"375" - Minu väike vingumisnurk. Sisse piiluda omal vastutusel.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • lebovend
    Pokkerihai
    • Oct 2008
    • 2420

Re: "375" - Minu väike vingumisnurk. Sisse piiluda omal vastutusel.

noh, ma ei julge nyyd kindlalt seda v2ita, ma enda puhul pigem rohkem
    spekuleerin ning ma tean, mis mu vead on, kyll aga ei tea, mis ravi oleks
    nendele vigadele, see selleks. Ma ei taha, et inimestele j22ks mulje, et ma
    olengi nagu iga teine kaotav, BE m2ngija, kes syydistab lucki ja ainult lucki.

antud diskussioonis ma tahtsin pigem r6hutada, et see on yldiselt v6imalik ning
    t6in selle jaoks ka m6ned praktilised n2ited tundmatutest inimestest. Ja siin
    taandub ikkagi vaidlus sellele, kas EV joon m2ngib rolli mineviku 6nne osakaalus.
    J2llegi ei taha v2ita, et see m2ngib 100% rolli ja need inimesed ei saaks paremini
    midagi teha. Aga v2ita, nagu EVjoonehaterid v2idavad, et EV joon ei m2ngi MITTE
    MINGIT rolli, sest "ala, seda kalkuleeritakse nii, bla bla, see ei arvesta coolereid jne
    bla bla jne", need inimesed on puhta lollid v6i lihtsalt eitusfaasis.

Comment

• Tuul
      Grinder
      • Oct 2008
      • 989

lebovend, sa oled üks väheseid, kes EV joone olemust mõistab ja on õigele järeldusele EV haterite osas jõudnud, ma juba loobusin vaidlemisest

Comment

• Potsataja
        õilishing
        • Oct 2008
        • 5270

Re: "375" - Arvad, et jooksed sitasti?

Algselt postitas lebovend Vaata postitust
        ei ole ju!
        pics or didnt happen, right?
        see, et teoorias v6ib inimene X joosta miljon k2tt halvemini kui inimene Y, on ainult teooria, right?

J2rgnevad pole minu graphid:
        (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Huvitav, kuidas nendel meestel pokkeriväline elu sujub

Minu arust kaasneb alla EV jooksmisega üks tegur veel, mida graph ei arvesta. Nimelt "ala, seda kalkuleeritakse nii, bla bla, see ei arvesta coolereid jne
        bla bla jne"
        teemaga seoses. Juhul, kui juba PFAI AA vs xx kaotatakse ja turnist, riverist imetakse igasugu imekaarte välja, siis on imo loogiline, et ka coolereid (set vs overset, mast vs. mast, FH vs FH) on oluliselt rohkem, kui peaks. EV graph seda aga ei kajasta.

Comment

• Pahvak
          Pastilaa?? Ei!
          • Dec 2008
          • 4431

Re: "375" - Arvad, et jooksed sitasti?

Algselt postitas Potsataja Vaata postitust
          Huvitav, kuidas nendel meestel pokkeriväline elu sujub

Minu arust kaasneb alla EV jooksmisega üks tegur veel, mida graph ei arvesta. Nimelt "ala, seda kalkuleeritakse nii, bla bla, see ei arvesta coolereid jne
          bla bla jne"
          teemaga seoses. Juhul, kui juba PFAI AA vs xx kaotatakse ja turnist, riverist imetakse igasugu imekaarte välja, siis on imo loogiline, et ka coolereid (set vs overset, mast vs. mast, FH vs FH) on oluliselt rohkem, kui peaks. EV graph seda aga ei kajasta.

Kellel arusaamisega raskusi, siis ma illustreerin veidi:

Fullstacks have more fun.

