Blogi: Leits - Egotrippija! [100NL FR]

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • RudiTurbo
    Klubi Liige
    • Oct 2008
    • 4167

Re: Leits - elu on lill

Mina käisin see nädal neljandat päeva järjest jõusaalis , pole vist kunagi elus päris nii järjest käinud.

Kui eile ja üleeile oli veel nati burksis tunne, siis täna juba hakkas esmaspäeval tekkinud tricepsi valu kaduma ning oi blä, kui vittus power täna oli. Tuli üle pika aja selline KÕIKVÕIMAS tunne peale, nagu 3 aastat tagasi, kui oma isiklike rekordeid ujusin!
    Muidu 5 päeva nädalas ujumine ja jõusaal vaheldumisi ikka suht pidevalt olnud, kuid jõusaalil on tulnud alati siin Taanis mõne nädalased pausid sisse vahepeal ja sellise järjepideva trenni ära rikkunud, kuid see tänane enesetunne trennis tõmbas taas motivatsiooni lakke ;D

Comment

• leits
      Hundinui
      • Apr 2009
      • 9562

Käiksin ka heameelega jõusaalis, kuid kradioloogi 101% keelamise tõttu ei või sinna minna, elu on natukene kallim siiski.

Comment

• ok2aa
        Klubi Liige
        • Oct 2008
        • 1903

best blog ever

Comment

• leits
          Hundinui
          • Apr 2009
          • 9562

Ahjaa ja jooksma minnes panid need parkmisandurid segast. 2 võimalust, kas sitased või on mõni l2bi l2ind ... änksa ... Samas 2 tykki 8st on originaalid veel .. omme vaatab üle

Comment

• -andres-
            Moderaator
            • Oct 2008
            • 4546

Algselt postitas RudiTurbo
            Mina käisin see nädal neljandat päeva järjest jõusaalis , pole vist kunagi elus päris nii järjest käinud.

Kui eile ja üleeile oli veel nati burksis tunne, siis täna juba hakkas esmaspäeval tekkinud tricepsi valu kaduma ning oi blä, kui v**tus power täna oli. Tuli üle pika aja selline KÕIKVÕIMAS tunne peale, nagu 3 aastat tagasi, kui oma isiklike rekordeid ujusin!
            Muidu 5 päeva nädalas ujumine ja jõusaal vaheldumisi ikka suht pidevalt olnud, kuid jõusaalil on tulnud alati siin Taanis mõne nädalased pausid sisse vahepeal ja sellise järjepideva trenni ära rikkunud, kuid see tänane enesetunne trennis tõmbas taas motivatsiooni lakke ;D
            Neli päeva järjest jõusaali on pigem kahjuks kui kasuks :/.

Comment

• RudiTurbo
              Klubi Liige
              • Oct 2008
              • 4167

Algselt postitas -andres-
              Neli päeva järjest jõusaali on pigem kahjuks kui kasuks :/.
              Ma tean, et päris regulaarselt käies on parem ikka pausidega, sedasi pidevalt kuust kuusse küll ei käiks.
              Aga mul on vaja Taanis veel 3 kuud jõusaali eest maxta, kuid Eestisse jõuan juba järgmise nädala alguses, seega ma lihtsalt käin ja kulutan nende kange täie raha eest praegu, et mul parem olla oleks ;D

Comment

• bravesirrobin
                Räme Fish
                • Dec 2008
                • 20

