Elu välismaal [NL50-NL100 6-max]

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Kloonike
    Grinder
    • Nov 2008
    • 898

Re: Elu välismaal [NL50-NL100 6-max]

Algselt postitas Spewmonkey Vaata postitust
    Ma arvestan niikuinii ainult selliseid, mis järgmisel päeval tunda annavad. Ära teeninud olen muidugi tohutult rohkem, "jooksen" vist hästi lihtsalt. Nii kaua kui siin kordagi ei juhtu, on kõik okei. Ma olen aru saanud, et kohalikud üksinda ei löö ja kasutavad teravaid/kõvasid abivahendeid üsna palju.
    fsddfs ...Kirjutasin korraliku posti valmis ja vajutasin valet nuppu. Lühidalt: Mõitslik oleks ennast mitte mutta juua. Hoiatuseks olen isegi vastu pead saanud kasvõi naistuttavate käest kui liiga palju keelt pruukinud tänu alkoholile. Otseselt keegi ei muidugi ei tule sind ründama kui sa neid ei provotseeri. On ka farangidega olnud konflikte, millest ise loomulikult ei mäleta mitte midagi. Ettevaatlikkus ei jookse mööda külge maha.

Comment

• Spewmonkey
      Seina Augustaja
      • Oct 2008
      • 2293

Algselt postitas Kloonike Vaata postitust
      fsddfs ...Kirjutasin korraliku posti valmis ja vajutasin valet nuppu. Lühidalt: Mõitslik oleks ennast mitte mutta juua. Hoiatuseks olen isegi vastu pead saanud kasvõi naistuttavate käest kui liiga palju keelt pruukinud tänu alkoholile. Otseselt keegi ei muidugi ei tule sind ründama kui sa neid ei provotseeri. On ka farangidega olnud konflikte, millest ise loomulikult ei mäleta mitte midagi. Ettevaatlikkus ei jookse mööda külge maha.
      Jutt üsna lihtne ja loogiline, aga mulle lihtsalt meeldib ennast mutta juua ja inimesi provotseerida. Viimast küll peamiselt Eestis, siin on alalhoiu instinkt oluliselt suurem. Oma osa on kindlasti viisa ja tervisekindlustuse puudumisel, võib-olla ka sellel, et esimest õhtut Tais olles taheti meile ping-pong show'l nuga anda.

Comment

• fyte
        Pokkerihai
        • Jun 2010
        • 3378

Elu nagu filmis.

Comment

• Provoker
          Pokkerihai
          • Jan 2009
          • 3067

Ma olen kindel, et linna(de)s on ossidest kiilakaid tonte samamoodi nagu igal pool mujalgi. Selline üldistamine, et maakad ongi lollid ja tondid on väga mööda tõlgendus. See kui sulle endale meeldib konflikte otsida ongi põhjus miks sa sellistega ainult kokku puutunud oled.

Comment

• Spewmonkey
            Seina Augustaja
            • Oct 2008
            • 2293

Algselt postitas Provoker Vaata postitust
            Ma olen kindel, et linna(de)s on ossidest kiilakaid tonte samamoodi nagu igal pool mujalgi. Selline üldistamine, et maakad ongi lollid ja tondid on väga mööda tõlgendus. See kui sulle endale meeldib konflikte otsida ongi põhjus miks sa sellistega ainult kokku puutunud oled.
            Jah, Tallinnas on tiblad ja Tartus skinheadid. Ma üldistan, et nemad on ka tondid. Loe siit nüüd välja üldistus, et kõik venelased on tondid.

Comment

• Spewmonkey
              Seina Augustaja
              • Oct 2008
              • 2293

Kuna eilsest on +8bi päev all ja endine korterikaaslane maabus Hong Kongist mu diivanile, siis on aeg Smirnoff lahti korkida. Veits on kahju eile saavutatud head vormi jälle ära hävitada, aga mis teha, duty calls.

Comment

• Spewmonkey
                Seina Augustaja
                • Oct 2008
                • 2293

Mai:
                (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Kuu algus mingi halva mindsetiga tiltamine, kuu teises pooles hakkas sujuma, aga käsi ei tulnud kuskilt. Korralik fail, istu 2.

Juuni siiani:
                (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Üsna swongine, aga liigub õiges suunas vähemalt. Reedel mängisin 4k kätt, eelmine neljap-laup 9.5k, mida on minu kohta meeletult. Kuna 888's on pidevalt reload boonuseid, siis isegi ainult nl50 mängides on rakeback ~$15/hr. Varem üldiselt lõpetasin ära kui tundsin, et A-game kuskil 2-2.5k käe juures kaduma hakkas. Nüüd kangutan 500-1k kätt veel otsa, isegi kui winrate on sel hetkel 5bb või alla selle, siis koos rakebackiga on päeva lõpuks profit ikkagi suurem.
                Aprilli lõpus kaduma läinud motivatsiooni olen jälle üles leidnud ja ainult õlle peal elades on mindset üsna okei. Lennukipiletid ja muud Eestisse sõitmisega seotud kulutused vaja ju kuidagi välja grindida. Kuna täna võitsin EPT €500 live-satika ticketi, siis enne 31. juulit on vaja kindlasti kodumaal olla. Algselt juuli lõppu planeeritud lendamine oli vaikselt juba muidu augusti algusesse nihkumas.
                Cheers!
                Last edited by Spewmonkey; 20.06.11, 04:16.

