Blogi: Leits - Egotrippija! [100NL FR]

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • McFoldberg
    Grinder
    • Nov 2008
    • 731

Re: Leits - elu on lill

Algselt postitas -andres-
    Ma olen viimase kuu jooksul igal ajal ja päris palju mänginud. Kordagi pole Starsi poolset katkestust olnud ja ei mingeid probleeme :/.
    +1

Comment

• leits
      Hundinui
      • Apr 2009
      • 9562

**** ma olen niele 100 l ogi faili saatnud .. ikka ei midgai .. ei sa amina aru mina viga on
      firewall maas .. kaspersky ei sega ... netiraadio mängib edasi ja stars lihtsalt crashib .. kaboom .. minig pool minti ja ärkab ellu again .. üli wierd .,. ma ei usu et see segab, et mul on nats katki netijuhe .. sest sellega on nii kas on nett v ei .. muu töötab ja stars crashib .. tra mul mõistus otsas

Comment

• McFoldberg
        Grinder
        • Nov 2008
        • 731

Algselt postitas leits
        **** ma olen niele 100 l ogi faili saatnud .. ikka ei midgai .. ei sa amina aru mina viga on
        firewall maas .. kaspersky ei sega ... netiraadio mängib edasi ja stars lihtsalt crashib .. kaboom .. minig pool minti ja ärkab ellu again .. üli wierd .,. ma ei usu et see segab, et mul on nats katki netijuhe .. sest sellega on nii kas on nett v ei .. muu töötab ja stars crashib .. tra mul mõistus otsas

Enne kui hakkad Starsi kõiges süüdistama, lahenda endapoolsed vead ära. Siis kui oled kõik muu välistanud, hakka Starsi sõimama.

Comment

• Helmps
          Grinder
          • Oct 2008
          • 828

mul oli täna starsi poolne katkestus. vaatasin, kõik muud serverid respondisid, aussie oma crashis korra. 2 min umbes oli see. nii et leidub ikka

Comment

• Tigrano
            Administraator
            • Oct 2008
            • 7614

Algselt postitas Helmps
            mul oli täna starsi poolne katkestus. vaatasin, kõik muud serverid respondisid, aussie oma crashis korra. 2 min umbes oli see. nii et leidub ikka
            Mul oli ka, viskas lauast lihtsalt välja, aga nett ja kõik oli olemas.

Comment

• leits
              Hundinui
              • Apr 2009
              • 9562

nahhui ma räägin et see pole ainult mul .. mul paaril tuttaval ka see jama olnd

Comment

• leits
                Hundinui
                • Apr 2009
                • 9562

Algselt postitas McFoldberg

Enne kui hakkad Starsi kõiges süüdistama, lahenda endapoolsed vead ära. Siis kui oled kõik muu välistanud, hakka Starsi sõimama.
                mida sa hoghlitid neti raadiot .. obv seal on vast 10 sekki bufrit ees .. aga see j22b insta seisma kui nett on kadunud ... olin ka wireless kaudu täna m2ngus täna .. sama keiss ... mingi porr on neil toimumas

Comment

• leits
                  Hundinui
                  • Apr 2009
                  • 9562

Võtsin vastu otsuse .. enam graphe ei postita siia ... liiga palju "inimesi" kolab juba siin ringi ning kõigile on kõik niisama nähtav. Oli üks natukene "ebameeldiv" olukord täna ..

Aga tundub et doomswitch on raugemaks .. homme võiks molu juba kätte saada .. teen oma uuest grindhousist pilti ka siis

Comment

• ranka
                    Miljon Põhjust Kodus Olla
                    • Sep 2008
                    • 36444

Algselt postitas leits
                    Eile crashis ka PokerStars mul. Tuli ette too väike Network aken, kus üritab PokerStarsiga taasühenduda ja nii minut-paar. Selle aja sees sit outisin enamustes laudades :( Net oli olemas ja peokuningal juhtus samal ajal täpselt sama asi.

Netikaabli võiksid ikkagi ära parandada või õigemini uue osta

Comment

• Timpz
                      Pokkerihai
                      • Oct 2008
                      • 2029

Algselt postitas ranka
                      Eile crashis ka PokerStars mul. Tuli ette too väike Network aken, kus üritab PokerStarsiga taasühenduda ja nii minut-paar. Selle aja sees sit outisin enamustes laudades :( Net oli olemas ja peokuningal juhtus samal ajal täpselt sama asi.

Netikaabli võiksid ikkagi ära parandada või õigemini uue osta
                      same shit here

Comment

• pastilaa
                        kuum poiss
                        • Apr 2009
                        • 7518

+1. Kell 23.30 orienteeruvalt.

Comment

• Rage
                          Klubi Liige
                          • Nov 2008
                          • 6853

Algselt postitas leits
                          Võtsin vastu otsuse .. enam graphe ei postita siia ... liiga palju "inimesi" kolab juba siin ringi ning kõigile on kõik niisama nähtav. Oli üks natukene "ebameeldiv" olukord täna ..
                          räägid veidi täpsemalt? keegi tuli chati kilkama?

Comment

• leits
                            Hundinui
                            • Apr 2009
                            • 9562

Algselt postitas Rage
                            räägid veidi täpsemalt? keegi tuli chati kilkama?
                            midagi sarnast ... tegu on siiski avaliku foorumiga ning kõik näevad kõike ..

Blaah molu saan ka alles järgminse nädala keskpaigul kätte :/ Kuskilt kuradi saksamaalt tuleb, masu ajal ei hoita vist midgai
                            laos :D

Ca 5k vpp pärast on reload boonus ka lahti, ei tea kas suudan nii kõvat grindi see kuu teha, et see lahti grindida .. kui mingi nädala pärast saaks nl50 shoti pidama, siis why not ilmselt.

Comment

• leits
                              Hundinui
                              • Apr 2009
                              • 9562

95/5 flopist .. naiss

2k käe jooksul standard kk vs aa ka 2 v 3x ..
                              aga p2ev plussis obv ... kuigi oleks maheda +170 p2ev tulnd vist

Comment

• -andres-
                                Moderaator
                                • Oct 2008
                                • 4546

Mängisin nl50 täna ja sain 1.5k käe jooksul hommikul 3 korda full stackiga KK vs AA ja korra veel 30$ venna vastu KK vs AA. Täiendan sind veidi, kuigi mul veel nii ulmeline seis pole kui sul see kuu.

Comment

Working...