Blogi: Leits - Egotrippija! [100NL FR]

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Potsataja
    õilishing
    • Oct 2008
    • 5270

Re: Leits - elu on lill

Algselt postitas RudiTurbo
    Mul ka tulevik hea, isa teeb kõike, petta ei saa kah ;D
    Aga Tal muidu Mustamäel oma töökoda ka, minge sinna, öelga, et Rudi saatis, kohe insta VIP teeninuds :D
    Ei noh, Mustamäe on nagu suur ja lai ???

Comment

• leits

veermiku käisin mina tlnas Carmastersis remontimas .. seal on bmwfanatid koos, teevad tööd laitmatult ... diagnostikas olen köäind tlnas patriku juures, kuldne vend ... termostaate ja mingeid andureid kama käin UM's vahetamas .. filtreid ja õli olen lasnud vahetada ise, kuid nyyd need ka esinduses vahetada laskma, kuna nii odav on seal hetkel liht ..

pokkerit ka ilmselt ie mängi täna .. homme kell 8 eksam, oleks aeg vist õppima hakkama. ehitusgeodeesia ei kõla just motiveerivalt .. aga ehk tõmban lakboxiga ära

Comment

• rohelinekonn
        Klubi Liige
        • Nov 2008
        • 3808

Algselt postitas leits

pokkerit ka ilmselt ie mängi täna .. homme kell 8 eksam, oleks aeg vist õppima hakkama. ehitusgeodeesia ei kõla just motiveerivalt .. aga ehk tõmban lakboxiga ära
        Lugedes su viimase aja luckboxi siis ma sellele ei loodaks nii väga

Comment

• leits

Ahjaa, unustasin mainimata. Vaatasin et geneka rihm on KAAAAAni mõraline juba :D Ilmselt oleks see ka aeg ära vahetada. See on üks odavamaid ajsu vist .. mingi 500 :D rullikud ka juurde ... Seda ma esinduses teha ei kavatse ... muid osasid kad .. krt hinnavahe on ikka sick.

Ostan esindusest Lemförder osa (toodab bmw'le originaali), millel on BMW peale pressitud + tootekoord, ütleme hind on 5000 eek. Ostan tuttavalt firmalt sama Lemförder osa (sulam jms teh sama), aga millel pole BMW'd ja tootekoodi sisse pressitud ja hinna vahe on ca 2.5x. Suht insane :D

Comment

• RudiTurbo
            Klubi Liige
            • Oct 2008
            • 4167

Algselt postitas Imric
            Ei noh, Mustamäe on nagu suur ja lai ???
            Kui sõidad mööda Tammsaare teed Õismäe poolt ning jõuad üle Mustamäe tee risti, siis peagi vasakule ühe säästuka kõrval kohe ;D

Comment

• leits

nahui nüüd on lakbox tagasi, lakboxisin eksamie D peale

Comment

• Potsataja
                õilishing
                • Oct 2008
                • 5270

Oot, ma ei saa nüüd aru. Kas D on nagu vanasti 2 ?

Comment

• leits

d on nagu 61-70% :)

Comment

• leits

Sai patrikuga mängitud koos, natukene vigu vaadatud jne ... mäng oli okidoki .. -0.5BI .. set kr2kiti ja siis top 2 vist vastas rida .. aga noh ... koodame et muutub midagi paremuse poole

Comment

• leits

Avatari muudsin ka ära endal .. BMW is gone .. fpp pro is here

Comment

• leits

No **** mis asja .. millal nahui mu k2ed hakkavad vastu pidama .. tõsiselt k2erige ***** nahui mina mingeid bad beate pean saama.

Ma btn .. avan AJs 2$ .. sb callib donk 2$ ... bb paneb otsa 7$ peale .. insta call ma ,, sb fold. FLOP TJJ, checkib panen mingi 11, vend overbet AI, ma insta call turn 2 river K, obv KK no minge munni tõsiselt. obv olin ma mingi 160BB deep

paar limpi .. btn paneb 3$, ma blindilt 3bet to 10 .. yks tohman foldib K87 flop btn callis, tavaline regular ... panen callib, turnis panen ta nuppe, ma call .. obv 888 .. **** kui palju ma pean neid saama, nahui terve õhtu otsa teen solid mängu ja nahui mingi bad beat bad beadi otsa, **** kaua see paks edasi k2ib.

