Blogi: Leits - Egotrippija! [100NL FR]

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • RudiTurbo
    Klubi Liige
    • Oct 2008
    • 4167

Re: Leits - elu on lill

Algselt postitas Codecci
    Sa ei saa ennustada tulevikku vaadates mineviku sündmusi. Iga käsi on täiesti uus algus ja downswingi olevikus ei eksisteeri.
    See on selge värk, et kaartidel ei ole ju mälu. Kuid samas kui Sul on winrate 50bb/100 mõni päev ning kuna kaartidel ei ole mälu, võixid jätkuvalt iga päev set over set floppida ja jätkata 50bb/100 lõpmatuseni. Ometi ei juhtu seda mitte kellelgi, et päevast päeva on üx ja see sama heateri pull. Mingil hetkel see winrate vajub normaalsuse piiridesse.
    Samamoodi võix miljoni käe jooksul olla kellelgi flop set 20%, aga samuti sellist ekstreemsust ei juhtu. See tähendab, et kui Sa oled 10k jooxul flopanud 20%, siis mingi aja pead siiski jooksma alla 11.8%, sest miljoni käe jooxul saab olema see flop set väga lähedal 11.8%'ile.

Seega võib öelda, et KAARTIDEL EI OLE MÄLU, KUID ON TÖENÄOSUSTEOORIA, MILLEST TEAME, ET TEATUD AJA JOOXUL JUHTUB MINGIT NÄHTUST VÄLJA ARVUTATUD PROTSENDILISE TIHEDUSEGA, SEEGA KUI OLEME SELLEST PROTSENDIST MATEMAATILISES HÄLVES, SIIS SAAME ENNUSTADA, ET TULEVIKUS TOIMUB BALANSSEERUMINE.

Noh, mingi selgitus peab ju siiski olema :D

Comment

• leits
      Hundinui
      • Apr 2009
      • 9562

Algselt postitas RudiTurbo
      See on selge värk, et kaartidel ei ole ju mälu. Kuid samas kui Sul on winrate 50bb/100 mõni päev ning kuna kaartidel ei ole mälu, võixid jätkuvalt iga päev set over set floppida ja jätkata 50bb/100 lõpmatuseni. Ometi ei juhtu seda mitte kellelgi, et päevast päeva on üx ja see sama heateri pull. Mingil hetkel see winrate vajub normaalsuse piiridesse.
      Samamoodi võix miljoni käe jooksul olla kellelgi flop set 20%, aga samuti sellist ekstreemsust ei juhtu. See tähendab, et kui Sa oled 10k jooxul flopanud 20%, siis mingi aja pead siiski jooksma alla 11.8%, sest miljoni käe jooxul saab olema see flop set väga lähedal 11.8%'ile.

Seega võib öelda, et KAARTIDEL EI OLE MÄLU, KUID ON TÖENÄOSUSTEOORIA, MILLEST TEAME, ET TEATUD AJA JOOXUL JUHTUB MINGIT NÄHTUST VÄLJA ARVUTATUD PROTSENDILISE TIHEDUSEGA, SEEGA KUI OLEME SELLEST PROTSENDIST MATEMAATILISES HÄLVES, SIIS SAAME ENNUSTADA, ET TULEVIKUS TOIMUB BALANSSEERUMINE.

Dude no offence aga ära tembelda mind idioodiks. Ma olen algebra, anaal I ja anaal II edukalt läbinud. Ma tean, mis on matemaatika .. lihtsalt no doubt on hetki kus tuleb lihtsalt pshüholoogiline piir ette ja seda ma just kohtasin .. te yritate kõik mulle mathi selgitada, ma tean mis see math on

Comment

• Codecci
        Luuramas Naisteturniire
        • Nov 2008
        • 7574

Kui sa 10K käe jooksul floppad 20% ja ülejäänud 990K miljonist 11.8%, siis miljoni käe jooksul kokku floppadki 11.882% keskmiselt.

Algselt postitas leits
        Dude no offence aga ära tembelda mind idioodiks. Ma olen algebra, anaal I ja anaal II edukalt läbinud. Ma tean, mis on matemaatika .. lihtsalt no doubt on hetki kus tuleb lihtsalt pshüholoogiline piir ette ja seda ma just kohtasin .. te yritate kõik mulle mathi selgitada, ma tean mis see math on
        Mu eesmärk polnud sulle vaid neile seletada, keda quotesin - sorry, et su teemas veidi offtopicut panen :P

Comment

• leits
          Hundinui
          • Apr 2009
          • 9562

Algselt postitas Codecci
          Kui sa 10K käe jooksul floppad 20% ja ülejäänud 990K miljonist 11.8%, siis miljoni käe jooksul kokku floppadki 11.882% keskmiselt.
          Mu eesmärk polnud sulle vaid neile seletada, keda quotesin - sorry, et su teemas veidi offtopicut panen :P
          ei ole, olge palun ausad ning kommenteerige nii nagu mõtlete .. mingeid tagasihoidmisi örge thke .. kes arvab et ma olen teh donk, nii öelgi .. v2hemalt tekitav mingit emotsiooni õppimiseks ..

obv et ma ei saa ainult peituda oma bad runi taha ... lihtsalt mu bb/100'le ei ole ni great nagu ta peaks olema ning variatsioonil (liiga halval, mida makogen hetkel) on liiga suur mõju mu mängule .. nii ma näen neid asju hetkel..

ma ei tea enam isegi mis on õige ning mis vale :-X

Comment

• RudiTurbo
            Klubi Liige
            • Oct 2008
            • 4167

Algselt postitas leits
            Ei tegelenud kellegi tembeldamisega, lihtsalt filosofeerisin seda kaardimälu värki Codecci postitusest natuke edasi ;D

