KristjanLaas NL/PLO 100-200 HU and MTTs

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • KristjanLaas
    Pokkeritark
    • Oct 2009
    • 6450

Re: KristjanLaas NL/PLO 200-400 HU

Ei tule enne oma toast välja kui pokkeritulemused paranema hakkavad.
    Mängin läbi selle dowswingi nüüd.

Comment

• vilkar
      Klubi Liige
      • Jul 2009
      • 1290

Algselt postitas KristjanLaas Vaata postitust
      Ei tule enne oma toast välja kui pokkeritulemused paranema hakkavad.
      Mängin läbi selle dowswingi nüüd.
      time out soovitaks..... muidu järgmine post jälle -25 bi

Comment

• pokkerisheriff
        Grinder
        • Oct 2011
        • 824

Algselt postitas vilkar Vaata postitust
        time out soovitaks..... muidu järgmine post jälle -25 bi
        +1

kui närvis oled (vihane), siis tavaliselt ei mängi oma parimat mängu (nimetatakse "A-game"-ks). selle asemel hakkad tegema vigu ja su mängutase langeb (nimetatakse "C-game"-ks). võta parem aeg maha, mine uita ringi ilma konkreetse sihita ja tuuluta pead. erinevalt tööinimesest on sul vabadus teha oma tööd siis kui tunned, et oled heas "vormis". ole tark ja kasuta seda vabadust siis ka nutikalt.

mina ei muretse. olen kindel, et hiljemalt 1. veebruariks on sul uus career peak ja me irvitame selle downswingi üle :)

Comment

• Poke
          Grinder
          • Mar 2010
          • 995

Algselt postitas pokkerisheriff Vaata postitust
          +1

kui närvis oled (vihane), siis tavaliselt ei mängi oma parimat mängu (nimetatakse "A-game"-ks). selle asemel hakkad tegema vigu ja su mängutase langeb (nimetatakse "C-game"-ks). võta parem aeg maha, mine uita ringi ilma konkreetse sihita ja tuuluta pead. erinevalt tööinimesest on sul vabadus teha oma tööd siis kui tunned, et oled heas "vormis". ole tark ja kasuta seda vabadust siis ka nutikalt.

mina ei muretse. olen kindel, et hiljemalt 1. veebruariks on sul uus career peak ja me irvitame selle downswingi üle :)
          :):):)

Comment

• Jäämees
            Vana Tegija
            • Jun 2011
            • 1182

Sigh the sheriff's in town

Edu Kristjan küll Sa hakkama saad, Sunday Millil esikoht ja cashi downswing tasa D:

Comment

• KristjanLaas
              Pokkeritark
              • Oct 2009
              • 6450

Kisub sinna kanti jah:(
              Liikusin limiidist alla ja hetkel PLO-d ei tee. Proovin end maailmast välja lülitada ja lihtsalt grindile keskenduda.

Comment

• Jäämees
                Vana Tegija
                • Jun 2011
                • 1182

Kus Sa kõige rohkem möllad praegu? DGBs said fishid otsa?

Comment

• widescreen
                  Grinder
                  • Dec 2010
                  • 579

Algselt postitas pokkerisheriff Vaata postitust
                  +1

õpetad PP-id nagu väikseid lapsi kes ei tea mida nad teevad :D

Comment

• timz0333
                    Pokkeritark
                    • Mar 2009
                    • 6322

Algselt postitas widescreen Vaata postitust
                    õpetad PP-id nagu väikseid lapsi kes ei tea mida nad teevad :D
                    Alguses mõtlesin sama, siis aga sain aru, et loll pole see kes teab vaid loll on see kes teab aga ei tee.

Comment

• KristjanLaas
                      Pokkeritark
                      • Oct 2009
                      • 6450

Kirjutasin eelmine kuu päris palju oma arvamusest downswingi ajal pausitada.
                      Paus ei aita mind, ma ei ole läbi põlenud, soov mängida on, lihtsalt epic downer on ja thats it. Tildi ajal obviously pean pausi tegema kui see mängu mõjutab. Runi pärast pausi aga tegema ei hakka, kuna mingit edgei see mulle küll ei anna kui tagasi tulles samamoodi mängin, pigem vastupidi kuna kaotan aega ja käsi.

Olen see kuu lihtsalt laisk olnud ja liiga vähe mänginud. See on ainus mida hetkel väga muutma pean.
                      Homme lähen pokkeriauhindade galale ka ilmselt ja hoian andule sama palju, kui mitte rohkem, pöialt kui endale:)
                      Last edited by KristjanLaas; 25.11.11, 13:48.