400$ on se eküva kuu kasum j22nud siis 68k käe peale ja kõiges 21BI below ev .., **** tõmmake selle urkale nahui tuli ots .. kui kaua nahui. roll kerib nii ***** ära .. **** mitte yhtegi kätt ei võida enam k ui nupud on sees, **** mis asja ma tegema pean .. t2iesti haige .

paar stiili n2idet ka mida viicisin convertida

PokerStars No-Limit Hold'em, $0.50 BB (9 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

MP1 ($10.10)
                        MP2 ($34.50)
                        MP3 ($89.45)
                        CO ($64.90)
                        Button ($68.45)
                        SB ($9.50)
                        ***** (BB) ($56.60)
                        UTG ($10.45)
                        UTG+1 ($52.65)

Preflop: ***** is BB with 10, 10
                        4 folds, MP3 bets $2, 1 fold, Button calls $2, 1 fold, ***** calls $1.50

Flop: ($6.25) A, 10, Q (3 players)
                        ***** checks, MP3 bets $3, 1 fold, ***** raises to $10.50, MP3 raises to $87.45 (All-In), ***** calls $44.10 (All-In)

Turn: ($115.45) Q (2 players, 2 all-in)

River: ($115.45) 6 (2 players, 2 all-in)

Total pot: $115.45 | Rake: $3
                        Main pot: $115.45 between MP3 and *****, won by MP3

Results:
                        ***** had 10, 10 (full house, tens over Queens).
                        MP3 had A, Q (full house, Queens over Aces).
                        Outcome: MP3 won $112.45

ah ***** ma ei viici neid rohkem convertida . . **** ajab keema .. mitte ükski käsi vastu ei pea .. **** küll ..
                        ja hui see ev joon ei n2ita midagi .. tra ta n2itab spetsiaalselt nahui need biid eest ja tagant ära .. ***** küll mul on sitaaugni sellest n ussist

ja **** kui siia yks unreal peaks tulema lendab hommikul tellliskivi klaasidesse

8st AI'st võitsin t2na 1, kusjuures faking 7x olin ees, obv mingi 2-3 audised riverid .. nahui ülej22nud ahvid grindivad elu eest .. ja siis nahui kui korra 30k köe jooksul on mingi kr2kkimine on elu putsis .. tyra mul on mingi iga 3. käsi nahui mingi kräkkimine .. vitu saada sinna starsi kasvõi kiri ja saata kõik nad mööda munne

Comment

• leits

Nahui kui ma omme peaks faking kasvõi yhe bad beadi veel saama, siis putsi mul savi ma nahui tõmban nneed fpp'd cashiks ära mingi 42k hetkel ja quitin ära . . vittu minu närvid ei pea sellee enam vasty .. tyra mitte ükski made hand vastu ei pea .. ja nahui ärge sokkige mulle mingist variatsioonist ... putsi

Comment

• ErikT
                            Julm Donk
                            • Mar 2009
                            • 50

Räägin ka veitsa auto teemal,kui ei sobi,või leits sulle ei meeldi et ma siin tühja juttu ajan siis võin ära ka kustutada.
                            Igastahes ostsin omale 6K ühe volvo 760 2.3TI projektikaks või nii.Mõtlesin siis algul perf osadega mootori ära teha,aga siis ei olnud raha võimalusi eriti ja otsustasin et uurin originaal osi,kokkuvõte oli see et müüsin auto varuosadeks maha.
                            Orig. turbo kuskil 16K,vahejahuti 4K ,roolilatt 18K,tihendite komplekt 4K,kolvid rõngad kepsud mingi 14K kanti,Ütleme nii et polnud enam üldse isu autoga tegeleda,aega jäi ka kuidagi väheks kohe ;D
                            Ahjaa,auto oli 84 aasta.
                            Päris masendav,aga ega praegu eriti odavamat autot ei tee aga vaikselt saab tehtud.
                            Aga no soovin sule ikka edu mängimises,ja ehk hakkab asi paranema.

Comment

• CTXrix
                              Grinder
                              • Oct 2008
                              • 689

Eks ta sitt run on sul jah...oled pokkerijumala tütrega magand vms... Kui sul sellised 2-outerid villainile riverisse tulevad iga 3. käsi, siis...julm. Mul tuli eile üle pika aja villainile 200BB deep all-inis riverisse 2-oudine ja instahüübertilt. Tuleb sulle vaid kaasa tunda, kui see hetkel sul standard on. Pea vastu!

Comment

• leits

uued tagaamordid ongi all :)

Comment

Working...