"375" - Minu väike vingumisnurk. Sisse piiluda omal vastutusel.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Dogers
    Pokkerihai
    • Dec 2008
    • 2500

Re: "375" - Minu väike vingumisnurk. Sisse piiluda omal vastutusel.

Tüüp 3betib preflop ja tulistab 3barrelit ja Sa paned ta AT peale ? soulread i guess..

Comment

• lebovend
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 2420

just nii :D
      no tglt on nii, et AA ja AKga nad checkiks kuskil seal turnis v6i riveris.
      ehk siis kutt representib mulle KKKd. So, he's either got the KKK or absolutely nothing.

Comment

• onuark
        Pokkerihai
        • Oct 2009
        • 1760

Algselt postitas lebovend Vaata postitust
        just nii :D
        no tglt on nii, et AA ja AKga nad checkiks kuskil seal turnis v6i riveris.
        ehk siis kutt representib mulle KKKd. So, he's either got the KKK or absolutely nothing.
        ma ei usu sind. sick call though

Comment

• Pahvak
          Pastilaa?? Ei!
          • Dec 2008
          • 4431

Miks ta neid checkima peaks?
          Fullstacks have more fun.

Comment

• lebovend
            Pokkerihai
            • Oct 2008
            • 2420

no ma olen NL10t umbes 4 aastat m2nginud, nii nad teevad suht. ses suhtes, et
            nad ju mingil m22ral ka ikkagi m6tlevad. ja millega ma neid callin PF ja FLOP? lauas
            KQ. hitib mu ranget ju imho p2ris h2sti ja seal yldiselt lylituvad check/calli peale.
            (jah, see on see hetk, kus te v6ite 8elda, et "ja j22dki NL10t m2ngima")

Comment

• totaldonk
              Grinder
              • Dec 2009
              • 914

Algselt postitas lebovend Vaata postitust
              no ma olen NL10t umbes 4 aastat m2nginud, nii nad teevad suht. ses suhtes, et
              nad ju mingil m22ral ka ikkagi m6tlevad. ja millega ma neid callin PF ja FLOP? lauas
              KQ. hitib mu ranget ju imho p2ris h2sti ja seal yldiselt lylituvad check/calli peale.
              (jah, see on see hetk, kus te v6ite 8elda, et "ja j22dki NL10t m2ngima")
              nl10 mehed sul seal vastas eriti ei mõtle et KQx hitib su 3beti flattimis ranged imo

Comment

• lebovend
                Pokkerihai
                • Oct 2008
                • 2420

Algselt postitas totaldonk Vaata postitust
                nl10 mehed sul seal vastas eriti ei mõtle et KQx hitib su 3beti flattimis ranged imo
                nad ei m6tle teadlikult, nad kardavad seda

Comment

• lebovend
                  Pokkerihai
                  • Oct 2008
                  • 2420

Aga kunagi jooksevad mu allin EV k2ed paika ja siis saangi pokkeriproks.

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• lebovend
                    Pokkerihai
                    • Oct 2008
                    • 2420

**** kui reaalne see on, et yhe HUSNG ajal foldib vastane 100st k2est 6 k2tt, neist 5 ajal on mul AK, AK, AA, AA, 99 ja siis yhe KK crackib veel A4oga 2ra ka?
                    **** miks see matemaatika koguaeg neid ekstreemseid 22rmusi n2itab
                    ***** kui n2rvi see ajab

edit: siiani siis k2ib see m2ng veel, k6ige pikem HUSNG mis mul nyyd olnud on, TTga crackis QQ ja siis sai kaks korda AK veel seal pushfold m2ngus ja m6lemaga duublid

edit2: ning ta v6itis matši A6 vs AT. kestis 39 minutit, keskmine kestus on 9 minutit.

FUCK
                    ME
                    TO
                    TEARS

rofl mida effi....uus vend, 83% vpip 24 k2e peale, mulle AA, ta fold. nagu..wat? :D kuida see reaalne on.

ja miks **** p2rast osad vaalad m2ngivad mu vastu BBlt kaks v6i enam kordi k2si kui SB pealt?
                    Last edited by lebovend; 26.10.10, 18:50.

Comment

• hotcocacola
                      HTCCACLA
                      • Oct 2008
                      • 14473

tilt?

Comment

• lebovend
                        Pokkerihai
                        • Oct 2008
                        • 2420

no whatever, sa v6id tulla ju vaatama kas on.

Comment

• lebovend
                          Pokkerihai
                          • Oct 2008
                          • 2420

keegi oskab seletada is toimub nende inimste peas v6i mis nad m6tlevad, kes konkreetselt suckoudivad 6 husng matši j2rjest siis 7. matš ei tule neil 0 oudine 2ra ja siis declinevad rematchi? selliseid stars t2is, et miks nad 7nda declinevad? ometi ei saa olla ju et "mul l6ppes luck 2ra, ma enam ei tohi m2ngida" sest nad ju enda arvates oskavad m2ngida, seega nad ei tohiks ju m6elda et nad v6itsid 6 korda j2rjest t2nu luckile.

et siis jah, miks nad declinevad?

Comment

• Pahvak
                            Pastilaa?? Ei!
                            • Dec 2008
                            • 4431

Ei tea.
                            Fullstacks have more fun.

Comment

• alaska
                              forever
                              • Oct 2008
                              • 6599

Nad said aru, et nende luck pöördus. Lähevad ja teevad oma mingi rituaali, mis õnne tagasi peaks pöörama. Vahetavad automaati näiteks.

Comment

• lebovend
                                Pokkerihai
                                • Oct 2008
                                • 2420

alaska, kas nad sellega mitte siis ei tunnista iseendale, et nad on sitad m2ngijad? kui "luck p88rdus ja ma enam ei m2ngi", siis j2relikult nad tunnistavad, et nad vajavad lucki, et m2ngu beatida vms. ma ei tea, mulle iga 10s inimene mainib midagi mu avatari kohta(seal on emopoisist headshot) ja seletavad kui head nad on ja kui sitt ma olen. ehk siis nad peaks tahtma minuga edasi ju m2ngida.

ma ei tea, mind on suht kaua k6itnud see inimese psyhholoogia ja 2rritab kui ma ei suuda inimestest aru saada.

Comment

Working...