Comment

• rohelinekonn
                        Klubi Liige
                        • Nov 2008
                        • 3808

pokkerisheriff sa oled kuldne mees ma ütlen

Comment

• widescreen
                          Grinder
                          • Dec 2010
                          • 579

Algselt postitas timz0333 Vaata postitust
                          Alguses mõtlesin sama, siis aga sain aru, et loll pole see kes teab vaid loll on see kes teab aga ei tee.
                          jutt on loomulikult õige aga ma mõtlesin just neid lause üles ehitusi mis on liiga naljakad:D

Comment

• ranka
                            Miljon Põhjust Kodus Olla
                            • Sep 2008
                            • 36444

Algselt postitas KristjanLaas Vaata postitust
                            Kirjutasin eelmine kuu päris palju oma arvamusest downswingi ajal pausitada.
                            Paus ei aita mind, ma ei ole läbi põlenud, soov mängida on, lihtsalt epic downer on ja thats it. Tildi ajal obviously pean pausi tegema kui see mängu mõjutab. Runi pärast pausi aga tegema ei hakka, kuna mingit edgei see mulle küll ei anna kui tagasi tulles samamoodi mängin, pigem vastupidi kuna kaotan aega ja käsi.

Olen see kuu lihtsalt laisk olnud ja liiga vähe mänginud. See on ainus mida hetkel väga muutma pean.
                            Homme lähen pokkeriauhindade galale ka ilmselt ja hoian andule sama palju, kui mitte rohkem, pöialt kui endale:)
                            Haige kuidas inimesed soovitavad paska! Iga inimene on täiesti erinev. Ma ei saa puhata kui asjad sitasti lähevad, ma ei ole seda välja teeninud ja sitt jooks motiveerib grindima ja õppima. Õppimise aeg saad uusi ideid, mis omakorda tähendab seda otseselt mängus testimist. Testperioodi täpse ülevaate jaoks on vaja long runi ja long runi jaoks grindimist. Ehk mäng muutub huvitavaks ja samas on topelt mott grindida. Lõpuks kui sellest pasaaugust väljas siis võtad aja maha ja võtad omale välja teenitud puhkuse välja.

Minul töötab see niipidi. Teistel võib teistpidi töötada aga olen tähelepannud, et üks sort kui jookseb sitasti siis ei mängi ja vingub ainult ega õpi ka. Lõpuks kui jookseb hästi siis ei vingu, eriti ikka ei mängi ning loomulikult ei õpi, sest ju biidib. Need samad ongi aastaid 1NL-is ja saadavad pokerstarsi supporti kirju, et võiks lisada 0.005NL lauad, et saaks alla liikuda, kus väiksem stress.

Comment

• hotcocacola
                              HTCCACLA
                              • Oct 2008
                              • 14473

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                              Haige kuidas inimesed soovitavad paska! Iga inimene on täiesti erinev. Ma ei saa puhata kui asjad sitasti lähevad, ma ei ole seda välja teeninud ja sitt jooks motiveerib grindima ja õppima. Õppimise aeg saad uusi ideid, mis omakorda tähendab seda otseselt mängus testimist. Testperioodi täpse ülevaate jaoks on vaja long runi ja long runi jaoks grindimist. Ehk mäng muutub huvitavaks ja samas on topelt mott grindida. Lõpuks kui sellest pasaaugust väljas siis võtad aja maha ja võtad omale välja teenitud puhkuse välja.

Minul töötab see niipidi. Teistel võib teistpidi töötada aga olen tähelepannud, et üks sort kui jookseb sitasti siis ei mängi ja vingub ainult ega õpi ka. Lõpuks kui jookseb hästi siis ei vingu, eriti ikka ei mängi ning loomulikult ei õpi, sest ju biidib. Need samad ongi aastaid 1NL-is ja saadavad pokerstarsi supporti kirju, et võiks lisada 0.005NL lauad, et saaks alla liikuda, kus väiksem stress.
                              ROFL

Comment

• KristjanLaas
                                Pokkeritark
                                • Oct 2009
                                • 6450

Kahel inimesel ja minul tekkis siis tänase öö tulemusel codecciga kerge bet, et 24h jooksul läheme teele kuskile, mis on Tallinnast vähemalt 1000km kaugusel. Eemal viibimise aeg pole oluline, peame lihtsalt alustama teekonda 24h jooksul ja olema mingil hetkel vähemalt 1000km kaugusel Tallinnast. Homme kell 09.00 on deadline. Keegi oskab soovitada mingit odavat ja somewhat kiiret, aga ideaalis lõbusat viisi trippimiseks? Viimane variant on homme 07.00 bussijaamast väljuv buss (saksa linn, ei tule nimi meelde atm). Hind vist 63 euri nägu ja läheme selle peale kui midagi paremat välja ei mõtle. Kui edasi-tagasi läheks u. €500 kolme peale jääksime enam-vähem break-even betiga ja oleksime rahul. Igasugune abi on nuts.'

edit: pakkusime codeccile päris kiirelt ka meiepoolset buy outi mõistliku tingimusega, millest ta loobus, seega obv tema jaoks pole oluline meilt betiga profitit saada vaid näha meid seda ära tegemas ja entertainment value.
                                Last edited by KristjanLaas; 27.11.11, 09:29.

Comment

Working...