Hooaja üks kõige ilusamaid/olulisemaid mänge. Esimese poolaja vaatasin kuskil eraldi. Teise poolaja jaoks läksin anti-united pubisse tuttavaga kokku saama(alguses kartsin tooliga pähe saada, aga peale esimest poolaega oli mul südamest pohui). Sõidan taksoga pärast koju, irvitan omaette, vaatan, et mingi briti tüüp tahab autosse istuda. Hoian ust hoolikalt enda käes "you blody fokin be a man united fan". Vennal tuli peaaegu pisar silma: "sorry, i missed the fokin first half". Naersime mõlemad südamest, embasime veits ja lasin tal autosse istuda.
Kas NL50-100 mängimisega elab ära seal või pole pokker su põhisissetulek?
Oleneb. Ma ei ela Eestiski selle sissetulekuga korralikult ära. Mingi $2-2.5k kulub siin ikka minimaalselt iga kuu. Alla selle ma ei ela üheski riigis ära. Kui sügisel kodus käies kaks elu halvimat kuud välja jätta, siis ma ei ole kunagi ühtegi alla $2k kuud ka teinud, nii et päris nälga ei jää. Mingi $500-1k on iga kuu kõrvalised sissetulekud. Samas ma ei soovitaks ühelegi NL50-100 regularile siia pikemaks ajaks elama tulla kui just väga raudset mindseti ei ole.
Comment