Comment

• inward
                  Klubi Liige
                  • Sep 2009
                  • 6275

. Kuna täna võitsin EPT €500 live-satika ticketi, siis enne 31. juulit on vaja kindlasti kodumaal olla. Algselt juuli lõppu planeeritud lendamine oli vaikselt juba muidu augusti algusesse nihkumas.
                  Cheers!
                  Väga kõva. Õnnitlused minu poolt ja edu live satikal!

Comment

• Spewmonkey
                    Seina Augustaja
                    • Oct 2008
                    • 2293

A ja, eelmine esmaspäev käisin kuskil kohalikus stripibaaris. Mina ja sõber olime ainukesed valged inimesed kogu koha peale. Eksisin raha võttes muidugi ära slummi vahele, teine sõber rääkis pärast, et pidi Bangkoki kõige ohtlikum rajoon olema, gg. Sain uuesti maha istutud, tuli mingi tädi kohe lapdance'i tegema. Ma ei tea kas see oli kokkusattumus, aga nii kui ma motorboati üritasin teha, lasi ta jalga :(. Pärast üritasin lava peal toimuvast pussy eating show'st pilti ka teha, aga järgmisel päeval tuli välja, et ma ei oskagi päris Iphonega pilte teha. Õiglus võidutses ilmselt, sest seal oli üsna strict no-photos policy.

Comment

• KraindOnMaind
                      FPP Pro
                      • Jun 2009
                      • 228

vaata et kui teine kord üritad camiga spioneerida, on välk ikka maha võetud. muidu võib juhtuda, et hakkavad hoopis noad välkuma. lol, see kõlab nagu ähvardus, aga lihtsalt hea soovitus, kuna endal on olnud olukordi sellega

Comment

• Spewmonkey
                        Seina Augustaja
                        • Oct 2008
                        • 2293

Algselt postitas KraindOnMaind Vaata postitust
                        vaata et kui teine kord üritad camiga spioneerida, on välk ikka maha võetud. muidu võib juhtuda, et hakkavad hoopis noad välkuma. lol, see kõlab nagu ähvardus, aga lihtsalt hea soovitus, kuna endal on olnud olukordi sellega
                        Noad on sellistes kohtades kiired välkuma jah. Vahele jäin ma niikuinii peale kolmandat "pilti", sitta sest välgust. Turvamees oli üsna kärmelt valmis mind välja eskortima, aga hetk hiljem juba naersime koos, patsutasin talle õlale ja lubasin, et ma enam ei tee pahandusi :D.
                        Last edited by Spewmonkey; 20.06.11, 04:17.

Comment

• Spewmonkey
                          Seina Augustaja
                          • Oct 2008
                          • 2293

Alguses läksime tegime rahulikult piljardit, mõned õlled ja väike snack. Siis läksime tegime ühe õlle meat marketil(koht kus on seina ääres rivis mitukümmend naist, kes kõik loodavad, et sa neid koju võtaks). Siis läksime Nana entertainment plazasse, ilmselt üks tai haigemaid kohtasid. Jõudsime sisse, kuulsime mingit paanikat ja klirisemist. Sõber arvas, et antakse kuuli juba ja me peaks kõrvale astuma(pean mainima, et vend on amatöör MMA fighter ja ma ei ole kunagi elus näinud, et ta taganeks ühestki olukorrast). Aga noh, endalgi tõmbas esimest korda viimase 7 kuu jooksul jala all tudisema kui nägime mingit üleni ära veristatud valget tüüpi.(ainus kartus siin ongi minu jaoks see, et midagi juhtub ilma, et ma selles süüdi oleks) Ilmselt oli roosiga rõvedalt sisse saanud.. Järgmisena lendas mingi palja ülakehaga yabba's tai tüüp põleva ahjuroobiga välja. Alguses arvasin, et ta suundus meie poole, aga õnneks liikus hullunult mööda tänavat edasi. Käisime tegime tänaval ühe long islandi ja tulime tagasi. Koht nägi välja nagu ei oleks midagi juhtunudki, business as usual. Kogu tüli juhtus mingi ladyboy baari juures, ilmselt sellest kogu see asi algaski. Olen ise meeletult sitta niisama baarides keeranud ja ei ole midagi juhtunud, aga ladyboyd on lühema sütikuga kui tiblad ja kiilakad maakad kokku.

Edit: aga noh, tund hiljem ütlesime ikka mingitele Ungari turistidele, et see ongi standard Thailand. Ni see elu siin paraku käib. Issanda loomaaed on kirju.
                          Last edited by Spewmonkey; 20.06.11, 21:26.

Comment

• Spewmonkey
                            Seina Augustaja
                            • Oct 2008
                            • 2293

Lulz, milfil tuli rinnast piima hommikul.

Comment

• vennike
                              Pokkerihai
                              • Mar 2009
                              • 1958

Lulz, milfil tuli rinnast piima hommikul.
                              Marss kohvi keetma

Comment

• rynno
                                Grinder
                                • Feb 2009
                                • 511

tulin kuu aega taist,kus trippisin 2 kuud. suudan su jutu pildiks muuta enda peas.mmmmm mõnus,seal see kino juba otsa ei saa. september lähen(tulen ) tagasi jälle mitmeks kuuks (3 vist) ja kui seal oled see aeg, võiks kokku saada ja paar leo'd kulistada :D cheers
                                edu laudades
                                Last edited by rynno; 21.06.11, 03:59.

Comment

Working...