Blogi: Leits - Egotrippija! [100NL FR]

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • alaska
    forever
    • Oct 2008
    • 6599

Re: Leits - elu on lill

Kui sa niimoodi jätkad, siis mängi parem kusagil saidil, kus on bad beat jackpot ja müü osakuid endast. Ma oleks kindel võtja, see ei saa halb diil olla vaadates su lucki. ;D

Comment

• alaska
      forever
      • Oct 2008
      • 6599

Algselt postitas leits
      mille sprobleem 2 auter riverisse, standard

PokerStars No-Limit Hold'em, $0.50 BB (8 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

UTG+1 ($50.75)
      Hero (MP1) ($60.35)
      MP2 ($49.50)
      CO ($51.15)
      Button ($57.20)
      SB ($101.55)
      BB ($50)
      UTG ($22.20)

Preflop: Hero is MP1 with Q, Q
      2 folds, Hero bets $2, MP2 calls $2, 4 folds

Flop: ($4.75) 7, 8, 3 (2 players)
      Hero bets $3, MP2 calls $3

Turn: ($10.75) 7 (2 players)
      Hero bets $8, MP2 calls $8

River: ($26.75) 5 (2 players)
      Hero bets $11, MP2 raises to $25, Hero calls $14

Total pot: $76.75 | Rake: $3
      Main pot: $76.75 between Hero and MP2, won by MP2

Results:
      Hero mucked Q, Q (two pair, Queens and sevens).
      MP2 had 5, 5 (full house, fives over sevens).
      Outcome: MP2 won $73.75
      Miks sa selle riveri callisid?

Comment

• UdusOlevSiil

Kui Sa kerid vasakusse alla nurka, siis Sa saad ka ise teema lukku panna. Aga parem tee lihtsalt paarinädlane paus pokkerist ning mõtled siis uuesti üle, mida Sa teha plaanid.

Comment

• leits

cya ..

Comment

• leits

Tegin siis lahti korra veel ning kirjutan siis ilmselt teistsuguse postituse kui tavaliselt, rankale rääkisin oma jama, bah mis seal ikka eks kõik tahavad teada, miks ma selle lõpparve teen

Ütlen ausalt, see 50k downswing, mis hetkel jookseb mõjub liiga palju mu psüühikale, ausalt, ma ei talu seda enam. Biidid biitde osta, mõned oma poolsed kehvad callid .. 2-3 audised riverid ... eelmine n2dal lõik nukid vastu lauda puruks .. mis seal salata eks ma olen kergelt emotsionaalne.

130k käe kohta biidin mängu 1bb/100'le. on näha et 2 kuuga pole parananenud asi - siit ka tulemus, ma ei biidi mängu (minu jaoks 1bb/100'le pole biitimine vaid ma ei tea kuidas me suurelt seda üleme LAKBOKS IDIOOTENE VARATSIOON)

Liiga swingine on see kogu aeg olnud .. järeldus: ma ei oska mängida .. mu mängu kasum oleneb liiga palju lakboxist, kui on, siis biidin mängu, kui pole, siis ei biidi mängu. Mängu mitte biitimisest tekivad tydimus, raskused konsentreeruda .. mingil määral ka donk play, aga seda suhtelsielt vähe. Mu psüühika ei talu neid biite, olgem ausad.... Siit ka otsutasin .. kuna mu psyyhika ei ole nii tugev, siis ainu õige lahendus on mäng üldse katki jätte .. sest tõesti, ütlen ausalt, siin maailmas on olulsemaid asju kui pokker. Tunnistan ausalt, pokker mulle meeldib, on alati meeldinud, alates ma ei tea 2 aastat tagasi kui ma hakkasin niisama toksima, kuid hetkel on statistiliselt lihtsalt näha, et ma ei biidi seda mängu .. seega milleks seda raha põletada ja oma n2rve? Mõttetu ...

Hetkel ma ei oskagi öelda kas ma clearin selle boonuse või ei .. 30BI on accoudndil .. boonuse claerimseks arvatavasti ma kaotan ca 10Bi ehk see võrdub boonusega .. seega minu jaoks on hetkel mõttetu seda clearida ...

Selle 30BI'ga mis peale hakkan? ei oskagi ausalt öeldes öelda .. ehk investeerin BMWsse .. ehk hoian n iisama .. aga kui kord ma selle PS'st välja kannan siis luban omale ma ei tea mille nimel, et MITTE ÜHTEGI deposiiti enam ei tule .. kui on lõpparve, siis nii ka on.

