KristjanLaas NL/PLO 100-200 HU and MTTs

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • KristjanLaas
    Pokkeritark
    • Oct 2009
    • 6450

Re: KristjanLaas NL/PLO 200-400 HU

Jep, õnneks võtsin mahajätmise talvel ette, kui väljas istumisi vähem. Suvel läks minul ka väljas joogi kõrvale päeva peale 2-3 pakki. Kui elasin paar aastat tagasi veel Tabiveres, siis läks iga päev 1.5 pakki punast winstonit, kuna tegin oma toas ja sain iga asja peale suitsu ette panna:/
    Järgmiseks suveks loodetavasti nälg juba kadunud.

DBG pokkerit biidin veel. Tänane sess seal +€900. Olympic-Onlines olen ka plussis see kuu paar BI. Kuu on vaatamata sellele miinuses, kuna Prima võttis mu eriti ebaviisakalt vastu.

Vähemalt on hea minna magama peale õnnestunud sessi seekord.
    Last edited by KristjanLaas; 11.11.11, 02:24.

Comment

• kjmrc
      Pokkerihai
      • Aug 2009
      • 4541

Algselt postitas makz Vaata postitust
      Hah, been there done that. Kohe kui suitsust loobuda olen üritanud, tekib päris lihtsalt massive tilt. Olen keset seda tilti vahest uuesti suitsetama hakanud ja kurb aga tõsi - see aitab nii palju, et raske on sigarettidest loobuda. Mingit silmnähtavat nikotiinivajadust eriti ei ole (kätevärin, rahutus jms), lihtsalt närvilisus siis kui mängin pokkerit.
      Täpselt nii ongi, ma ei kujuta ette kui ma peaks pokkerit mängima ilma suitsetamata. :D Mu jaoks parim "rahusti" on peale mingit sitta jooksu või biitide saamist suits ette visata, 5 minutit rahulikult tõmmata ja siis laudadesse tagasi istuda :D

Comment

• rohelinekonn
        Klubi Liige
        • Nov 2008
        • 3808

ma pole mingi eelmise ndl laup suitsetanud aga nüüd siin lugesin nii palju suitsetamisest et lähen teengi ühe vahelduseks

Comment

• noname
          Purjus foorumlaste kaitseingel :P
          • Oct 2009
          • 2366

Algselt postitas KristjanLaas Vaata postitust
          Jep, õnneks võtsin mahajätmise talvel ette, kui väljas istumisi vähem. Suvel läks minul ka väljas joogi kõrvale päeva peale 2-3 pakki. Kui elasin paar aastat tagasi veel Tabiveres, siis läks iga päev 1.5 pakki punast winstonit, kuna tegin oma toas ja sain iga asja peale suitsu ette panna:/
          Järgmiseks suveks loodetavasti nälg juba kadunud.

DBG pokkerit biidin veel. Tänane sess seal +€900. Olympic-Onlines olen ka plussis see kuu paar BI. Kuu on vaatamata sellele miinuses, kuna Prima võttis mu eriti ebaviisakalt vastu.

Vähemalt on hea minna magama peale õnnestunud sessi seekord.
          toas suitsu teha on ikka räme **** -eriti veel oma toas.

IMO see inimene on ikka räme down ,kes oma toas reguraalselt suitsu tõmbab.

Comment

• KristjanLaas
            Pokkeritark
            • Oct 2009
            • 6450

Not saying I wasn´t.
            Täielik lowest point oli siis. Väljavaatetu lowlifemine..

Comment

• leits
              Hundinui
              • Apr 2009
              • 9562

kuda dbg'ga lood .. klots k2es?

Comment

• KristjanLaas
                Pokkeritark
                • Oct 2009
                • 6450

Üks asjalik post ka.

Vastane on täielik nit postflop. bet/raise - nuts. check/call - 2nd nuts/tõmme. confirmed.

On argumente turni minraise-calliks kui ma tean, et vastane teeb seda 100% ainult reaga? Kuigi raisedes annan endale juba oddsid kätte rea vastu. Pmst turni lihtsalt callida ei taha, kuna kõik mind improvevad käed killivad actioni rea vastu ja oleme OOP. Või paneme lihtsalt turni suurema raise ja get it in? Jama on see, et suurem raise hirmutaks vastase maha kõigeltpeale rea ja raisele otsa paneb ta ainult reaga. Basically võib sellise niti vastu min3betida, et ta kogu stacki sisse ei saaks ja improvedes riveri dongata, kuna vastane ei foldi enam pot oddside tõttu ja foldida kui ei improvei?

Pot Limit Omaha Hi
                iPoker
                0 Players
                Hand Conversion Powered by weaktight.com

Hero: $313.8
                Villain: $291.8

Hero is dealt J 3 3 A

Pre-Flop: ($0, 0 players)
                Villain raises to $6, hero calls $4

Flop: A 3 2 ($10, 0 players)
                hero checks, Villain bets $9, hero calls $9

Turn: 6 ($28, 0 players)
                hero checks, Villain bets $22, hero raises to $44, Villain raises to $162, hero calls $118

River: 2 ($374, 0 players)
                hero bets $136.80, Villain goes all-in $114.80

Final Pot: $604.60
                hero shows
                J 3 3 A
                Villain shows
                8 7 5 4

hero wins $604.60 (net +$292.80)

KINGCChing lost $291.80
                Last edited by KristjanLaas; 12.11.11, 11:55.