Comment

• leits
              Hundinui
              • Apr 2009
              • 9562

Algselt postitas leits

ma ei tea enam isegi mis on õige ning mis vale :-X
              sry .. ma tean et jack daniels on õige :D

Comment

• ranka
                Miljon Põhjust Kodus Olla
                • Sep 2008
                • 36444

Algselt postitas vennike
                mismõttes ? kuidas ei pea ? kui sa viskad kulli ja kirja 100 või 1000 korda, siis on võimalik et tulemus on 70-30, kui aga viskad miljon korda, siis on tulemus 50,midagi ja 49,midagi. Münt ei tea ka ju eelmistest ja tulevatest visetest midagi. samamoodi on ka leitsi run.. kui tal need flipid tõesti on nii 50-50. jääb variant, et ta tõesti ei oska mängida, aga selle koha pealt pole mina mingi ytleja, sest ma oskan ise veel vähem :D Anna rankale oma acc, las ta läheb checkib, kuidas run on :D
                Mina ei tea millest sa räägid aga ma rääkisin sellest, et kui on tulnud 10 korda jutti kull, siis järgmise kirja tulemise tõenäosus on ikka täpselt sama.

Comment

• jrgn hell
                  Klubi Liige
                  • Oct 2008
                  • 3328

Algselt postitas leits
                  sry .. ma tean et jack daniels on õige :D
                  jack daniels orange juiciga on vale

Comment

• ESTPatrick
                    Olümpsi Mägi Aivar
                    • Nov 2008
                    • 5572

Algselt postitas jrgn hell
                    jack daniels orange juiciga on vale
                    olen üsna kindel et leits joob paljalt seda

Comment

• vennike
                      Pokkerihai
                      • Mar 2009
                      • 1958

Algselt postitas ranka
                      Mina ei tea millest sa räägid aga ma rääkisin sellest, et kui on tulnud 10 korda jutti kull, siis järgmise kirja tulemise tõenäosus on ikka täpselt sama.
                      loomulikult, et on. ei vaidlegi. aga ometi, kui teha piisav arv katseid, siis on suht 50-50. ma olen kindel, et kui sa võtad oma lifetime data ette siis sa saad flop set% 11,6-12%. samas võid sa leida perioodid kui see on 14%+ ja 9%-.

ma oma pead ei tahaks panti panna, aga mingi väikse varba paneks kyll, et kui leits mängib veel mingi 1-2 milli jaotust, siis asi "tasanduks".
                      samas saan temast aru.. kui ikka päevast päeva niimoodi katusesse sõidetakse, siis kaob isu ära muidugi.

Comment

• Pahvak
                        Pastilaa?? Ei!
                        • Dec 2008
                        • 4431

Mis puutub tõenäosusteooriasse, siis sa EI saa seda ennustada. Kaartidel ei ole mingit karmavõlga, et nad peaksid sulle nüüd halba runi natukene kompenseerima.

Et olla natuke täpsem, siis tõenäosusteooria väidab, et kui mängida piisavalt palju käsi, siis läbi meie mängu realiseerunud winrate koondub tegelikuks (teoreetiliseks) winrateks. Realiseerunud winrate on see, mida sa näed HEMist. Teoreetiline on see, mis eksisteerib matemaatiliselt täiuslikus maailmas (keskväärtus ehk EV). See on kõik, mida teooria väidab.

EDIT: Tõenäosusteooria ei väida isegi seda kui palju on "piisav arv käsi", aga pokkeripraktikud on leidnud, et 100k käsi peaks midagi juba näitama, aga praktika pole kogu tõde.
                        Fullstacks have more fun.

Comment

• er1k
                          Julm Donk
                          • Oct 2008
                          • 75

Järsku film "The Secret" võiks sind kuidagi motiveerida. Isegi, kui ei võta filmi täistõena, siis eneseusk võib ikka paraneda.

Esimesed 20 minutit:
                          (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• Tigrano
                            Administraator
                            • Oct 2008
                            • 7614

Nagu näha, siis tänapäeval 100k käsi pokkeripraktikute poolt on väär. Muidugi kohutaval mängijal piisab juba 1000 käest vist ;D Samas, kui ranka jookseb näiteks 100k käsi nullis, siis me ei saa ju öelda, et ta ei oska. Piisav arv käsi on ikkagi üks suur küsimärk ;D

Comment

• your_naked_mom
                              FPP Pro
                              • Oct 2008
                              • 212

2rge ajage jobi suust välja. leitsile kuu aega pausi, hoora ringi ja näpi barely legal totse, varsti tulevad koolilõpetamised ka, liha peaks piisavalt ringi liikuma; tarbi meeldivalt alkoholi, istu mättal ja joo õlut. juunis istu arvutisse ja vaata mis siis toimub.

Comment

• virx747
                                Grinder
                                • Nov 2008
                                • 751

See on seletus lähtudes inimlikust mõtlemisest ja emotsioonist, tõenäosusega pole siin mitte midagi pistmist.
                                Ütleme nii, kui näiteks 30k käe jooksul on olnud set % 20, siis see ei tähenda, et järgmise 30k käe jooksul on seti % 5 või vastupidi, vaid võibolla hoopis 10,7% ja tasandubki ära alles peale miljonit kätt, aga ei pruugi. Jäme näide.

Tuleb üritada mõelda ikka sellelt tasandilt, et see, mis on toimunud ei mõjuta ABSOLUUTSELT seda, mis hakkab toimuma.

Comment

Working...