Algselt postitas RudiTurbo
                Ma tean, et päris regulaarselt käies on parem ikka pausidega, sedasi pidevalt kuust kuusse küll ei käiks.
                Aga mul on vaja Taanis veel 3 kuud jõusaali eest maxta, kuid Eestisse jõuan juba järgmise nädala alguses, seega ma lihtsalt käin ja kulutan nende kange täie raha eest praegu, et mul parem olla oleks ;D
                Jõusaalis ei "käida", vaid jõusaalis tehakse väga kindla kava järgi trenni. 4 päeva järjest saalis pumbata on mõttetus, isegi elukutselised kulturistid ei tee nii. Treenida tuleb tervet keha, mitte ainult rinda ja biitsepsit. Pole mõtet rääkida sellest palju sa rinnalt surud, kui jätad mainimata paljuga sa kükid, mis lisaraskusega sa lõuga tõmbad, rööbaspuudel surud jne jne. Mõttekas on trennipäevad jagada lihasgruppide kaupa, näiteks ühel päeval rind, triits ja õla esiosa, teisel päeval selg, biits ja õla tagaosa, kolmandal jalg ja kõht. Selliselt võiks trenni teha ntx ülepäeviti või isegi 2 päevaste vahedega. Ja kõige tähtsam on asja juures toitumine. Vale toitumise korral pole vahet kui hästi su treeningud on organiseeritud ja läbi viidud..lihas ei kasva ja keha ei taastu.

Comment

• alaska
                  forever
                  • Oct 2008
                  • 6599

Mina vahtisin küll jõusaalis põhiliselt naisi ja telekat, tegin rinda ja biitsepsit kordamööda, täitsa tore oli. Vahel isegi 5 päeva järjest ja kulturistide toitumissoovitused tuleks põlema panna enivei, kasvatavad ainult diabeetikuid niimoodi.

Jooksmise kohapealt on rankal õigus, kui luuvalu moodi valu jalgades tekib, tõmba kohe tagasi. 2 korda nädalas on ok.

Comment

• leits
                    Hundinui
                    • Apr 2009
                    • 9562

Olen oma mänguga täna üli rahul .. suudan pingevabalt lasta 24table nl25 .. aga krt saan +2bi, siis0'i uuesti +2bi, again 0.

Leidisn huge vea endal .. 3bt call oliu 30%+

A noh lõpuks peavad mu riverid vastu ka ja tõmban +4bi ära

11/8/3.5 nity olen .)

äge 3bet flop ATT flop . .riase nupud call KTo obv vastas tra kui haige.. tra terve p2ev ongi yks suur 3auter

Comment

• leits
                      Hundinui
                      • Apr 2009
                      • 9562

Nonii 300 k2tt veel siis sess l2bi. Palju oli t2na overpair vs overpair olukordi donkide vastu. sinna sai palju raha bustitud .. hetkel +2bi eks n2is palju sessi lõpuks j22b

nende slowplayde peale l2ks ka kogu varandus .. mul floppi set ... turni over set jne ...

Nonii sai ka siis tänane sess lõpetatud. Üle kivide ja kändude ta läks, aga noh hakkama kuidagi sain. See kuu olen jõhkra volume taha pannud, ma ei tea, on kuidagi isu mängida ka. 1145 VPP'd on NL25's juba tehtud ... Üle ootuste palju olen mänginud ning ime kombel olen siiamaani toimunuga rahul. Eile oli hetki kus tuli tilti nats ja mäng kannatas, kuid sain kiiresti ja kenasti asjast aru ning lauad pauh kinni. Käsi on ka 13k+ juba see kuu tulnud, nii et jah ... "hydrogrinder" olen vist juba, nagu patrickul tavaks öelda :D

Amaganiga sai t2na päris palju võideldud laudades ... Tundub, et ta mängib ainult PL laudades, pole kordagi teda NL's leidnud veel. Ise mängin segamini, erilist vahet ei ole. Korra ei uskunud teda ning callisin 8 high boardil ta VB maha TT'ga, teine kord õnnestus ta AA'd kr2kkida 33ede poolt. Tra fishid tegid ka mingeid erilisi haiged slowplaysid täna. 2 tänavt checkidakse top setiga, ma obv riverisse hitin ka oma seti ja nupud ja n2gemist. Täna rohkem enam ei viidsi .. edu teile kõigile

Illustreeriv graph ka.

