Blogi: Leits - Egotrippija! [100NL FR]

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ESTPatrick
    Olümpsi Mägi Aivar
    • Nov 2008
    • 5572

Re: Leits - elu on lill

Algselt postitas leits
    mu bemm ongi ront ... ma ei hoolda seda ... ainult kallan diislit ja sõidan .. elan üle võimete .. olete õnnellikud?
    unreal, kas nii on võimalik?

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Algselt postitas leits
      mu bemm ongi ront ... ma ei hoolda seda ... ainult kallan diislit ja sõidan .. elan üle võimete .. olete õnnellikud?
      Õnnelik oleks ma siis, kui sa oleks ka meiega lõunasse tulnud :( Aga seda viga ju parandame ning lepime kokku, et 1. Mai Leits on kaine rool ja testime tema bemmi ja lähme lõunasse? :D

Comment

• leits

faking äge idee, ma elan selle nimel nyyd ma arvan ...

Comment

• peokuningas
          Klubi Liige
          • Oct 2008
          • 444

Algselt postitas ranka
          Õnnelik oleks ma siis, kui sa oleks ka meiega lõunasse tulnud :( Aga seda viga ju parandame ning lepime kokku, et 1. Mai Leits on kaine rool ja testime tema bemmi ja lähme lõunasse? :D
          30. aprill on ju eestlaste suurim joomapüha peale jaanipäeva ja uut aastat ;D Kuidas siis 1. mai saab keegi kaine rool olla ???

Comment

• Potsataja
            õilishing
            • Oct 2008
            • 5270

Algselt postitas leits
            2003a 530d e39 142kw :) Ja pereauto ehk touring :)
            Hakkasin uudishumust auto24-st uurima hindu. Kas auto hooldusesse ja remonti oled juba kõvasti rohkem pannud, kui hetke turuhind ???

Comment

• leits

ma ei tea palju hetkel nende turuhind on mingi 160k?

Comment

• Potsataja
                õilishing
                • Oct 2008
                • 5270

Umbes sinnakanti tundus olema küll.

Comment

• leits

mnja . . vaatasin ise ka .. päris palhju oleneb ka lisavarustusest, ala kas el. istmed, luugid, pdc, telkud jne ..

Comment

• leits

kaardijooks on mind ikka väägs vöäga maha j2tnud peale downswingi. nii gay boardid on pidevalt kui olla annab ... ässade kunnidega kogun blinde. pole seda kindlust leidnud.

mingi break even mäng k2ib .. kuu lõikes 2bb/100 vast .. see 9000 käe jooksul 19Bi kaotada pn põnev

Comment

• leits

plaan see molu siis ära osta. starsist vaatasin et 60k FPP'd laik whatta hell .. 50K on 650$ boonuse .. ilmselgelt on kasulikum raha võtta. 12k fpp to go ... ehk saan aprillis bonussi kätte

Comment

• leits

see elu on ikka üli rigged. k2isin pangas barclay hotelli all .. 3 minutit olin ära, unustasin parkimiskella panna ... ja juba tyrapead olid vahele pannud selle ... haige raisk

Comment

• ranka
                          Miljon Põhjust Kodus Olla
                          • Sep 2008
                          • 36444

Algselt postitas leits
                          see elu on ikka üli rigged. k2isin pangas barclay hotelli all .. 3 minutit olin ära, unustasin parkimiskella panna ... ja juba tyrapead olid vahele pannud selle ... haige raisk
                          Palju said?

EDIT: LOL. Ja meenub mulle olukord, kus ma pidin tätoveerima minema aga oli jube kiire. Siis ma ei viitsinud ei mingit kella ega midagi osta, viskasin auto panga ette parkimisautomaadi alla, kus oli kiri: "15 minutit parkimist tasuta", uksed lukku ja kadusin minema. 3 tundi läks tätoveerimiseks, tagasitulles olin 95% kindel, et auto teisaldatud või vähemalt trahvigi saanud aga näed luckbox oli põhjas ja kehtis ning ei juhtunud midaig.

Tuleb ikkagi skilliga ownida, mr. Leit.s

Comment

• leits

ah minge vitut, hakkab j2lle pihta .. 2x ässad siis l2inud .. novittu millal mina neid ässasid oma kunnidega kr2kkima hakkan, ilmselt mitte nii pea .. tyra teh lakbox debiilid

Comment

• leits

Masendav päev .. 2x kaotada AA'ga 4bet flopis .. obv turn or river K. Enamus KK 3bet floppe pidin foldima, kuna iga jumala kord oli faking A flopis, täiesti haige. Tra mismoodi nagu .. 9x KK saada ja igakord oli flopis A, sick. Üldse see run on nii bad .. mingid haiged boardid on pidevalt. Faking mono boardid või 772, 99K, TTA, vms .. proovi neid siis mingi sirtaga mängida.

Sitt run on, väga sitt peaks mianima ... tyra ma ootan pikisilm iseda aega, kui ma korragi KK'äga need tyrased AA'd ära cr2kiks, nii pea vist seda tulemas ei ole.

Middle pairidega oli ka kena lugu, enamus aegadest flop KQx, AQx .. no mida vittu, neid on võimatu mängida, ime miks non-sd käest läehb. Set % oli ka kõva 2.1 4k köe peale .. greta succes sagain. Nahui mingi magic balli hõõruja juurde, nahui kellelegi muule selle sita runni andma ..

3984 kätt ja -57$, igavene eht päev.

Kokkuvõttes on kuu ka teh pask mis pask 64k kätt ja 720$ plussis. Alla ev olen obv 15BI ... see on liiga standartne juba

Ah persse see pokker .. tra ma ei tea mida ma teen, kui ma näen seda päeva kui ma KK'ga AA crackin. Vaatain täna, et 64k köe jooksul pole kordagi olnud. KK minu AA'd oli vist ca 13x kräkkind vms .. teh lakbox pro olen ..

Comment

• ESTPatrick
                                Olümpsi Mägi Aivar
                                • Nov 2008
                                • 5572

unreal

Comment

Working...