Comment

• lebovend
            Pokkerihai
            • Oct 2008
            • 2420

Algselt postitas Tuul Vaata postitust
            lebovend, sa oled üks väheseid, kes EV joone olemust mõistab ja on õigele järeldusele EV haterite osas jõudnud, ma juba loobusin vaidlemisest
            ty
            ning peale selle postituse ylej22nud asju ma enam ise ka ei viitsi kommenteerida.
            t6esti, sel ei ole m6tet. siin imho m2ngib v2ga palju rolli tegelikult EGO.
            kui nö kaotav v6i BE m2ngija v6rdleb oma graphi v6itja m2ngijaga, siis on ju
            tegelikult ypriski loogiline see, et:

-kaotav m2ngija syydistab oma kaotustes k6ige rohkem oma eba6nne, ala
            "olen tglt superhea tegija, aga mu overall luckbox on sitem, kui teistel"

ning

-v6itva m2ngija EGO ei suuda eales tunnistada seda, et viimased miljon k2tt
            on ta kogenud paremat runi, kui see viimased miljon k2tt kaotav m2ngija.

that's all. pmst te ylej22nud, te ei keskenud, te ei "v6ta aega veidi ringi vaadata", te konkreetslt eirate neid graphe, kus inimesed jooksevad tuimalt 500+ tuhat k2tt alla EV.

te seletate, et EV ei arvesta "coolereid" ja muud sadat asja, aga te ei m6tle selle peale, et ME KÕIK SAAME COOLEREID JA ME KÕIK SAAME BAD BEATE, mida ei kajastata vb meie EV graphidel, aga ometi meie graphidel yhed kutid on EVga v6rreldes kas BE v6i veidi yle selle ja mingi osa m2ngijatest on m2rgatavalt alla selle.

Comment

• leits
              Hundinui
              • Apr 2009
              • 9562

aga 2kki sa lykkad ise liiga looselt ning võtad meelsasti flippe vastu?

Comment

• hotcocacola
                HTCCACLA
                • Oct 2008
                • 14473

ma ei ytle, et lebo on halb mängija
                aga ma arvan, kui ta võtaks tugeva ala nl50 coachingu, mattes sinna mitmeid sadu daalasid alla, sis tõenäoliselt saaks temast asja alates nl50st

obv ta peab kuuletuma coachile :D
                roll on muidugi teine teema

Comment

• noname
                  Purjus foorumlaste kaitseingel :P
                  • Oct 2009
                  • 2366

Algselt postitas hotcocacola Vaata postitust
                  ma ei ytle, et lebo on halb mängija
                  aga ma arvan, kui ta võtaks tugeva ala nl50 coachingu, mattes sinna mitmeid sadu daalasid alla, sis tõenäoliselt saaks temast asja alates nl50st

obv ta peab kuuletuma coachile :D
                  roll on muidugi teine teema
                  lol pakud ennast coachiks?:D

Comment

• ranka
                    Miljon Põhjust Kodus Olla
                    • Sep 2008
                    • 36444

Algselt postitas lebovend Vaata postitust
                    enamv2hem jah, mitte p2ris. yks h2rra ei uskunud meil, et ykski inimene v6iks
                    pikemas perspektiivis joosta niiviisi ja siis ma yritasin talle tuua n2iteid, et see
                    pole v6imatu.

keegi kuskil 2p2s ytles p2ris huvitavalt, pool humoorikalt:
                    variatsioone on kaks erinevat,
                    variatsioon1 on see, et kui h2sti v6i halvasti sa jooksed,
                    variatsioon2 on see, et kui kaua sa h2sti v6i halvasti jooksed.

ma pean ennast ratsionaalseks inimeseks. ma ei usu jumalat, ma ei usu karmat,
                    ma ei usu "the secret" filmi, et kui paned silmad kinni, siis laps saab ratta ja sina
                    saad ferru, ei loe horoskoope, ei ole ebausklik(ala must kass yle tee, peegel puruks,
                    13. reede jne).

AGA

ma ei saa aru, miks inimesed v2listavad selle, et vaadates ajas tagasi 3-4 aastat
                    v6is keegi X tunduvalt sitemini joosta, kui keegi Y, arvestades sellega, et selle
                    aja sees on m2ngitud kuni miljon k2tt.(see arv on ka randomiga v6etud, v6ib ju
                    ka rohkem k2si kesta).
                    Lebovend, kui EV joon oleks enam-vähem tõene (ärme arutleme hetkel kas on tõene või mitte vaid oletame, et on) siis nende graafikute põhjal on ju pokker puhas õnnemäng või mis?

Comment

• hotcocacola
                      HTCCACLA
                      • Oct 2008
                      • 14473

ei, ma ei paku ennast coachiks
                      ala otsid 2+2st nagu leits vms :D

Comment

• Potsataja
                        õilishing
                        • Oct 2008
                        • 5270

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                        Lebovend, kui EV joon oleks enam-vähem tõene (ärme arutleme hetkel kas on tõene või mitte vaid oletame, et on) siis nende graafikute põhjal on ju pokker puhas õnnemäng või mis?