Comment

• leits
                        Hundinui
                        • Apr 2009
                        • 9562

Sai bodogi 500$ kantud, 4BI on l2ind nagu n2uhti ,.. tundub et ma ie oska teh donkide vatsu lihtsalt m2ngida või tõesti nad hitivad liht nii haigelt
                        NL50 6maxi lasen .. uskumatu tase on küll ???

PS! kellelgi bodogi handgrabber yle on ja ei m2ngi seal .. lemme know

Comment

• leits
                          Hundinui
                          • Apr 2009
                          • 9562

Ca 60 daala plussi t2na ning 3.5k k2tt ei viidsind enam lihtsalt mängida. Oli juba +90 vms .. aga ise blowisin yhe käe .. callisin pf min 3beti .. mingi madal flop mul nut fd .. callin flopi, turni sain auku rea .. paneb peaagu poti, panen silmad kinni .. callin et mast tule palun ... river A .. ma olin jumala kindel et nyyd ma olen eest ja nupud sisse. Panin ta jj-kk peale .. **** ja obv oli AA. üks standard cooler ka ... fh vs fh idika vastu ...

e: lõpp j2i ikkagi +2BI .. a noh parem ikka kui mitte midagi. 300+ kuu on juba olemas vist.
                          e2: homme teen ilmselt puhkep2eva ja sõbra juurde jooma, samas kindel veel ei ole .. nii et mõtleb ..

Nüüd peaks bodogi tohmaneid jahtima minema

e3: 500 käe päeast 100 000 NL25's täis. Panen siis graphi ka kui ära tuleb, ütleme ausalt oleks oodanud bb/100'le natukene paremat, kuid see juuni viimaste päevade swing keeras asja nats peesse .. aga noh .. jah, ongi mida parandada.

Comment

• leits
                            Hundinui
                            • Apr 2009
                            • 9562

T2nane p2ev on bodogis eriti NUTS again .. 3 set vs seti olen saanud .. ja mingeid QQ vs KK jne jne -- 6BI ühesõnaga .. kogu kasum blowitud + miinuses ka veel .. tra kui haige. 3betid calliatakse ime k2tega ja flopatakse mingit bottom 2 ja ongi finito again

ja tuli ka neljas set vs set .. i bet ma olen mingi 400-500 kätt m2nginud ja 6 max ... pretty standard huh?
                            and counting .. totalfishi vastui A76 flopilt nupud .. mul obv A7, vastas 777

-8BI .. nyyd ma ei imesta miks patrick mainis et see urgas on haigelt rigged

eile kasum kõik siios vastu taevast .. **** kyll .. 1 ja 2 auterit ei tasu siin mainidagi .. any river on 1 uter kellegi jaoks

aga noh .. lõpuks ma hakkan neid pwnima nii ehk naa..

-9BI .. tänasest 10st ai olen võitnud yhe peab meeldima .. **** t2oesti haige KÕIk fucking drtawd hitivad

4betin pf blindilt 44'ga, call .. flop A43 ... nupud .. ja vastas 25 ja no help .. minge vittu tõsiselt -10bi

Comment

• taipupole
                              Lõpuboss
                              • Oct 2008
                              • 2181

Algselt postitas leits
                              4betin pf blindilt 44'ga,
                              Come again?

Comment

• Rage
                                Klubi Liige
                                • Nov 2008
                                • 6853

minu aus arvamus: ma arvan et igal fishil ja regularil on note sinu kohta, et eriti haigelt aggro tüüp ja callivad iga sitaga sind.. ausalt.. ma ei saa aru kuidas Bodogis nii lühikese ajaga -10BI.. mu halvim päev Bodogis on mingi -5BI old ja seda ka HU pärast kus donk lasi varvast niipea kui teda beatima hakkasin. ja koguaeg flopis nuppe sisse saada? maitea.. rahulikum stiil ehk oleks parem?

Comment

Working...