Blogi: Leits - Egotrippija! [100NL FR]

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • lenC
    Administraator
    • Oct 2008
    • 6440

Re: Leits - elu on lill

Kui mingiks sõjaks peaks minema, siis on Eesti kaitsevägi viimane, kellele loota.

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Algselt postitas lenC
      Kui mingiks sõjaks peaks minema, siis on Eesti kaitsevägi viimane, kellele loota.
      Arvan, et Eesti kaitsevägi on piisavalt tugev, et pidada vastu niikaua, kuni liitlasväed kohale jõuavad.

Comment

• lebovend
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 2420

Algselt postitas ranka

EDIT: Teise lõigu ma jätsin vahele, kuna ma eeldan ,et sa ei ole kaitseväes käinud ja seega ei saa vaielda asjade üle, kus puuduvad kogemused.
        Täitsa õige. Ajupesus mul puuduvad kogemused. Aga Googeldades: "What is brainwash" saab sealt
        vastuse.

Comment

• leits
          Hundinui
          • Apr 2009
          • 9562

Algselt postitas ranka
          Arvan, et Eesti kaitsevägi on piisavalt tugev, et pidada vastu niikaua, kuni liitlasväed kohale jõuavad.
          Lol see on küll BS. Leo kunnas on hästi kunagi selle kohta öelnud, parimal juhul jõuavad 2-3 kuuga nato väed vms . . selle ajaga oleme me aga juba uuesti venemaaga liitunud :D

PS kes tahab head kunnase raamatut afganistaanist lugeda, siis soovitan soojal. Leo Kunnas "VIIV PIKAS SÕJAS"

Comment

• ranka
            • Sep 2008
            • 36444

Algselt postitas Kris
            Tuleb loota kummipaadile ja läänemerele.

Sõdimine on eriti retardne tegevus selletõttu, et tihti sõdid sa omaarust oma "maa ja riigi" nimel", kuigi tegelt oled lihsalt võimul olevate isikute etturiks.
            Terve elu me olemegi etturid! Tööl käies bossile raha teenides ja sealt sandikopikaid ise saades ei tee meid etturiks? Vanemate sõna kuulamine ei tee meid etturiks? Põhikoolis käimine ei teinud meid etturiks?

Algselt postitas leits
            Lol see on küll BS. Leo kunnas on hästi kunagi selle kohta öelnud, parimal juhul jõuavad 2-3 kuuga nato väed vms . . selle ajaga oleme me aga juba uuesti venemaaga liitunud :D

PS kes tahab head kunnase raamatut afganistaanist lugeda, siis soovitan soojal. Leo Kunnas "VIIV PIKAS SÕJAS"
            Sõda ei ole kiire nagu filmides, et tangid sõidavad üle ja ongi kõik. Seda juhtub ainult siis, kui keegi vastu ei hakka. Kui korra hakata vastu võib väga väikeste üksustega lahing kesta väga pikalt.

Comment

• RudiTurbo
              Klubi Liige
              • Oct 2008
              • 4167

Algselt postitas ranka
              Kaitsevägi teeb poisist mehe all ma pidasin rohkem seda, et karmi distsipliini all elades, kus sa ei saa vabalt teha seda, mida tahad võib muuta väga palju su mõttemaailma ja endistest pättidest, kes enne poiste kombel vilistasid tänaval ja rüüpasid bocki ning tegid savu siis tänu kaitseväele võivad saada neist korralikumad inimkodanikud.
              Selle jaoks on vangla :)

Mina olen hea laps, mix mina ka vangi meheks kasvama pean minema?

Comment

• 2ssapaar
                Õpihimuline Mängur
                • Nov 2008
                • 423

"fuck war" ehk hipi põhimõte ei päästa ju maailma
                oleks vähem selliseid inimesi, kes esimese laevaga Rootsi põgenevad, oleks võibolla isegi mingi võimalus Eesti päästa kui sõjaks läheb

Kui Eesti ei suuda ise nii kaua vastu pidada, kuni abiväed läänest tulevad, siis ongi kõik. Ega NATO Eestit enam päästma ei hakka siis.

