Elu välismaal [NL50-NL100 6-max]
Collapse
X
-
Re: Elu välismaal [NL50-NL100 6-max]
Mis selle kange alkoga on, kisub tsüklisse, aga lahjaga ei kisu?
Imo pole vahet kas joon viinast purju või tõmban 7-8 õllega ribadeks, enesetunne on sama ka järgmis(te)e päeva osas..
Mis urka saidil mängimisest sai? :P
Comment
-
Ei kisu.Algselt postitas emmimees Vaata postitustMis selle kange alkoga on, kisub tsüklisse, aga lahjaga ei kisu?
Imo pole vahet kas joon viinast purju või tõmban 7-8 õllega ribadeks, enesetunne on sama ka järgmis(te)e päeva osas..
Mis urka saidil mängimisest sai? :P
Vahe ongi selles, et õllest pole imo võimalik ennast ribadeks juua. Magu saab täis ja ei viitsigi üle 7-8 õlle juua. Kui ma liitri viina ära joon, siis ajul läheb sellest 100% taastumiseks mingi 4-5 päeva.
Urkas mängisin NL1k HU'd mingi tiblast regulariga ja siis kaotasin NL400's nut rea + Khi FD'ga otsa ja lõpuks pidin sealt olude sunnil viimased sendid cashoutima.
Comment
-
Ma oleks nl50's ja siis nl200's rebuildinud kui cashoutima ei oleks pidanud.Algselt postitas emmimees Vaata postitustLäskid siis ainult jackpoti hittima sinna jah :D
Ma joon pigem asju, mis minu arust hea maitsega on.Algselt postitas alaska Vaata postitustVale kangusega õllesid jood. Üks 2 liitrine taurus ja räägid teist juttu.
Comment
-
-
Nüüd see nl30 graph on Enetist. See eelmine tuba, millest rääkisin, on mujalt.Algselt postitas mortalvombat Vaata postitustKas sa mängid Enet võrgus?
PS. kui keegi head rb% tahab Eneti, siis PM.
Comment
-
Nõrk :D.Algselt postitas inward Vaata postitust<lkfaj fkaohoptküslkd........................szh<ugwa<ioh gashasgk,jhkjlahg
Comment
-
-
Mingi converteriga küll, coca blogi/postituste hulgas on paar tükki.Algselt postitas vonkartoffel Vaata postitustPT3 supprodib Eneti nüüd?
Comment
-
Tra, mõlemad biitsepsid on verevalumeid täis. Kael valutab nagu keegi oleks mind üritanud ära kägistada. Peopesad on paistes ja auklikud nagu oleks kuskilt kõrgelt alla kukkunud. Lisaks kõigele sellele on 2.5k eeki kuskile haihtunud. gg raisk.
Edit: meelde tuli, neli turvameest viskasid mind klubist välja, aga ma ei allunud eriti nende tahtmisele.
Edit2: mind on juba sealt varem välja visatud ja tulemus oli täpselt samasugune. Ma olen vist banned sealt üldsegi.Last edited by Spewmonkey; 29.05.11, 08:46.
Comment
-
Kindlalt mäletan rohkem detaile ju. Mu flawless jalka vaatamise taktika on see, et kui tulemus ei meeldi, siis ma joon nii palju, et ma ei mäletaks sellest midagi. Töötas eelmine aasta, töötas ka see aasta. Mu roosa triiksärk on tagant igaljuhul täiesti porine, sest mind lohistati mööda asfaltit.Algselt postitas fyte Vaata postitustMore details pls.
Comment
Comment