sattuda:D
          Peaksid ühendust saama selle rootsi poega et nad tõestaks et te sealt kaupa ei saanud samuti saab ju sealt automaadi juurest kuidagi äkki videolõigu sellest et te ka sealt raha ei saanud. No väga suur sebimine muidugi see igaljuhul.
          EDU!

Comment

• alaska
            forever
            • Oct 2008
            • 6599

Eile oli prismas pikalt kaardimaksed maas, minuarust toimus sama asi ka eelmisel aastal. Hull tarbimine käib ju jõulude ajal, ime kah et tehnika üles ütleb. Võsareporterisse minna sellise probleemiga on küll naljakas, samahästi võid minna Pokerstarsi lagi pärast, kui see rekordüritus oli.

Comment

• KristjanLaas
              Pokkeritark
              • Oct 2009
              • 6450

Algselt postitas alaska Vaata postitust
              Eile oli prismas pikalt kaardimaksed maas, minuarust toimus sama asi ka eelmisel aastal. Hull tarbimine käib ju jõulude ajal, ime kah et tehnika üles ütleb. Võsareporterisse minna sellise probleemiga on küll naljakas, samahästi võid minna Pokerstarsi lagi pärast, kui see rekordüritus oli.
              you do realize, et nad võtsid mult maha väga suure summa kaardilt?
              Võsareporter oli nali, aga hetkel pole isegi kindel, et ma selle tagasi saan.

Asi pole selles, et maksta ei saanud, vaid selles, et mult võeti kaardilt ära päris suur summa ilma põhjuseta. Sinu võrdluses jah, ma teeks sellest probleemi kui mu starsi kontolt kaoks ära suur summa raha ilma mingi põhjuseta ega selgituseta. Sa ei teeks? Lagiga võrrelda on tarded.

Comment

• nikitheone
                Mr. Puujalg
                • Aug 2009
                • 6446

eile ei saanud ma ka kaardiga maksta kristiines ja sõber ka mitte. õnneks pole maha läinud :P
                &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• numnuts
                  Grinder
                  • Dec 2010
                  • 846

See ei tohiks nüüd nii mustvalge ka olla. On olnud mitmeid täpselt sellised juhuseid endal. Maksa pole kauba ees saanud, kaupa ei saanud, aga raha läinud. Viimati oli selline asi Rimis. Mitu korda proovisin kaardiga ja ei läinud läbi. Koju jõudes vaatasin, et raha on ikkagi maha läinud. Läksin tagasi kutsusin poe manageri välja. Viimane ütles, et pole mingit jälge sellest, et ma oleks maksnud midagi vms. Aga ütles, et selliseid asju juhtub ja kuskile pankadevahelises liikluses läheb raha teisele teele vms. Ütles et 24-48h jooksul peaks raha olema tagasi kaardil, kui mitte (mis on vähetõenäoline) siis peaksin tegema väljavõtte ja uuesti minema nende jutule.
                  Mahaläinud raha oli 30h hiljem olemas.

Point selles, et sul jäänud jälg sellest maha, ja igalpool olemas kaamerad ja overall sa sellest rahast kindlasti kohe ilma ei jää. Lihtsalt liigset sebimist võib tekkida.

Comment

• alaska
                    forever
                    • Oct 2008
                    • 6599

Sorry ma ei tahtnud üleolevalt kõlada, ma lihtsalt ei arvanud, et sa kardad ilma jääda sellest. Loomulikult sa saad selle ju tagasi, isegi ilma swedbanki helistamata. Sellised juhused on ju täiesti tavalised välismaal maksmisel. Või ei ole enam? See et see su lollil hetkel kuivale tõmbas, on muidugi jama.

Comment

• vennike
                      Pokkerihai
                      • Mar 2009
                      • 1958

raha saad sa kindlasti tagasi, lihtsalt aega läheb. aga big lol @ klienditeenindus. ma olen väsinud ennast seaks vihastamast kui eestis mingit asjaajamist on.

Comment

• KristjanLaas
                        Pokkeritark
                        • Oct 2009
                        • 6450

Ma ei kahtlegi, et varem või hiljem selle raha kätte saan.
                        Aga sebimine ja klienditoe suhtumine nagu mina oleks ise süüdi selles pluss see, et summa on suhteliselt suur ei mahu mulle pähe. Sellise pange võiks ikka võimalikult kiirelt ära lahendada.

Oleks ma praegu kuskil kaugemas kohas välismaal ja oleks pidanud hotelli eest maksma, siis oleks ka tänavale jäänud ja no one cares?

edit: minuga jah juhtus esimest korda selline asi ja hästi lollil ajal jah. Ehmatasin ära päris.

Comment

• harryahven
                          Pokkerihai
                          • Dec 2009
                          • 1964

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

---------------------------------------------------

Comment

• alaska
                            forever
                            • Oct 2008
                            • 6599

......................

Comment

• tolmuahv
                              Klubi Liige
                              • Feb 2009
                              • 2502

Ma soovitan kirjutada avaldus, panna kõik oma tegelikud kulud sellega seoses kirja. Soovitavalt ka metroopiletid jms sodi juurde. Panga süül on sul tekkinud põhjendatud kahju ja sa võid selle välja nõuda. Alguses peksavad kindlasti tagasi, aga maini poole sõnaga, et paned ajakirjandusse, koondad mõned nõuded ja teete koos sellest keskmise suurusega probleemi. Siis lahenevad asjad väga kiirelt.

Tavaline teller seda lahendada ei saa, aga pangas on olemas inimesed, kes sellega tegelevad. Muuhulgas invoicivad nad selle pasa Visale edasi 99% tõenäosusega.

Edit: Kui väga pissed off oled, siis pane esimese kirja CC kohe ka Tarbijakaitsesse või Finantsinspektsiooni. See viimane on veel eriti nasty shit, sest finantsasutused peavad ametlikke kliendikaebusi üsna kindla reglemendi järgi processima ja sellest FI-d teavitama.

Comment

• pokkerisheriff
                                Grinder
                                • Oct 2011
                                • 824

nõus tolmuahviga 50%. ma arvan, et kirjuta need avaldused ja asjad ja kui tunned väga pahasti ennast selle klienditeenindaja käitumise pärast, siis lase neil välja uurida kes sind teenindas (kõik telefonikõned seal salvestatakse). samas esialgu tarbijakaitset ja finantsinspektsiooni ei hakkaks segama sellesse, sest olen üle 90% kindel, et raha ikkagi tagasi saad (olen varem ka lehtedest kuskilt lugenud sarnasest jamast minu arust ja arvan et see on mingi standardjama neil seal rahvusvahelises panganduses). kahjuks läheb kindlasti palju aega sellega, aga sa ei ole ainuke kellel selliseid asju juhtunud on.

Comment

Working...