Ytlen ausalt, ma ei suuda lihtsalt hetkel enam mängida .. kõik mis ma koatan nende AIädega see muutkui syvendab, et ma olen **** olen **** olen ****, ei biidi mängu .. eks ma ommikuks mõtlen t2psemalt valmis, mis ma yldse peale hakkan .. korra oli mõte, et ostan suveks selel 1.5k$ taisse piletid, pohhui, et vihma periood .. võtan isa käest võlski vms ja elan niisama seal .. mul on kõigest kopp nii ees .. ja nahui kõike seda syvendab see pokker...

Kuuleme näeme .. pikk kiri sai, ilmselt, et olen juba joond aga ma ie tea, üritasin teile natukenegi selgitada, miks ma plaanin lahkuda (PS konkreetse otsuse võtan vastu homme).. Ilmselt kui pokkeriga tuleb lõpparve, k2in operatsioonil ära, lasen oma õla korda teha ning pühendan 101% ennast uuesti võrkpallile .. sest see oli ainuke tegevus, mis mulle tõsiselt rahuldust pakkus. Tõsi, ujumine meeldib mulle ka, aga volleyballi vastu ei saa mitte miski ... samas hetkel on õlg lihtsalt nii tuuga, et sellega ei ole võimalik mängida.,....

Ma ei tea sai pikk ehk ühesõnaga **** tekst .. rankaga r22kisin, soovitas oma mängu analyysida jne jne .. nagu tavaliselt, kuid ma ytlen ausalt: MA EI TEA, MIDA MA VALESTI TEEN, MIDA OSKAN ÜLDSE TEHA???? seega have fun ning 99.99999999999% minust mängijat ie saa :)

ehk live mängudel kunagi kohtume või joomingutel

Have fun :) (ilmselt on kirjavigu tohutult, kuid ma ei viidsi üle lugeda)

e: mainin, et mu pokkerikarjääril olen 3 hiirt vastu seina puruks visanud .. ehk ühesõnaga easy read mu psyholoogilise seisundi kohta .. biitv mängija peab ilmselgelt rahulikuks j22ma ... no shit ma ei suuda jääda => ei biidi mängu :)
            eks näis ..üks hea sõber pakkus väga hea diili ühe maja kohta (hint: töötab pangas) ...vaba raha mingil määral hetkel on, et see sinna alla lükata ja looda lakboxi peale ... :D

Comment

• leits

ilmselt irvitatakse oma ette, et lõpuks tunnistas donk, et ta on donk ;D

PS! KÕIK KOMMENTAARID ON OODATUD, ERITI SELLISED, ET KUI SITT MA OLEN. MA TAHAN, ET MIDAGI MIND MOTIVEERIKS .. oleme ausad, pokker on osa elustiilist

Comment

• virx747
                Grinder
                • Nov 2008
                • 751

Leits - kohe näha, et oled ikka lihast ja luust inimene, emotsioonid ja puha ;D
                Ma ei hakka Sulle ütlema, et ______ oled, sest ise samasugune. Mäng liiga palju luckboxi peal ja küll ma võimlen päevade kaupa, et seda maha saada.

Tegelikult ma tahtsin oma imestust avaldada selle üle, et nagu ma aru olen saanud on Sul super mängumees omast korterist võtta. Kas te kahepeale siis tõesti ei suuda asjale jaole saada ??? Või olen ma millestki valesti aru saanud?

Veel tahtsin õelda, et ise ka käinud kunagi aastaid tagasi õlaga opil, sain õnneks korda, küll oma 5 aastat võttis taastumine aega :( Nüüd mängin ka võrku Elioni rahvaliigas ja suvel rannas ja muudel rahvaturniiridel.

Igatahes edu Sulle, mida tahes Sa otsustad!

Comment

• timukasr
                  Vana Tegija
                  • Nov 2008
                  • 1099

Imelik, et sa tead et tegu on dowswingiga, aga väidad, et oled kehv mängija. Samas respect, et võtad sellise otsuse vastu. Too närvitsemine võib tõesti elu tuksi keerata. Ma mäletan, et ma lõpetasin SNGde mängimise samal põhjusel, et need kütavad liiga palju kirgi.

Gl!

Comment

• leits

unreal ... poisid näidake palun oma downswwingi .. ja siis kommenteerige uuetsi. ma tahan reaalselt teie downswingi n2ha ...

L. lutzkky: olge vait

estpatrick: " ta mõtleb"

ranka666 " sa biidid nats m2ngu"

ilmselt olen pairm mänigja maaiilmajs, sest muyl o n e39 530D bemmm :D

Comment

• variatsioon
                      Pokkeritark
                      • Nov 2008
                      • 5849

elu on lill

Comment

• ranka
                        Miljon Põhjust Kodus Olla
                        • Sep 2008
                        • 36444

Algselt postitas leits
                        Hetkel ma ei oskagi öelda kas ma clearin selle boonuse või ei .. 30BI on accoudndil .. boonuse claerimseks arvatavasti ma kaotan ca 10Bi ehk see võrdub boonusega .. seega minu jaoks on hetkel mõttetu seda clearida ...
                        Viga leitud. 100NL ja väiksemates limiitides hoia minimaalselt 50 buy-ini arvel, suurtemates minimaalselt 100 buy-ini ning selliseid postitusi rohkem ei teki.