Comment

• KristjanLaas
                  Pokkeritark
                  • Oct 2009
                  • 6450

Kõik võiksid julgelt arvamust avaldada.

Comment

• KristjanLaas
                    Pokkeritark
                    • Oct 2009
                    • 6450

Haha eile mängisime uut moodi HU ka anduga.
                    Kuna meil chippe polnud, siis eemaldasime kaardipakist kahed kuni viied ja need olid siis panustamisvahendid.
                    Seega 6-A kaartidega HU, €2-2 blindidega CAP€28, kuna siis said kahed kuni viied otsa:(

Mõnus mäng, panused ei lähe liiga suureks ja üleüldse actionit mõnusalt. Biidib lihtsalt flippamist ja kivi-paber-kääre korralikult.

Comment

• Mr_Kenny
                      Vana Tegija
                      • Jun 2011
                      • 1357

Kas sa foldid blank riveri?

Comment

• alaska
                        forever
                        • Oct 2008
                        • 6599

Sellise mängija vastu tuleb ikka enamus raha suurest fold equityst, matemaatiliselt tema vastu mängides ja oma calling oddse arvutades võidad-kaotad sa suht väikse osa oma rahast.

Su turni checkraise oleks nagu bluff sellise mängija vastu.

Comment

• KristjanLaas
                          Pokkeritark
                          • Oct 2009
                          • 6450

Algselt postitas KristjanLaas Vaata postitust
                          Pm mu küsimus on selline, et kui ma tahan suuremas potis tema vastu flipata siin rea vastu, siis kas minu loogika on õige, et sellisel juhul oleks kasulikum minraise-callida ja shoveda improved river ja foldida unimproved river. teades, et suure tõenäosusega ta riveril maksaks kinni meie donkbeti saades enam kui 4/1.
                          vastasel on siin 100% rida, selles pole kunagi kahtlust.

Comment

• numnuts
                            Grinder
                            • Dec 2010
                            • 846

Alles õpin PLOd, seega nor hard feelings kui võssa panen.

Panin kirja juba erinevaid variante, aga im not sure mis oleks parim play siin. Kas selline liin nagu Sina võtsid, või lihtsalt chk/c või c/r pot? Tuleb mata appi võtta i guess.

Meie võimalused turnil
                            a) c/r
                            b) c/c

a) game theory/balance wise on c/minr bad kuna c/minr-des anname vastasele otsesed oddsid meid callida ja river perfektselt mängida. seega me ei tohiks turnil kunagi c/minr
                            b) me oleme OOP halbade implied oddsidega, prolly flushi meil kinni ei maksta kui hitime, FH hittides võime veidi valuet saada kui completedes leadime riveri väiksemapoolselt

Herol on 17 puhast outi improvemaks nutsiks villani üle, right?
                            Seega kõigeapelt leiame mis meie equtiy turnil.
                            17/44= 0.38 = 38% equityt.(?)

Palju meil on vaja equityt peale seda kui villian goes to $162
                            well, $58 on peale turni c/r meie stackist sees
                            eff stack on 291-58, seega, kui turni shipiks riskime 233 et võita 291+58

349/233= 1.5:1 =40% on vaja / ja meil on ca 35-38% ehk sisi -ev

Parem variant on c/r suuremalt c/r pot või close to pot kuna c/minr paneb meid weird spotti kus dead money on flopis vähe. Tema potsize 3b turnil tähendab et tal on seal nuts 100% ajast ja ta ei foldi shipile kunagi ja 4bshippimine on slightly losing play. Kui aga me c/pottime on rohkem dead money potis ja ta saab üle meie shippida ja meil on vähem equityt vaja (30.5%) ja saame +EV calli teha kuna meil 35-38%

thoughts?

arutelu Mr_Kenny-ga

Comment

• Mr_Kenny
                              Vana Tegija
                              • Jun 2011
                              • 1357

Yeah, c/minr on bad balance wise. C/pot or close to it and call off, ei tea ta turn barrel tendencite kohta midagi aga ta võib su callida 2p või drawga ja meil on FE-d mis on tal domineeritud, seega easy c/r normaalse sizinguga turnil.

Comment

• KristjanLaas
                                Pokkeritark
                                • Oct 2009
                                • 6450

Jep, aga sa ei arvesta minraise-callides implied oddsidega, mis on sellistes spotides, kus riveriks on raha nii palju sees sitaks suured. Teeksime minraise-callides close otsuse EV wise kui raha ei jääks veel taha. Aga mõlemale jääb veel üle $100 effective taha.

Suuremalt raisele eelistan lihtsalt calli any day of the week, kuna siis peame mängima 40-60 olukorras 150bb stackidele olles investeerinud vaid 5% stackist.

Basically endale mulle meeldib minraise-call, kuna freerollime viimase $115smth peale tehes isegi ilma implied oddsideta close to BE calli.

donkbet-call on ka variant, aga endiselt mängime riverit OOP, seega tahaks natuke rohkem raha sisse riveriks, et vastane meie improvemise korral end commited tunneks. Just sellel põhjusel tundubki mulle minraise-call hea.
                                Last edited by KristjanLaas; 12.11.11, 13:24.

Comment

Working...