Comment

• ranka
                  • Sep 2008
                  • 36444

Algselt postitas 2ssapaar
                  "fuck war" ehk hipi põhimõte ei päästa ju maailma
                  oleks vähem selliseid inimesi, kes esimese laevaga Rootsi põgenevad, oleks võibolla isegi mingi võimalus Eesti päästa kui sõjaks läheb

Kui Eesti ei suuda ise nii kaua vastu pidada, kuni abiväed läänest tulevad, siis ongi kõik. Ega NATO Eestit enam päästma ei hakka siis.
                  +22,400

Comment

• lebovend
                    Pokkerihai
                    • Oct 2008
                    • 2420

T2hedab: on kas "fuck war" v6i "praise war". Kui te esimest ei vali, siis ilmselt teise variandi?

Kui k6ik maailma inimesed oleksid "hipi p6him6ttega", siis polekski s6dasid, s6jav2ge, NATOt jne.
                    Siis poleks vaja "maailma päästa".
                    Ja siis ei h2iriks teid ka see et "inimesed rootsi p6genevad", sest poleks m6tet p6geneda ja siis poleks
                    ka eestil vaja kuskil vastu pidada ja siis poleks ka "+22 400" postitusi.

Aitäh ja fuck war.

Comment

• Aristotep
                      Grinder
                      • Oct 2008
                      • 605

fu hipi :P

Comment

• dabljuu
                        Õpihimuline Mängur
                        • Oct 2008
                        • 494

Topicu pealkirja võiks ära muuta "Leits - elu on relv"

Comment

• Ghost0
                          Vana Tegija
                          • Oct 2008
                          • 1335

Algselt postitas Kris
                          Tuleb loota kummipaadile ja läänemerele.

Sõdimine on eriti retardne tegevus selletõttu, et tihti sõdid sa omaarust oma "maa ja riigi" nimel", kuigi tegelt oled lihsalt võimul olevate isikute etturiks.
                          +111111111

Sõjaväes võin ära käi juu kui muud üle ei jää aga sõda...
                          Ma tahan elu nautida - rahuliult tööl käia, palju reisida, õnnelik olla, pere luua jne ,mitte oma lühikest elu ära rikkuda. :-\

Comment

• Aristotep
                            Grinder
                            • Oct 2008
                            • 605

Sellal kui teie kummipaadiga Rootsi poole sõidate, trukivad sibulad teie sõbrantse aso...
                            Vene sõdur on metslane ja mina ei taha vanaduses tõdeda, et olin liiga hipi isegi üritamaks oma lähedasi kaitsta.

Comment

• lebovend
                              Pokkerihai
                              • Oct 2008
                              • 2420

Algselt postitas Aristotep
                              Sellal kui teie kummipaadiga Rootsi poole sõidate, trukivad sibulad teie sõbrantse aso...
                              Vene sõdur on metslane ja mina ei taha vanaduses tõdeda, et olin liiga hipi isegi üritamaks oma lähedasi kaitsta.
                              Aga kui venelane oleks ka hipi, siis poleks teda vaja karta ju.
                              Ja üldiselt soovitan osta suurem kummipaat, kuhu mahuvad sõbrannad ka sisse, olgu
                              nad siis päris või oma korda kummist.

Comment

• Ghost0
                                Vana Tegija
                                • Oct 2008
                                • 1335

Algselt postitas Aristotep
                                Eks näis mis saab. Kõik tegelikult oleneb paljudest asjadest. Sellest kui vana ma olen, kas mul on pere jne.
                                Vb ma läheks 5-10 aasta pärast heameelega sõtta, kes teab.
                                Kui asi peaks väga hulluks ja lootusetuks minema siis ei näe ma küll mingit põhjust siin passida. NATO ei tule niikuinii ennem appi kui enamus killitud on siin. Ja arvan ,et ilma NATO'ta me kaua vastu ei pea. Pole mõtet nagu kindlasse surma ka joosta või mis?!
                                Aga jah, sa panid mind täitsa mõtlema, kuidas ma suudaks pärast edasi elada kui sõbrannad venelaste poolt läbi trukitud oleks ja lähedased surnud?! Ma läheks vist lolliks, pole selle peale varem eriti mõelnudki :-[

Igatahes, loodame ,et niipea mingit sõda ei tule. Fucking Venemaa.

Comment

Working...