Comment

• RudiTurbo
                          Klubi Liige
                          • Oct 2008
                          • 4167

IMO, Sa võixid ka ikkagi proovida niimoodi pingevabalt hobikorras NL25's hakata omale suurt rolli kasvatama. Sest NL25 on minuarust hoopis teine maailm kui NL50 ning mu roll on hetkel sarnase suurusega ka ja tunnen end sitaks mugavamalt NL25's pärast olukordi, kus olen ka käinud ühe korra 1000$ alla ning nüüd teisel katsel kuskil 800$ alla NL50'ga.
                          Sinu Volüüm on veel nii võimas, et NL25's olex Sul juba järgmiseks kuuks 3k'ne roll olemas ning siis annaks uuesti shottida NL50't mingi stop lossiga, kui ei saa jagu, siis kasvatad veel ühe tonni NL25'ga jne.

Ütleme nii, et mindsetis siis jätad pmst Pro pokkerikarjääri maha, kuid hakkad oma lõbuks NL25'te grindima ning kui Sul kuu lõpus on 3k roll ning see on tulnud NL25's, 60BI võitmisega, siis on taas motivatsioon tagasi ja oled jälle maailmaparim pokkerimängija. Üldiselt tundub, et see 1k - 3k$ vahemik ongi vist üx raskemaid aegu , ma ka juba mitu kuud siin 1k-1.7k vahel veetnud ning isegi 100$ kaotamine ajab räigelt tilti mind. Aga loodetavasti mõne kuu pärast oskan öelda, kas muutub asi suurema rolliga ning loodetavasti ka Sina ;D

Comment

• ESTPatrick
                            Olümpsi Mägi Aivar
                            • Nov 2008
                            • 5572

Algselt postitas leits
                            Tegin siis lahti korra veel ning kirjutan siis ilmselt teistsuguse postituse kui tavaliselt, rankale rääkisin oma jama, bah mis seal ikka eks kõik tahavad teada, miks ma selle lõpparve teen

Ütlen ausalt, see 50k downswing, mis hetkel jookseb mõjub liiga palju mu psüühikale, ausalt, ma ei talu seda enam. Biidid biitde osta, mõned oma poolsed kehvad callid .. 2-3 audised riverid ... eelmine n2dal lõik nukid vastu lauda puruks .. mis seal salata eks ma olen kergelt emotsionaalne.

130k käe kohta biidin mängu 1bb/100'le. on näha et 2 kuuga pole parananenud asi - siit ka tulemus, ma ei biidi mängu (minu jaoks 1bb/100'le pole biitimine vaid ma ei tea kuidas me suurelt seda üleme LAKBOKS IDIOOTENE VARATSIOON)

Liiga swingine on see kogu aeg olnud .. järeldus: ma ei oska mängida .. mu mängu kasum oleneb liiga palju lakboxist, kui on, siis biidin mängu, kui pole, siis ei biidi mängu. Mängu mitte biitimisest tekivad tydimus, raskused konsentreeruda .. mingil määral ka donk play, aga seda suhtelsielt vähe. Mu psüühika ei talu neid biite, olgem ausad.... Siit ka otsutasin .. kuna mu psyyhika ei ole nii tugev, siis ainu õige lahendus on mäng üldse katki jätte .. sest tõesti, ütlen ausalt, siin maailmas on olulsemaid asju kui pokker. Tunnistan ausalt, pokker mulle meeldib, on alati meeldinud, alates ma ei tea 2 aastat tagasi kui ma hakkasin niisama toksima, kuid hetkel on statistiliselt lihtsalt näha, et ma ei biidi seda mängu .. seega milleks seda raha põletada ja oma n2rve? Mõttetu ...

Selle 30BI'ga mis peale hakkan? ei oskagi ausalt öeldes öelda .. ehk investeerin BMWsse .. ehk hoian n iisama .. aga kui kord ma selle PS'st välja kannan siis luban omale ma ei tea mille nimel, et MITTE ÜHTEGI deposiiti enam ei tule .. kui on lõpparve, siis nii ka on.