Miks puhas õnnemäng ? Statistika paneb paika keskmise tulemuse. Erandid, mis lõppkokkuvõttes kinnitavad reeglit (statistilist keskmist) kõiguvad aga äärmuste (väga kaua üle/alla EV jooksmine) vahel.

Comment

• leits
                          Hundinui
                          • Apr 2009
                          • 9562

ei, see on puhas luckbox m2ng... kellel rohkem õnne see võidab rohkem

Comment

• ranka
                            Miljon Põhjust Kodus Olla
                            • Sep 2008
                            • 36444

Algselt postitas Potsataja Vaata postitust
                            Miks puhas õnnemäng ? Statistika paneb paika keskmise tulemuse. Erandid, mis lõppkokkuvõttes kinnitavad reeglit (statistilist keskmist) kõiguvad aga äärmuste (väga kaua üle/alla EV jooksmine) vahel.
                            Me räägime ikkagi näidisitest, mis ulatuvad sadadesse tuhandetesse kätesse ja mingil-mingil ime põhjusel näitavad kõik mängijad üpriski kiirelt sellist winrate, mis on neil eluaeg olnud olenemata, kuidas nende EV joon jookseb.

Comment

• lebovend
                              Pokkerihai
                              • Oct 2008
                              • 2420

ma j2lle ei v6ta siin hetkel t2isvastutust tekstile mida ma kohe kirjutan siia teatud asjaoludel.

aga jah, nagu potsataja ytles, see, et on inimesed, kellel on EV ******, ei t2henda, et pokker on luckbox m2ng...

NING

see, et sul v6i sinu heal s6bral v6i sinu s6bra s6bral on EV paigas, ei v2lista seda, et kuskil keegi on jooksnud sitemini pikema aja jooksul, kui sina arvata oskad.
                              et on just need "22rmuslikud n2ited olemas" ja et osadel inimestel ei ole see asi "paigas",
                              kuna nemad ongi saanud viimased X arv k2si paska ja paska ja paska.

OK

PAUS

v6tame uue nurga, ma proovin seda niiviisi seletada:

tra oot, mida ***** ma kirjutanud olen siia hetke.
                              ma lugesin selle korra l2bi ja no ei saanud muhvigi aru.

AGA siiski, mul on kysimus, v6i pigem lihtsalt selline teema
                              aruteluks:

KUST TE VÕTATE SELLE KÄTEARVU, MILLE VÄLTELT PEAKS
                              VARIATSIOON SAAMA SILUTUKS JA VÄLJA TULEMA SEE SKILLIELEMENT.

ise kysin, ise vastan: te v6tate selle kuskil raamatust v6i internetist,
                              n2iteks ranka k2est. ala ranka kirjutas aastal 2008 enda blogisse, et
                              100k k2tt cashis selgitab v2lja, kas sa oled hea v6i halb m2ngija. ranka
                              luges ise seda kuskil 2p2st. ja 2p2 postitas selle suvalise arvu keegi suvaline
                              inimene.

tra mul l2heb j2lle see tekst nii segaseks ja pikaks. aga jah. see, et 100k k2tt
                              on teie arvates hetkestandard, kus peaks see 6nne osakaal olema omadega
                              nullis, mitte miinuses v6i plussis....see 100k k2tt v6ibki tegelikult olla vabalt miljon k2tt. see v6ib olla 10 miljonit k2tt. nagu potsataja ytles, need on
                              22rmuslikud n2ited.

aga see, et Sina(sinu all ma pean silmas yksk6ik keda) ei ole yks nendest 22rmuslikest inimestest selle 6nne asjaga, ei v2lista seda, et sinu naaber
                              on yks nendest 22rmuselikest n2idetest.

PS: ning enne kui raix v6i leits siia oma 1-2 realist sitta postitavad, ma
                              vastan teile juba ette 2ra: t6mmake *****, teiega pole anyways m6tet arutleda, sest te ei oska arutleda.

Comment

• leits
                                Hundinui
                                • Apr 2009
                                • 9562

2 sõna sulle: Nõia-Ints

Comment

Working...