"375" - Minu väike vingumisnurk. Sisse piiluda omal vastutusel.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • 5gww
    Õpihimuline Mängur
    • Aug 2010
    • 333

Re: "375" - Minu väike vingumisnurk. Sisse piiluda omal vastutusel.

Algselt postitas fyte Vaata postitust
    Kui kaardipakis on 4 queeni ja üks neist on juba käes, siis milles küsimus on?
    Mis ajast preflop ei saa oute lugeda?
    Nu asiongi selles, et kui sa tahad pre oute lugeda, siis sa pead need ka kõik sinna sisse arvestama, mis annavad AQ-le rea, ehk siis Q high rea, ja flushid. Need kõik on outid tegelt, ja loe ära palju neid on.

/mul tõmbab kuuli kokku, vahet pole. next hand.

/Outs-Võimalik kaart või võimalikud kaardid, mis annavad võiduks vajaliku kombinatsiooni.
    Vb sain ise asjast valesti aru, aga siin on võimalikud kaardid ja see ajas veits segadusse.
    Last edited by 5gww; 03.04.11, 21:16.

Comment

• lenC
      Administraator
      • Oct 2008
      • 6440

JT-l on nii AK kui A6 vastu 6 outi? Suht veider tõlgendus imo.

Comment

• fyte
        Pokkerihai
        • Jun 2010
        • 3378

Algselt postitas 5gww Vaata postitust
        Nu asiongi selles, et kui sa tahad pre oute lugeda, siis sa pead need ka kõik sinna sisse arvestama, mis annavad AQ-le rea, ehk siis Q high rea, ja flushid. Need kõik on outid tegelt, ja loe ära palju neid on.

/mul tõmbab kuuli kokku, vahet pole. next hand.

/Outs-Võimalik kaart või võimalikud kaardid, mis annavad võiduks vajaliku kombinatsiooni.
        Vb sain ise asjast valesti aru, aga siin on võimalikud kaardid ja see ajas veits segadusse.
        Endiselt ei nimetaks seda muuks kui tähenärimiseks, sest tõenäosus, et maha jookseb JT98x/KJT on kuskil ~1% ca ja samamoodi on ju AK'l võimalik QJTxx boardil rida saada, mis pmst taandab need "ridade oudid" ära ja jääbki alles 3 outi.

// 5gww, kui kaks mängijat lähevad ai omavahel 58Jr boardil ning ühel on käes QQ ja teisel AA, siis sinu arvates ei ole võimalik siin oute lugeda või? Jah, obviously on QQga mängijal väike võimalus hittida riveriks rida kokku, aga kui tihti seda juhtub? Sp ei hakatagi asju meelega "keeruliseks" ajama ja öeldakse, et tal on 2 outi, sest see imepisike erinevus ei mängi equity'ga seoses just suurt rolli..
        Last edited by fyte; 03.04.11, 21:35.

Comment

• alaska
          forever
          • Oct 2008
          • 6599

3 outi tähendab seda, et sul on võimalik käsi võita u 7%, AKo vs AQo on 26%, ehk pigem 12 outi.

Comment

• lenC
            Administraator
            • Oct 2008
            • 6440

Algselt postitas alaska Vaata postitust
            3 outi tähendab seda, et sul on võimalik käsi võita u 7%, AKo vs AQo on 26%, ehk pigem 12 outi.
            See loogika väga ei aita, sest sõna "out", kasutatakse samamoodi nii flopil kui turnil.

Comment

• fyte
              Pokkerihai
              • Jun 2010
              • 3378

Algselt postitas alaska Vaata postitust
              7% on siis, kui tulemas on vaid 1 kaart. Pre on tulemata veel terve board ja kui korrutada 7% viiega, siis saab ligikaudu teada kui suur on tõenäosus hittida see 3-oudine ära (32%). Reaalselt on AQ aga 25% equityga underdog, sest AKga mängijal on võimalus omakorda pihta saada K-le, misjärel Q poleks esimesel mängijal enam out.

Comment

• lebovend
                Pokkerihai
                • Oct 2008
                • 2420

Kusjuures ma olen 100% kindel, et ma pole täna joonud.
                Ja 100% kindel olen ka, et ülemaailmne trollimispäev 1.aprill on juba möödas.

Ma olen aastaid rääkinud outidest nii nagu ma neist räägin. AQl on AK vastu pre allinides 3 outi.
                Kellelegi pole ette jäänud niiviisi lähenemine. Mis nüüd siis muutunud on? High Stakes Pokerit vaatate, siis pead ma ei anna, aga on ju samamoodi vaatajatele ära toodud need kolm emandat, mis veel AQd aitavad. Ja kui tuleb flop ja AQ saab mastitõmbeks oute juurde, siis enne turni näidatakse neid lisaoute.

Mis kuradi sitta te toodate.

Comment

• ranka
                  Miljon Põhjust Kodus Olla
                  • Sep 2008
                  • 36444

Algselt postitas lebovend Vaata postitust
                  Kusjuures ma olen 100% kindel, et ma pole täna joonud.
                  Ja 100% kindel olen ka, et ülemaailmne trollimispäev 1.aprill on juba möödas.

Ma olen aastaid rääkinud outidest nii nagu ma neist räägin. AQl on AK vastu pre allinides 3 outi.
                  Kellelegi pole ette jäänud niiviisi lähenemine. Mis nüüd siis muutunud on? High Stakes Pokerit vaatate, siis pead ma ei anna, aga on ju samamoodi vaatajatele ära toodud need kolm emandat, mis veel AQd aitavad. Ja kui tuleb flop ja AQ saab mastitõmbeks oute juurde, siis enne turni näidatakse neid lisaoute.

Mis kuradi sitta te toodate.
                  Miks üldse loed seda oudi paska üleval? Pärast jääb endale ka külge. Obv AQ-l on AK vastu 3 outi. Kui pres all-in lähed, kaardid ümberpööratakse siis esimene lootus ongi, et saad Q-le pihta. Siis kui juba flopike maas võid oma reaoute või mastioute ka röökima hakata.

Ainus erand on kui sul miski A2 ja vastasel A3 siis juba tead, et sul sitaks oute, et board kõrgeks või paariks jookseks :)

Comment

• fyte
                    Pokkerihai
                    • Jun 2010
                    • 3378

Jep, dno miks mõnel härral oli vaja tulla musta valgeks rääkima. :D
                    Algselt postitas 5gww Vaata postitust
                    // tegelt pre ei saagi oute lugeda pm, nii et peace:=)
                    --

Aga et vähem offctopicut oleks, siis mis limiite OP mängib nüüd?

Comment

• lebovend
                      Pokkerihai
                      • Oct 2008
                      • 2420

OP ei mängi loodetavasti midagi enam varsti ja kui OP saab selle HU projektiga yhele poole, siis OP v6tab foorumist ka v2ikese pausi.

Comment

• lebovend
                        Pokkerihai
                        • Oct 2008
                        • 2420

Ja siit see tulebki. Foorumist eemale. Happy trolling!

Comment

Working...