Ytlen ausalt, ma ei suuda lihtsalt hetkel enam mängida .. kõik mis ma koatan nende AIädega see muutkui syvendab, et ma olen **** olen **** olen ****, ei biidi mängu .. eks ma ommikuks mõtlen t2psemalt valmis, mis ma yldse peale hakkan .. korra oli mõte, et ostan suveks selel 1.5k$ taisse piletid, pohhui, et vihma periood .. võtan isa käest võlski vms ja elan niisama seal .. mul on kõigest kopp nii ees .. ja nahui kõike seda syvendab see pokker...

Kuuleme näeme .. pikk kiri sai, ilmselt, et olen juba joond aga ma ie tea, üritasin teile natukenegi selgitada, miks ma plaanin lahkuda (PS konkreetse otsuse võtan vastu homme).. Ilmselt kui pokkeriga tuleb lõpparve, k2in operatsioonil ära, lasen oma õla korda teha ning pühendan 101% ennast uuesti võrkpallile .. sest see oli ainuke tegevus, mis mulle tõsiselt rahuldust pakkus. Tõsi, ujumine meeldib mulle ka, aga volleyballi vastu ei saa mitte miski ... samas hetkel on õlg lihtsalt nii tuuga, et sellega ei ole võimalik mängida.,....

Ma ei tea sai pikk ehk ühesõnaga **** tekst .. rankaga r22kisin, soovitas oma mängu analyysida jne jne .. nagu tavaliselt, kuid ma ytlen ausalt: MA EI TEA, MIDA MA VALESTI TEEN, MIDA OSKAN ÜLDSE TEHA???? seega have fun ning 99.99999999999% minust mängijat ie saa :)

ehk live mängudel kunagi kohtume või joomingutel

Have fun :) (ilmselt on kirjavigu tohutult, kuid ma ei viidsi üle lugeda)

e: mainin, et mu pokkerikarjääril olen 3 hiirt vastu seina puruks visanud .. ehk ühesõnaga easy read mu psyholoogilise seisundi kohta .. biitv mängija peab ilmselgelt rahulikuks j22ma ... no shit ma ei suuda jääda => ei biidi mängu :)
                            eks näis ..üks hea sõber pakkus väga hea diili ühe maja kohta (hint: töötab pangas) ...vaba raha mingil määral hetkel on, et see sinna alla lükata ja looda lakboxi peale ... :D
                            unreal kui pikk postitus

Comment

• BuildUp
                              Pokkerihai
                              • Oct 2008
                              • 2547

Huuh...Me oleme sinuga üsna ühe limiidi mehed ning eelmine kuu elasime mõlemad downswingi üle. Mul võib-olla veidi kergem läbi põdemine, sul raskem, aga siiski ma paneks sind mõtlema, et sa oled nii palju aega ja vaeva kulutanud selle tegevuse peale ning samas sulle ka pokker meeldib...oled sa ikka kindel, et sa tahad alla anda?

Mul oli märtsis ntks nl50 winrate 0,80bb/100le üle 55000 käe ja muidugi see sitt oli kõik nii frustreeriv, aga ma olen nii palju aega ja vaeva pokkeri alla pannud ja ma näen nii palju võimalusi selles, et ma ei kavatse sellest veel niipea loobuda kuni ma kuskilt paremat pakkumist ei leia( mida ma tõenäoliselt nii pea ei leia). Mul viskas ka nl50 nii kopa ette ja praeguseks olen liikunud nl100 peale ning katsun ellu jääda. Nii palju kui saan, katsun uurida ja edasi areneda. Näiteks tänase päevagagi tunnen, et areng on olnud silmaga nähtav. Tuhnisin veidi 2+2s ning tõmbasin kaks nl100 videot. Vaatasin neid ja pani mõtte liikuma, mida saaks paremini teha ja mida mitte teha. See kõik on ülihea ja teeb tuju heaks. :)

Sama soovitan ka sulle. Ja ka ranka( kui ta seda just mingi joke-na ei mõelnud). Sest tase peaks üldjuhul suht sama olema. Kui seegi ei aita, siis on võimalus alati ka saiti vahetada ning mõnes muus toas proovida- ntks kasvõi Ongame network või Full Tilt.

Edu igastahes ja mõtle ikka enne kindlalt järele kui ütled, et nüüd on kõik.

Comment

• Lutzky
                                Pokkerihai
                                • Oct 2008
                                • 1829

nii...leits hittis olümpsi rullis (see kus pall veereb)...kes mäletab kui palju...punane võitis...

ise hittisin 390 rullis....siis mingis imelikus automaadis 28, siis leits ja pät foldisid...ma tagasi olümpsi..hittisin veel 50 rulluis..

nüüd siga..ja magama....maja kaotas, obv...power triple rangersi vastu ei saa....

case closed

LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL.

Comment

Working...